Beschikbare technici

Is jouw organisatie op zoek naar directe versterking van het technische team? Zoek niet verder, hier vind je gemotiveerde professionals die op korte termijn beschikbaar en direct inzetbaar zijn.

REF. T01

Project Engineer WTB

Een senior Project Engineer met ruim 30 jaar ervaring in rotating equipment en staalconstructies, voornamelijk in de maritieme en (offshore) industrie. In zijn huidige rol sinds 2021, leidt hij het beoordelen en innoveren van werktekeningen. Zijn achtergrond in werktuigbouwkunde, gecombineerd met leiderschapsrollen in vorige projecten, maakt hem een essentiële toevoeging aan elk technisch team. Wil je meer weten over deze technicus? Kom dan eenvoudig met ons in contact.

Woonplaats: Vlaardingen

Geboortejaar: 1962

Tariefindicatie: € 75 p/u

Beschikbaar: vanaf februari 2024

REF. T02

QC Inspecteur

Een ervaren professional in de technische sector. Gespecialiseerd in fit-ups, visuele inspecties van lasnaden, druktesten en NDO-planningen. Zijn ervaring bij toonaangevende technische bedrijven omvat een breed scala aan kwaliteitscontrole taken, waaronder flensprotocollen en inspectie van hot taps. Met een achtergrond als lasser en diverse lascertificeringen, is zijn expertise in kwaliteitscontrole en inspectietechnieken van grote waarde voor elk technisch team.

Woonplaats: Hoeven

Geboortejaar: 1972

Tariefindicatie: € 75 p/u

Beschikbaar: vanaf februari 2024

REF. T03

Werkvoorbereider WTB

Dit is een vaardige er ervaren Werkvoorbereider met een achtergrond in allround technisch onderhoud. Hij is gespecialiseerd in data-analyse voor onderhoudsprojecten, leidingvisualisatie via Navisworks, en het coördineren van diverse technische taken. Zijn ervaring omvat het opstellen van werkpakketten, het regelen en afroepen van materiaal en het werken met isometrische tekeningen en MTO's. Met zijn enthousiaste houding is hij een waardevolle aanvulling op elk technisch team. Meer weten over deze professional? Kom vandaag nog in contact.

Woonplaats: Rotterdam

Geboortejaar: 1986

Tariefindicatie: € 70 p/u

Beschikbaar: vanaf februari 2024

REF. T04

Recruiter

Een dynamische en veelzijdige recruiter met uitgebreide ervaring in technische en commerciële rekrutering. Daarnaast heeft hij een achtergrond in het bank- en verzekeringswerk en een brede kennis van talen en culturen. Hij blinkt uit in het werven van professionals voor diverse disciplines, met een bijzondere focus op logistiek, maritiem, offshore, en technische sectoren. Zijn sterke relatieopbouw, grondige marktkennis en meertaligheid maken hem een waardevolle aanwinst voor elk team dat zich richt op diversiteit van de workforce.

Woonplaats: Vlaardingen

Geboortejaar: 1985

Salarisindicatie: € 5000 p/m

Beschikbaar: vanaf februari 2024

REF. T05

QHSE Supervisor

Een ervaren veiligheidskundige met een achtergrond in diverse technische en veiligheidsrollen, waaronder brand- en mangatwacht. Deze professional heeft zich ontwikkeld tot een echte HSSE Lead. Zijn verantwoordelijkheden omvatten het waarborgen van veiligheid op de werkvloer, het beoordelen van werkvergunningen, en het adviseren over VGWM-maatregelen. Zijn proactieve en communicatieve aanpak heeft bijgedragen aan het succes in het leiden van veiligheidsaspecten bij verschillende technische projecten. Zijn motivatie en ervaring maken hem een waardevolle kracht voor elk veiligheidsteam.

Woonplaats: Rotterdam

Geboortejaar: 1984

Tariefindicatie: € 80 p/u

Beschikbaar: vanaf februari 2024

REF. T06

Inkoper

Een ervaren en toegewijde technisch Inkoper. Hij is bekwaam in het optimaliseren van inkoopprocessen door een sterke onderhandelingsvaardigheden en analytische aanpak. Hij blinkt uit in het efficiënt aanschaffen van goederen en diensten met aandacht voor kosten, kwaliteit en levering. Zijn vermogen om in zowel teamverband als zelfstandig te werken, maakt hem een waardevolle aanwinst voor elk inkoopteam. Deze professional heeft uitstekende communicatievaardigheden in Nederlands en Engels. Wil je meer weten over deze professional? Dan horen we graag van jou.

Woonplaats: Dordrecht

Geboortejaar: 1988

Salarisindicatie: € 5700 p/m

Beschikbaar: vanaf maart 2024

Kom eenvoudig in contact

Meer weten over een professional die nu beschikbaar is? Stuur ons een bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.

Word jij de nieuwe 

Beschikbare technici

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!