Proactief in 3 divisies

Stratt+ staat voornamelijk bekend om de divisie Industrial Management waar onze technische medewerkers worden ingezet bij uiteenlopende projecten binnen de (petro)chemie, energie en olie & gas sector. Daarnaast hebben wij ook divisies gerelateerd aan luchtvaart, civiele techniek, infra en ruimtelijke ordening, respectievelijk Aerospace Management en Ruimtelijk Management.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd in de sectoren waarin we actief zijn. Hierdoor zijn wij in staat snel te schakelen voor onze partners. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en flexibele instelling, met als einddoel het leveren van maatwerk voor onze opdrachtgevers en medewerkers. 
 

INDUSTRIAL MANAGEMENT


De divisie Industrial Management zorgt ervoor dat de processen rondom nieuwbouw, onderhoud en shutdowns van industriële installaties zo goed mogelijk verlopen. Ook voor de planning en controlling van deze processen heeft Stratt+ de mensen in dienst die het verschil voor u willen maken.

AEROSPACE MANAGEMENT


De divisie Aerospace Management ondersteunt zowel de militaire als civiele luchtvaart bij vliegtuig- en helikopteronderhoud. Onze medewerkers zijn in het bezit van een Part-66 Aircraft Maintenance License met Part-66 Aircraft Type Ratings. Ze verlenen A-, B1-, B2- en C-ondersteuning bij diverse onderhoudswerkzaamheden.

Lees meer >

RUIMTELIJK MANAGEMENT


De divisie Ruimtelijk Management ondersteunt de overheid en het bedrijfsleven met het begeleiden van projecten en processen in de ruimtelijke ordening. Dit doen wij al meer dan 10 jaar door het leveren van capaciteit, het begeleiden van projecten en door te adviseren.

Lees meer >

STRATT+ TECHNICAL DOCUMENTATION


 

Een greep uit onze opdrachtgevers

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Een greep uit onze referenties:


Technisch administratief medewerker

Werkvoorbereider Rotating

Projectleider

CONTACT

Heb je vragen over Stratt+ of over één van onze vacatures, neem dan contact met ons op. We horen graag van je.

 • Hoofdkantoor
  H.A. Lorentzstraat 1-A
  3331 EE Zwijndrecht
  T. 078 – 6 120 320
  F. 078 – 6 120 240
  E. welkom@stratt.nl

 • Vestiging Noord Nederland
  Hooggoorns 14
  7812 AM Emmen

 • Vestiging Zeeland
  Amundsenweg 29
  4462 GP Goes


 • Postadres
  Postbus 265
  3340 AG H-I-AmbachtLAAT EEN BERICHT ACHTER

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.