DEFENSIE

Stratt+ Defensie ondersteunt de Nederlandse overheid met het begeleiden van projecten en processen bij de Luchtmacht, Marine en Defensie Materieel Organisatie. Dit doen wij al meer dan 20 jaar door het leveren van capaciteit, het begeleiden van projecten en door te adviseren.

Capaciteit

Voor zowel projecten als structurele capaciteitsvragen heeft Stratt+ de geschikte professionals in dienst. Wij bieden maatwerk voor diverse vraagstukken.

Projectmanagement

Van vliegtuigonderhoud tot complete logistieke processen, wij nemen het projectmanagement geheel of gedeeltelijk voor onze rekening.

Advies

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud. Hierdoor zijn wij in staat betrouwbaar advies te leveren.

“Wij staan voor de 1 team, 1 taak aanpak.”

Dina Al-Rawaf, Recruitment Consultant bij Stratt+

Waarom kiest u voor ons?

Stratt+ Defensie is een betrokken partner voor diverse projecten. Wij denken met onze opdrachtgevers mee en leveren concrete oplossingen. U vindt deze mentaliteit terug bij al onze medewerkers. Zij zijn proactieve teamspelers die naadloos opgaan in uw organisatie.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Wij werken samen met diverse onderdelen van Defensie door heel Nederland. Hieronder staan drie voorbeelden hoe wij deze ondersteuning bieden.

Koninklijke Luchtmacht

Voor de vliegbasissen in Nederland (Gilze-Rijen, Woensdrecht, Volkel en Leeuwarden) leveren wij B1.1, B1.3 en B2 specialisten voor diverse luchtvaartuigen. Dit zijn onder andere de Apache, Chinook en de F-16 straaljager. De geleverde diensten betreffen:

+ Capaciteit
+ Logistieke ondersteuning

Koninklijke Marine

Voor de Marinebasis in Den Helder leveren wij diverse ILS specialisten, maar ook ondersteuning t.b.v. het onderhoud aan de helikopters. De diensten die Stratt+ levert betreffen onder andere:

+ ILS-management
+ Capaciteit
+ Technisch onderhoud

DMO

Bij Defensie Materieel Organisatie (DMO) in Utrecht leveren wij ondersteuning bij de diverse projecten, van onderhoud tot revisies. De diensten die Stratt+ levert betreffen onder andere:

+ Ondersteuning projectenorganisatie 
+ Capaciteit
+ ILS-ondersteuning

Voor wie zijn wij actief?

Plants/ Owners

Overheid

Contractors

Ingenieursbureaus

Filosofie

Om doelen op een pragmatische wijze te kunnen realiseren dienen alle stappen op voorhand helder te zijn. De route naar het einddoel kan echter tijdens het proces afwijken en daarom is het belangrijk om flexibel te blijven. Flexibiliteit staat bij ons centraal in elk project.

Kom met ons in gesprek

Onze collega Dina komt graag met u in gesprek om mee te denken over uw vraagstukken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen enkel project is hetzelfde. Voor elke klant leveren wij maatwerk.