INDUSTRIE

Stratt+ Industrie ondersteunt de Industriële sector met het begeleiden van projecten en processen binnen de industrie. Dit doen wij al meer dan 45 jaar door het leveren van capaciteit, het begeleiden van projecten en door te adviseren.

Capaciteit

Voor zowel projecten als tijdelijke capaciteitsvragen heeft Stratt+ de geschikte professionals in dienst. Wij bieden maatwerk voor structurele vraagstukken.

Projectmanagement

Van langdurige projecten tot tijdige opdrachten, wij nemen het projectmanagement geheel of gedeeltelijk voor onze rekening.

Advies

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van industriële standaarden. Hierdoor zijn wij in staat betrouwbaar advies te leveren

"Streven naar perfectie is waar wij voor staan.''

StrattRecruitment Consultant Eline Veltman

Waarom kiest u voor ons?

Stratt+ Industrie is een betrokken partner voor diverse projecten. Wij denken met onze opdrachtgevers mee en leveren concrete oplossingen. U vindt deze mentaliteit terug bij al onze medewerkers. Zij zijn proactieve teamspelers die naadloos opgaan in uw organisatie.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Wij werken samen met diverse organisaties door heel Nederland. Hieronder enkele van de opdrachtgevers waar wij voor werken.

Voor ExxonMobil leveren wij al langere tijd capaciteit voor diverse projecten, zoals de turnaround en het RAHC-project. Het gaat vooral om supervisie en werkvoorbereiding. Werkzaamheden betroffen:

+ Projectmanagement
+ Technisch onderhoud

Voor HMT Tanksystems hebben wij diverse kernposities in de organisatie vervuld. Dit zijn onder andere Engineers, Supervisors en Projectmanagers geweest, onze werkzaamheden waren onder andere:

+ Capaciteitsbehoefte
+ Logistieke ondersteuning

EPZ is al lange tijd een goede relatie, hier hebben wij medewerkers werken op de werkvoorbereiding en projecten. De geleverde diensten betroffen:

+ Ondersteuning projectenorganisatie 
+ Capaciteitsbehoefte
+ ILS-ondersteuning

Voor wie zijn wij actief?

Plants/ Owners

Overheid

Contractors

Ingenieursbureaus

Plants/ Owners

Overheid

Contractors

Ingenieurs-bureaus

Filosofie

Om doelen op een pragmatische wijze te kunnen realiseren dienen alle stappen op voorhand helder te zijn. De route naar het einddoel kan echter tijdens het proces afwijken en daarom is het belangrijk om flexibel te blijven. Flexibiliteit staat bij ons centraal in elk project.

Kom met ons in gesprek

Onze collega Laura komt graag met u in gesprek om mee te denken over uw vraagstukken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen enkel project is hetzelfde. Voor elke klant leveren wij maatwerk in industrieel management.

Word jij de nieuwe 

Industrie

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!