Open dag HVC, ben jij erbij?

HVC Group Dordrecht Stratt+

Aanstaande zaterdag 12 november is het zover: dan opent onze opdrachtgever HVC de deuren voor haar open dag. Werken bij een afvalverwerker is absoluut niet saai. Dat laat het bedrijf graag aan je zien!

Tussen 10:00 en 14:00 uur is iedereen welkom op de Baanhoekweg 38 in Dordrecht. Hier kom je alles te weten over techniek, logistiek, inzameling, transport en duurzame energie. Ook ontdek je hoe het is om voor HVC te werken.

Alles schoon? HVC doet het gewoon

Je kent HVC vast wel als afvalinzamelaar, maar wist je dat het bedrijf meer doet? HVC bevindt zich middenin de energietransitie en maakt van jouw afval energie. Bijvoorbeeld in de vorm van elektriciteit, groen gas en warmte.

Stratt+ heeft al meerdere technisch professionals bij HVC geplaatst. Wij vinden het leuk om te mogen werven voor dit innovatieve bedrijf. De medewerkers van HVC maken onze omgeving namelijk elke dag een stukje schoner.

Klik hier om je aan te melden voor de open dag. Je kunt er dan ook voor kiezen om je in te schrijven voor een van de rondleidingen op de afvalenergiecentrale.

Ook werken aan een schonere wereld?

Wil jij aan de slag met een duurzame technische uitdaging? Bij Stratt+ vind je wat je zoekt! Neem vandaag nog contact met ons op.

Word jij de nieuwe 

Open dag HVC, ben jij erbij?

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!