Ontmoet het team: Dylan Bijl

Ontmoet het team - Dylan van Stratt+3

Het team is weer een stukje sterker dankzij onze nieuwste Stratt’er, Dylan Bijl. Hij is vol energie aan de slag gegaan in zijn nieuwe functie als Recruitment Consultant. In zijn vrije tijd houdt hij erg van reizen en mist hij geen enkele wedstrijd van zijn favoriete club Feyenoord. Lees het hele interview en leer Dylan beter kennen!

Welke woorden beschrijven jou het beste?

Ten eerste ben ik leergierig. Ik ga met zin naar mijn werk en vind het leuk om trainingen te volgen, om meer te leren over recruitment. Daarnaast heb ik doorzettingsvermogen, omdat ik vroeger altijd aan topsport heb gedaan. Als ik een doel voor mezelf heb gesteld, dan geef ik niet snel op en geef ik echt honderd procent. Verder kun je me avontuurlijk noemen, want ik hou erg veel van reizen.

Waar word jij buiten het werk enthousiast van?

Ik heb de hotelschool afgerond en hiervoor een half jaar stagegelopen in IJsland en in China. In IJsland werkte ik bij een concertgebouw waar ze onder meer bruiloften, verjaardagen en festivals organiseren. Hier zaten ook vier restaurants, waar ik Food and Beverage Manager was. Hier verzorgde ik van alles en dat was erg tof: van inkoop tot het organiseren van wijnproeverijen en een festival en het verzorgen van cocktailworkshops.

Verder heb ik sinds mijn vierde een seizoenkaart bij Feyenoord. Hier ben ik elke thuiswedstrijd te vinden, of het nu voor een competitie-, beker- of Europese wedstrijd is. Ik heb zelf ook op hoog niveau gevoetbald, in de jeugd bij Feyenoord, en deed daarnaast altijd aan kickboksen.

Tot slot hou ik erg van technomuziek. Tomorrowland vind ik echt een vet en indrukwekkend festival. Dat is zo’n andere beleving dan andere festivals.

Waarom heb je gekozen voor een carrière in recruitment?

Na de Hotelschool heb ik als hotelmanager gewerkt. Daarna ben ik weer teruggegaan naar Feyenoord, waar ik nog connecties had uit mijn tijd in de jeugd. Als Supporter and Liaison Officer was ik hier de spil tussen supporter en club. Maar ik wilde graag op zondag naar Feyenoord blijven gaan en niet mijn clubliefde verliezen door medewerker in plaats van supporter te worden. Dus ben ik de sales ingegaan.

In deze tijd heb ik me georiënteerd op wat ik echt wilde doen en toen heb ik drie jaar als accountmanager gewerkt in de facilitaire dienstverlening. Helaas moesten veel horeca en faciliteiten door corona sluiten. Ik had als enige geen vast contract en moest op zoek naar iets anders. Ik wilde wel graag iets met sales blijven doen en zo ben ik bij recruitment terechtgekomen.

Eerst heb ik een jaar als recruitment consultant gewerkt, bij Four Life Sciences, daarna ben ik voor mezelf begonnen. Toen ben ik toch weer verder gaan zoeken en kwam Stratt+ op mijn pad. Ik had het gevoel dat Stratt+ het beste bij mij als persoon zou passen. En ik ben inderdaad heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Wat vind je tot nu toe het leukste aan je werk?

Ik heb het onwijs naar mijn zin bij Stratt+. De werksfeer en de mensen zijn top. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom binnen het team. Daarnaast ben ik ook zeker gemotiveerd door de toekomst die Stratt+ met mij voor ogen heeft.

Op welke manier ga jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Stratt+?

Voorheen deed ik meer met sales en hierdoor heb ik net een andere kijk op dingen dan Stratt+. Ik heb een uniek perspectief. Binnenkort ga ik meer de buitendienst in. We kunnen bij Stratt+ nog grote stappen zetten in het binnenhalen van nieuwe klanten.

Ik ga wat meer met koude acquisitie doen: bij bedrijven langsgaan om een bakkie koffie te drinken. Dit gebeurt nu nog te weinig. Ik vind het heel leuk om dit te doen en heb er al drie jaar ervaring mee. Ik kan me goed aanpassen aan degene die ik tegenover me heb. Dit aanpassingsvermogen is waar Stratt+ voor staat en daar kan ik dus zeker aan bijdragen.

Hoe ziet jouw ideale vrije dag eruit?

Ik ben echt van het reizen. En als ik dan op vakantie ben, hou ik ervan om dingen te ontdekken. Ik kan maximaal één dag op het strand doorbrengen, daarna ben ik het wel weer zat. Mijn laatste vakantie was naar Jordanië. Ik heb twee weken door het hele land rondgereden en alles gezien. Daarvoor ben ik naar de Filipijnen geweest, echt een van mijn favoriete bestemmingen. In vier weken tijd heb ik zes eilanden bezocht.

Waar kunnen je nieuwe collega’s jou ’s nachts voor wakker maken?

Voor een goed glas whisky, zoals een Monkey Shoulder of een mooie Macallan. Qua prijs-kwaliteit vind ik de Mallacan wel echt een van de betere whisky’s. Gewoon puur, zonder ijs. Anders is het zonde van de whisky.

Wat staat er nog op je bucketlist?

Onlangs ben ik naar de UFC (Ultimate Fighting Championship) in Abu Dhabi geweest. Dit stond al heel lang op mijn bucketlist en nu was het dan zover. Dit kan ik dus eindelijk afstrepen.

Verder wil ik nog zoveel mogelijk van de wereld zien. Prioriteit nummer één is toch wel Antarctica, dit staat echt al lang op mijn lijst. Alleen kost een reis hiernaartoe heel veel tijd. Ik heb al veel landen bezocht, maar wil er nog een heleboel meer zien. Dus ik zal vooral lekker blijven reizen.

Welke carrièretip wil je meegeven aan onze lezers?

Ik denk dat het bij recruitment en sales vooral begint met vertrouwen: vertrouwen hebben in wat je doet, in jezelf geloven en echt achter jouw product of dienst staan. Bij Stratt+ gaat het dan om de kandidaat en voor hem of haar het best mogelijke doen.

We horen graag van je!

Vond je dit een tof interview? Laat het ons weten in de comments op onze socialmediakanalen! Kunnen we iets voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Foto credits: Stadion Feijenoord

Word jij de nieuwe 

Ontmoet het team: Dylan Bijl

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!