Een specialist voor ieder technisch project

Wat we doen voor opdrachtgevers?

Onze missie is het verbinden van vraag en aanbod op de technische arbeidsmarkt. Dit realiseren we voor zowel het bedrijfsleven als (het technische deel van) de overheid. Onze specialisatie is het werven, het selecteren en het detacheren van hoogopgeleide technici. 

Naast een vaste kern heeft jouw organisatie behoefte aan flexibele specialisten: betrouwbare, ervaren technisch professionals die een project (tijdelijk) ondersteunen. Kortom: technici die plug-and-play inzetbaar zijn. Wij matchen die uitvoerder, technisch adviseur of plant manager die jouw projecten tot een succes maakt.

Door onze jarenlange ervaring (sinds 1976) begrijpen wij als geen ander wat er bij technische projecten komt kijken. Hierdoor weten we de juiste mensen aan jouw project te binden die aansluiten bij je bedrijfscultuur en -werkwijze.

Onze ervaring op de technische arbeidsmarkt is breed. Of het nu voor een asset owner, contractor, advies- of ingenieursbureau of juist een overheids(gelieerde) organisatie is: wij leveren de gewenste capaciteit. Dit doen we binnen de volgende sectoren:

+ Civiele techniek
+ Energie & utiliteiten
+ Food & farma
+ Luchtvaart

+ Maakindustrie
+ Maritiem & offshore
+ Olie & gas
+ (Petro)chemie

Een greep uit onze opdrachtgevers:

Partnercases:

Lees hier de verhalen van onze opdrachtgevers en ontdek waarom zij vertrouwen op de expertise van Stratt+:

Stratt+ werkt vanuit twee divisies:

INDUSTRIE

Wij leveren capaciteit voor de uitvoering van nieuwbouw, onderhoud en shutdowns van en aan industriële installaties. Hiermee tillen we industriële processen naar een hoger niveau.

DEFENSIE

Wij ondersteunen Defensie door het leveren van technische capaciteit. Hiermee dragen we bij aan efficiënte werkprocessen binnen de organisatie.

Heb je een capaciteitsvraagstuk?

Word jij de nieuwe 

Opdrachtgevers

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!