Strategisch, Tactisch en de + als meerwaarde

Mensen staan bij ons centraal

Stratt+ levert al meer dan 45 jaar technisch professionals, projectmanagement en advies aan het bedrijfsleven en aan de overheid. Dit doen we op basis van detachering en W&S.

We zijn actief in diverse technische sectoren, bij Defensie en andere overheidsinstanties. Wij bieden technische kennis en capaciteit in het midden- en hogere segment voor diverse projectfasen. Van de voorbereiding en haalbaarheid tot en met de oplevering, het beheer en onderhoud van projecten. Onze specialisatie is het invullen van technisch managementposities.

Waar zijn we actief?

Onze projecten bevinden zich door heel Nederland, maar ook daarbuiten. Een relatief groot deel van onze projecten vindt in de regio’s Zuid-Holland (Port of Rotterdam en Moerdijk), Zeeland, Noord-Brabant en Antwerpen plaats. Door de gunstige economische omstandigheden zijn veel van onze klanten namelijk in deze regio’s gevestigd.

Onderdeel van Copus Group

Sinds 2022 is Stratt+ onderdeel van Copus Group, een HR-specialist die zowel actief is in België, Duitsland als Nederland. Copus Group verzamelt specialisten in projectsourcing, HR-consultancy en uitzendwerk, waaronder Bennet, Smart Solutions en Vivaldis, en biedt klanten toegevoegde waarde door diepgaande kennis van specifieke niches.

De groep telt momenteel meer dan 112 kantoren, heeft ruim 400 vaste medewerkers in dienst en biedt werk aan meer dan 5000 mensen. Copus Group is eigendom van private equity-partners Buysse & Partners en Dovesco.

De naam Stratt+

De naam Stratt+ is al vele jaren bekend in de markt. Toch zullen velen ons wellicht ooit hebben leren kennen onder de naam Delta Consult of SKF Asset Management. In 2011 hebben wij de divisie van deze Zweedse multinational overgenomen en geïntegreerd in Stratt+.

Stratt+ is een combinatie van de woorden ‘strategie’ en ‘tactiek’. De ‘+’ staat voor de meerwaarde die wij aan onze klanten en medewerkers leveren. Deze meerwaarde zit hem in het gedreven team dat zich elke dag inzet om maatwerk te bieden aan onze opdrachtgevers.

Meer over ons weten?

Partners

En de kameleon?

Die staat voor ons aanpassingsvermogen om in diverse technische branches te werken. Kijk naar de details: diverse industriële elementen zijn vertegenwoordigd in dit unieke beeldmerk.

We komen graag met jou in contact

Word jij de nieuwe 

Over Ons

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!