Beschikbare professionals

Is jouw organisatie op zoek naar directe versterking van het (technische) team?

Zoek niet verder; hier vind je beschikbare professionals die direct (of op korte termijn) inzetbaar zijn.

Technisch professionals

REF. BTP01

Werkvoorbereider WTB

Een ervaren werkvoorbereider WTB met ruim 20 jaar ervaring. Hij heeft bijgedragen aan projecten bij vooraanstaande industriële bedrijven, waaronder Shell, BP, en Neste. Deze professional heeft grondige kennis van tanks, pompen en leidingwerk en heeft zich bewezen in het uitvoeren van diverse taken, zoals het opnemen van werkzaamheden en het samenstellen van werkpakketten. Met vaardigheid in SAP en Roser kan hij efficiënt projecten plannen en uitvoeren, en staat hij bekend om zijn praktische benadering in het handhaven van kwaliteit en veiligheid op de werklocatie.

Regio: Rotterdam

Geboortejaar: 1971

Tariefindicatie: € 77,50 p/u

Beschikbaar: vanaf mei 2024

REF. BTP02

MVK

Deze kandidaat is een talentvolle middelbaar veiligheidskundige, die heeft gewerkt op diverse terminals. De focus in zijn huidige functie ligt op het uitvoeren van veiligheidsrondes, het opstellen van uitgebreide veiligheidsrapportages en het adviseren van teamleden over veiligheidskwesties. Van origine heeft hij een achtergrond in diverse veiligheidsfuncties, waaronder als brandwacht en gasmeterist. Hiermee draagt hij effectief bij aan het verbeteren van de veiligheidscultuur en het handhaven van veiligheidsnormen op de werkplek.

Regio: Rotterdam

Geboortejaar: 1997

Tariefindicatie: € 70 p/u

Beschikbaar: per direct

REF. BTP03

Projectmanager

Een ervaren projectmanager met een masterdiploma in Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij heeft uitgebreide ervaring in de olie- en gasindustrie, evenals in de energie- en technieksector. Met een trackrecord van succesvolle projecten, waaronder een tankterminal uitbreidingsproject in Rotterdam met een totale investering van 120 miljoen euro. Hij heeft bewezen een effectieve leider te zijn bij het behalen van projectdoelstellingen. Zijn ervaring omvat het managen van projecten met budgetten variërend van enkele miljoenen tot meer dan 80 miljoen euro, waarbij hij teams leidde en toezicht hield op gedetailleerde engineering.

Regio: Zuid-Holland

Geboortejaar: 1965

Tariefindicatie: € 125 p/u

Beschikbaar: vanaf mei 2024

REF. BTP04

Onderhoudsmonteur

Een onderhoudsmonteur met een uitgebreide ervaring in zowel mechanisch als E&I-onderhoud binnen diverse industrieën, waaronder chemische productie en maritieme sectoren. Hij is zeer bekwaam in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, het oplossen van mechanische en elektrische storingen. Daarnaast in het werken met gespecialiseerde uitrustingen zoals pompen, lagers, koelsystemen, en HVAC-installaties. Ook heeft hij ervaring in het uitvoeren van revisies en het opbouwen van machinelijnen.

Regio: Noord-Brabant

Geboortejaar: 1992

Tariefindicatie: € 65 p/u

Beschikbaar: per direct

REF. BTP05

TA Manager

Een TA Manager met meer dan 30 jaar ervaring in verschillende industrieën, waaronder olie & gas, en chemie. Hij heeft turnarounds en projecten geleid met een projectomvang variërend van € 1 tot € 300 miljoen waarbij hij verantwoordelijk was voor engineering, TAR-fases, HAZOP-studies, budgettering en manuren. Hij heeft gewerkt bij toonaangevende plants zoals DSM, AkzoNobel, Staatsolie NV Suriname en LyondellBasell, waar hij complexe turnarounds heeft beheerd en kostenoptimalisatie heeft gerealiseerd. Zijn leiderschaps- en managementvaardigheden hebben bijgedragen aan het succesvol afronden van diverse projecten binnen de gestelde tijd en budget.

Regio: Limburg

Geboortejaar: 1964

Tariefindicatie: € 125 p/u

Beschikbaar: vanaf mei 2024

REF. BTP06

Sr. Projectmanager

Een multidisciplinaire (E&I en WTB) Senior Projectmanager gespecialiseerd in het leiden van een veelzijdige reeks projecten met uiteenlopende budgetten tussen € 2 miljoen en € 4 miljoen. Deze professional heeft zijn expertise ingezet voor het overkoepelend aansturen van projectteams, het waarborgen van de financiële rapportage en het beheren van kwaliteits- en veiligheidsstandaarden. Met zijn vaardigheden in PRINCE2-methodologieën heeft hij bijgedragen aan de structurering en optimalisatie van projectmanagementprocessen en -procedures. Daarnaast heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het coachen en ontwikkelen van projectmanagementteams.

Regio: Den Haag

Geboortejaar: 1986

Tariefindicatie: € 112,50 p/u

Beschikbaar: vanaf mei 2024

Zakelijk professionals

REF. BZP01

Business Development Manager

Een Business Development Manager met een solide achtergrond in Mechanical Engineering, gespecialiseerd in het identificeren en ontwikkelen van nieuwe zakelijke mogelijkheden binnen de technische sector. Beschikt over aanzienlijke ervaring als Account Manager, gericht op instrumentatie en geavanceerde oplossingen voor de chemische, olie- en gasindustrie. Heeft een sterke technische basis opgebouwd door rollen als Sales Engineer en Junior Engineer, ondersteund door een reeks relevante opleidingen en certificaten.

Regio: Zuid-Holland

Geboortejaar: 1982

Salarisindicatie: € 6500 p/m

Beschikbaar: per direct

REF. BZP02

Sales Manager

Een Sales Manager met ervaring in het leiden van projecten en het managen van klantrelaties binnen diverse technische sectoren. Beschikt over een sterke achtergrond in het ontwikkelen van nieuwe zakelijke kansen, het beheren van offertes en nacalculaties, en het dragen van eindverantwoordelijkheid voor diverse projecten. Bekwaam in zowel het aansturen van teams als het coördineren met aannemers voor een veilige en efficiënte projectuitvoering.

Regio: Gelderland

Geboortejaar: 1965

Salarisindicatie: € 7000 p/m

Beschikbaar: vanaf mei 2024

REF. BZP03

HR Administrator

Deze HR Administrator excelleert in administratieve HR-ondersteuning en personeelsmanagement. Ze heeft een specifieke vaardigheid in het organiseren van seminars en het effectief inwerken van nieuwe medewerkers. Verder is ze gespecialiseerd in het gebruik van het PI Europe systeem voor het analyseren van persoonlijkheidstesten en het verstrekken van gerichte feedback tijdens interviews. Haar takenpakket omvat het opstellen van contracten, het beheren van ziekteverzuim, en het afhandelen van sollicitaties en exitgesprekken, waarbij zij zorgt voor een gestroomlijnde HR-operatie.

Regio: Zuid-Holland

Geboortejaar: 1983

Salarisindicatie: € 3900 p/m

Beschikbaar: per direct

REF. BZP04

Inkoper

Een specialist op het gebied van inkoop, met een brede ervaring in rollen als senior buyer, contractbeheerder en beleidsadviseur. Met een achtergrond in zowel elektrotechnische als mechanische inkoop, heeft hij bij vooraanstaande bedrijven gewerkt. Hierbij heeft hij bijgedragen aan het efficiënter maken van de inkoopafdelingen. Zijn meest recente rol omvatte het analyseren van levertijden, het evalueren van leveranciers, en het afsluiten van raamovereenkomsten en onderhoudscontracten. Deze professional staat bekend om zijn nauwkeurigheid en uitstekende communicatievaardigheden.

Regio: Zuid-Holland

Geboortejaar: 1964

Tariefindicatie: € 75 p/u

Beschikbaar: in overleg

REF. BZP05

HR Officer

Een HR Officer met uitgebreide ervaring in HR-systemen, -processen en -administratie. Deze professional heeft bewezen vaardigheden in onboarding, offboarden, beheer van ziekteprocessen en het voorbereiden van HR-afdelingen op nieuwe medewerkers. Bekwaam in het opbouwen van sterke werkrelaties, zowel intern als extern, met een proactieve en klantgerichte instelling.

Regio: Schiedam

Geboortejaar: 1959

Salarisindicatie: € 5500 p/m

Beschikbaar: per direct

Kom eenvoudig in contact

Meer weten over een professional die nu beschikbaar is? Stuur ons een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.

Word jij de nieuwe 

Beschikbare professionals

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!