AEROSPACE MANAGEMENT

Stratt+ Aerospace Management ondersteunt de Nederlandse overheid met het begeleiden van projecten en processen bij de Luchtmacht, Marine en Defensie Materieel Organisatie. Dit doen wij al meer dan 20 jaar door het leveren van capaciteit, het begeleiden van projecten en door te adviseren.

Capaciteit

Voor zowel projecten als structurele capaciteitsvragen heeft Stratt+ de geschikte professionals in dienst. Wij bieden maatwerk voor diverse vraagstukken.


Projectmanagement

Van vliegtuigonderhoud tot complete logistieke processen, wij nemen het projectmanagement geheel of gedeeltelijk voor onze rekening.


Advies

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud. Hierdoor zijn wij in staat betrouwbaar advies te leveren.

"Wij staan voor de 1 team 1 taak aanpak''

Mitchel van Baar, Recruitment Consultant bij Stratt+

 

Waarom kiest u voor ons?

Stratt+ Aerospace Management is een betrokken partner voor diverse projecten. Wij denken met onze opdrachtgevers mee en leveren concrete oplossingen. U vindt deze mentaliteit terug bij al onze medewerkers. Zij zijn proactieve teamspelers die naadloos opgaan in uw organisatie.


Bekijk onze vacatures
 

Een greep uit onze opdrachtgevers

Wij werken samen met diverse onderdelen van Defensie door heel Nederland. Hieronder staan drie voorbeelden hoe wij deze ondersteuning bieden. 

Voor wie zijn wij actief?

koninklijke luchtmacht
75%
koninklijke marine
5%
Defensie Materieel Organisatie (DMO)
20%
 
 

Filosofie

Om doelen op een pragmatische wijze te kunnen realiseren dienen alle stappen op voorhand helder te zijn. De route naar het einddoel kan echter tijdens het proces afwijken en daarom is het belangrijk om flexibel te blijven. Flexibiliteit staat bij ons centraal in elk project.

 

Kom met ons in gesprek

Onze collega Mitchel komt graag met u in gesprek om mee te denken over uw vraagstukken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Time for a new challenge? Opportunities are plentiful in the technical field. I am pleased to help you!