Dé specialist in maatwerk en techniek

Wat we doen voor opdrachtgevers?

Stratt+ voorziet in capaciteitsvraagstukken binnen het midden- en hogere segment van de technische industrie, zowel voor het bedrijfsleven als (het technische deel van) de overheid.

Wij leveren kennis en technische capaciteit voor uw project. Naast uw vaste kern hebt u behoefte aan een flexibele schil: betrouwbare, technisch geschoolde en ervaren professionals die u ondersteunen bij projecten. Professionals uit het midden- en hogere segment, die uitstekend zelfstandig kunnen werken en nauwelijks tot geen begeleiding of toezicht nodig hebben. Kortom: technisch specialisten die plug-and-play inzetbaar zijn. Wij vinden voor u die technisch adviseur, manager of uitvoerder die uw projecten tot een succes maakt.

Door onze jarenlange ervaring (sinds 1976) detacheren we technisch personeel op een manier die perfect aansluit bij uw vraag. Wij begrijpen wat er bij technische projecten komt kijken. Daardoor weten we juist die mensen aan uw project te binden die aansluiten bij uw cultuur en werkwijze.

We werken samen met diverse opdrachtgevers. Dit zijn bijvoorbeeld plant owners, contractors, advies- en ingenieursbureaus, de overheid en overheidsgelieerde instanties. Zij zijn actief in de volgende sectoren:

+ Olie en gas
+ (Petro)chemie
+ Food & farma
+ Power & utilities
+ Offshore/maritiem
+ Overheid

+ Civiele techniek
+ Tankbouw
+ Luchtvaart
+ Infratechniek
+ Planologie
+ Vastgoed

Verhalen van onze opdrachtgevers:

Een greep uit onze opdrachtgevers:

RWE2

We werken vanuit drie divisies:

INDUSTRIE

Processen verbeteren ten behoeve van nieuwbouw, onderhoud en shutdowns van industriële installaties.

DEFENSIE

Ondersteunen van zowel de militaire als civiele luchtvaart bij vliegtuig- en helikopteronderhoud.

RUIMTELIJK

Begeleiden van projecten op het gebied van ruimtelijke ordening, zowel voor de overheid als het bedrijfsleven.

Heeft u een capaciteitsvraagstuk?