Nieuw begin na mooie jaren als KLu-technici

Bedankt Jan, Sean en Sander KLu

Onze collega’s Jan, Sean en Sander hebben afscheid genomen bij de Koninklijke Luchtmacht. De afgelopen jaren hebben ze bijgedragen aan het onderhoud van de luchtvaartuigen van de KLu. Nu is het tijd voor nieuwe (technische) avonturen.

Om hen in het zonnetje te zetten, namen Michael, Olger en Ronald van Stratt+ hen mee naar restaurant Orangerie Mattemburgh. Hier genoten de mannen van een heerlijk diner en haalden ze samen herinneringen op.

Alle drie kunnen ze terugkijken op een geslaagde tijd bij de KLu. Jan Gorissen was ruim zeventien jaar actief als Supervisor Vliegtuigplaatwerker op vliegbasis Gilze-Rijen. Hij gaat nu met pensioen. Sean Colton werkte sinds 2017 op Gilze-Rijen als Avionics Specialist. Sander in ’t Anker, ten slotte, was ruim negen jaar werkzaam als Monteur/Plaatwerker op vliegbasis Woensdrecht.

Bedankt, heren, voor de prettige samenwerking en jullie jarenlange inzet. Jan, geniet van je vrije tijd! Sean en Sander, succes met het vervolg van jullie technische loopbanen!

Ook een vliegende start maken?

Ben jij toe aan een nieuw technisch avontuur, bijvoorbeeld bij de Koninklijke Luchtmacht? Wij helpen je hier graag mee. Neem gerust contact op.

Word jij de nieuwe 

Nieuw begin na mooie jaren als KLu-technici

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!