Ontmoet het team: Nadaav Chermon

Ontmoet het Team - Nadaav - Stratt+

Ontmoet Stratt’er Nadaav. Als Recruitment Consultant geeft hij onze recruitmentprocessen een boost. Daarnaast zorgt hij voor een goede dosis humor, want in zijn vrije tijd is hij stand-up comedian. Lees het hele interview en kom meer over Nadaav te weten!

Welke woorden beschrijven jou het beste?

Als ik mezelf moet omschrijven, dan zou ik zeggen dat ik ad rem, sociaal en ambitieus ben. Die ambitie heb ik zeker ook in mijn werk. Ik heb in de loop der jaren verschillende functies gedaan en daardoor leer ik steeds meer en wil ik ook steeds verder kijken. Werk moet voor mij uitdagend blijven, er moet telkens een beetje progressie in zitten.

Verder kan ik ook chaotisch zijn, een beetje adhd-achtig. Soms kan dat uitmonden in chaos, maar ik weet inmiddels steeds beter hoe ik daarmee om moet gaan. En dankzij die eigenschap lukt het me juist ook weer om snel te schakelen.

Waarom heb je voor recruitment gekozen?

Ik ben ooit begonnen in de zorg en heb daar met verstandelijk beperkte jongeren gewerkt. Op een gegeven moment gebeurde er echter niet veel nieuws of onverwachts meer, omdat ik al zolang met dezelfde mensen werkte. Terwijl iets onverwachts soms juist leuk is. Toen ben ik de commercie ingegaan en vervolgens heb ik bij een detacheringsbureau in de zorg gewerkt. En nu dus hier bij Stratt+.

In de zorg was ik veel bezig met stakeholders, zoals gemeentes. Mijn doel was om de juiste contacten te leggen zodat onze jongeren aan het werk konden. Een vriend van mij werkte destijds bij een uitzendbureau en dat leek mij ook best leuk. Je bent daar namelijk de hele tijd met mensen bezig en voert veel soorten gesprekken. En je moet ook iets voor elkaar krijgen voor die mensen en hen helpen. Dat zijn voor mij twee hele leuke dingen. Dus zo ben ik in het recruitmentvak terechtgekomen.

Wat vind je het leukste aan je werk bij Stratt+?

Ik vind snel schakelen leuk, dat er altijd wel iets gebeurt. Dat vind ik hier wel, want elke dag is anders. Dan komt er weer een nieuwe aanvraag binnen of ga ik ergens heen. Of er komt een functie voorbij waarvan ik denk: daar weet ik al een beetje wat vanaf. Het is erg leuk als ik direct iemand vind die enthousiast is over een functie en dat diegene dan bij een bedrijf geplaatst kan worden.

Is werken in de techniek een uitdaging voor je?

Ja, maar dat komt ook omdat ik soms vind dat ik dingen nog te langzaam doe. Dan denk ik bij mezelf: kom op, je moet dit nu toch wel weten. Maar dat slaat nergens op, want er zijn zoveel dingen die je niet direct kunt weten. Soms baal ik er dan van dat ik nog even samen met een collega moet zitten voor een intake.

Maar tegelijk kom ik door te vragen vaak ook wel weer waar ik zijn moet. Dan vraag ik bijvoorbeeld of een kandidaat me iets meer over zijn of haar werk kan vertellen. Want als er iets is wat mensen leuk vinden, is het vertellen waar ze goed in zijn. En gelukkig word ik binnen Stratt+ ook goed meegenomen in het technische proces.

Hoe bevalt het je bij Stratt+?

Goed, het leeft heel erg hier. Maar wat ook fijn is, is dat ik best veel ruimte krijg. Als ik even mijn rust wil pakken, dan kan dat. En wat ik heel chill vind is dat mensen altijd open en eerlijk communiceren. Het kan soms een beetje hard overkomen, maar je weet precies: dit is wat het is.

Ik ben zelf ook vrij direct, dus ik vind het juist goed als je erop wordt aangesproken als iets niet is gebeurd. En dat geldt ook voor mezelf, ik kan dat ook aan de anderen laten weten. De sfeer is hier goed en daardoor kun je dat denk ik zo doen.

Wat zijn jouw doelen bij Stratt+?

Ik ben nu als Recruitment Consultant gestart, maar ik wil graag de richting op van accountmanagement. Mijn doel is dus om meer klanten binnen te halen en daaraan kan ik een bijdrage leveren binnen Stratt+.

Om dit te bereiken, ben ik me nu aan het oriënteren. Ik heb in mijn vorige werk ook als accountmanager gewerkt, maar dan in de zorg en dat is toch een heel andere sector dan de techniek. Daarom duurt het even en wil ik eerst zorgen dat ik de basis goed ken. Daarvoor ga ik ook al mee met bezoeken naar klanten.

Daarnaast wil ik graag de sfeer vasthouden die er nu is. Dat ik de ruimte heb om mijn ding te doen en een keer op mijn bek te gaan. En ik geloof dat je dat ook als doel moet hebben, dat je daar met zijn allen scherp op blijft. Dat werkt denk ik beter dan als je allemaal heel strak in hokjes moet werken.

In je vrije tijd ben je stand-up comedian. Kun je daar iets meer over vertellen?

Ik vond comedy en cabaret altijd al leuk en ging daar vaak met een vriend van me naartoe. Zijn vader was cabaretier in een verzorgingstehuis en had een cursus bij SKVR, een kunst- en cultuurcentrum in Rotterdam.

Ze gaven daar les in comedy en cabaret en toen kreeg ik de vraag: heb jij daar ook zin in? Het antwoord was ja en die cursus ging eigenlijk best goed. En ik begon het ook steeds leuker te vinden. Een van de gasten die daar zat ging toen zelf ook een voorstelling organiseren en vroeg aan mij: wil je daar ook spelen? Zo is het begonnen.

Inmiddels doe ik dit nu een jaar of vijf, zes. Als ik van stand-up mijn beroep zou kunnen maken, zou ik dat het liefste doen. Maar dan zou ik het wel echt opbouwen, bijvoorbeeld door een dag minder te werken en vaker op te treden. Maar zelfs als fulltime comedian zou ik er altijd wel iets naast willen blijven doen, want stilzitten kan ik niet.

Hoe ziet jouw stand-up comedy-act eruit?

Tijdens mijn optredens vertel ik meestal over mijn eigen leven, maar af en toe wel wat aangedikt. Het is droge humor, maar ik probeer mensen ook wel op het verkeerde been te zetten. En soms ben ik ook een beetje sarcastisch en quasinonchalant.

Comedy kun je niet maken zonder het publiek, het is altijd een wisselwerking. Je moet veel improviseren en als je als comedian het publiek niet motiveert, werkt stand-up niet. Bij comedy is elke avond daarom anders, hoe vaak je ook hetzelfde materiaal zou gebruiken. Op die manier lijkt het ook weer op mijn werk bij Stratt+.

Wat staat er nog op je bucketlist?

Dat heeft wel met comedy te maken, dat is namelijk een avondvullende voorstelling. En als ik dan mag kiezen in Carré. Dat staat wel bovenaan.

Hoe ziet jouw ultieme vrije dag eruit?

Ik woon samen met mijn vriendin en haar dochter Olivia, dus ik ben stiefvader. Zeker met dit mooie weer ga ik het liefst met zijn drieën iets leuks doen. Bijvoorbeeld naar een klimpark. Al ben ik daar wel de minst grote held, want ik heb hoogtevrees, terwijl zij overal inklimmen. Maar ik probeer wel telkens iets hoger te gaan.

Heb je nog een carrièretip voor onze lezers?

Neem niet alles té serieus. Ik kan dingen heel zwaar op me nemen, zeker als ik ergens mee begin of nieuw in ben, maar het hoeft niet altijd in een keer goed te zijn. Dan denk ik: gooi er even wat lucht in, durf fouten te maken. Dat scheelt een hoop stress en je leert veel meer als je een keer op je bek durft te gaan.

Kom jij er ook bij?

Enthousiast geworden over een functie bij Stratt+? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken. Vond je dit een leuk interview? Laat dan van je horen op onze socials!

Word jij de nieuwe 

Ontmoet het team: Nadaav Chermon

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!