Wij werken in de industrie en haar toeleveranciers

Stratt+ staat voornamelijk bekend om de Industrial support die wij bieden. Naast de Industrial Support heeft Stratt+ ook divisies gerelateerd aan veiligheid, milieu en luchtvaart, respectievelijk Stratt+ Safety Support, Stratt+ Aerospace Support en Stratt+ Technical documentation.

Voor de divisie Safety is Stratt+ actief in de eerder genoemde sectoren binnen de industrie, maar dan gericht op de bewaking en bewustwording van diverse veiligheids-, gezondheid- en milieukwesties (VGM).

Experts binnen deze divisie zijn te benoemen als MVK of HVK, die bijvoorbeeld certificeringstrajecten begeleiden, veiligheidsprocedures herschrijven en/of risico inventarisatie en evaluatie uitvoeren. De divisie Aerospace is een zeer specifiek deel binnen Stratt+, waar personeel actief is binnen vliegtuig- en helikopter onderhoud.

Dit kan bij zowel militaire instanties of civiele instanties zijn, zoals bijvoorbeeld de Koninklijke Luchtmacht en Martinair. Certificering die nodig zijn om werkzaam te zijn in de luchtvaart zijn o.a. Part-66 AML en A,- B1-, B2- of C licenses, deze geven aan welke werkzaamheden een kandidaat wel of niet mag doen.

Deze vier divisies te samen maken Stratt+ Industrial Management, uw partner voor diverse capaciteitsvragen op maat. Of het nu gaat om uitvoerders, voormannen, werkvoorbereiders, projectmanagers, engineers, werktuigbouwkundigen of supervisors. U vraagt, Stratt+ levert!

Onze divisies:

+ Industrial support
+ Safety support
+ Aerospace support
+ Technical documentation

Meer
 
 

STRATT+ INDUSTRIAL SUPPORT


Nieuwbouw, onderhoud en shutdowns van industriële installaties/projecten. Onze medewerkers nemen kennis en ervaring mee om deze processen zo goed en zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Zo zorgen we dat je diezelfde installaties nog effectiever kunt gebruiken. Ook voor de planning, controlling en voorbereiding van deze processen heeft Stratt+ de mensen in dienst die het verschil voor u kunnen en willen maken.

STRATT+ SAFETY SUPPORT


Complexe projecten staan vaak onder tijdsdruk. Ze brengen de nodige risico’s met zich mee. Risico’s die wij met onze kennis en ervaring op tijd kunnen signaleren en wegnemen. Safety Support die van alle markten thuis is dus.

Onze medewerkers kunnen u ook helpen met risico-inventarisatie en –evaluatie. Op de persoonlijke manier waar we voor staan. Zo komen we tot het beste resultaat.
Heeft u een (her)certificering danwel input bij de voorbereiding ervan nodig? Wij leveren u de specifieke kennis en capaciteit voor dergelijke trajecten.

STRATT+ TECHNICAL DOCUMENTATION


Wij zijn specialist op het vlak van het voorbereiden en produceren van Technische Documentatie, ILS-management en RAM-engineering.

Dit geldt zowel voor gedetailleerde gebruikershandleidingen en procesomschrijvingen alsook voor trainings- en cursusmateriaal. Dit alles volgens de CE-richtlijnen. Daarbij optimaliseren wij uw proces inzake geïntegreerde logistieke support alsook relevante engineering.

Wij ontzorgen en ondersteunen. Dit doen wij met een team ervaren technisch auteurs, illustrators en engineers. Onder de noemer ‘create data once, use it many times’ kunnen wij processen, kennis en continuïteit waarborgen.

STRATT+ AEROSPACE SUPPORT


Stratt+ heeft een team dat ondersteuning biedt bij vliegtuig- en helikopteronderhoud. In de breedste zin van het woord.

Zo zijn onze medewerkers bijvoorbeeld in het bezit van een Part-66 Aircraft Maintenance License met Part-66 Aircraft Type Ratings. Ze verlenen A-, B1-, B2- en C-ondersteuning bij alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden.

Wij zijn zowel voor militaire als civiele luchtvaart werkzaam.

Meer weten over wat we precies voor je kunnen doen?
Neem contact op
 

Een greep uit onze opdrachtgevers

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Een greep uit onze referenties:


Technisch administratief medewerker

Werkvoorbereider Rotating

Projectleider

CONTACT

Heb je vragen over Stratt+, werken bij Stratt+ of één van onze vacatures, laat dan een bericht achter of bel 078 – 6120320. We horen graag van je. Alvast dank.

 • Hoofdkantoor
  H.A. Lorentzstraat 1-A
  3331 EE Zwijndrecht
  T. 078 – 6 120 320
  F. 078 – 6 120 240
  E. welkom@stratt.nl

 • Vestiging Noord Nederland
  Hooggoorns 14
  7812 AM Emmen

 • Vestiging Zeeland
  Amundsenweg 29
  4462 GP Goes


 • Postadres
  Postbus 265
  3340 AG H-I-AmbachtLAAT EEN BERICHT ACHTER

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.