RUIMTELIJK MANAGEMENT

Stratt+ Ruimtelijk Management ondersteunt de overheid en het bedrijfsleven met het begeleiden van projecten en processen in de ruimtelijke ordening. Dit doen wij al meer dan 10 jaar door het leveren van capaciteit, het begeleiden van projecten en door te adviseren.

Capaciteit

Voor zowel projecten als tijdelijke capaciteitsvragen heeft Stratt+ de geschikte professionals in dienst. Wij bieden maatwerk voor structurele vraagstukken.


Projectmanagement

Van renovatieprojecten tot complete infrastructurele transformaties, wij nemen uw projectmanagement geheel of gedeeltelijk voor onze rekening.


Advies

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke ordening. Hierdoor zijn wij in staat betrouwbaar advies te leveren.

"Gebieden vitaler maken, dat is wat wij al sinds het begin van dit millennium doen''

  Stratt+ CEO John Schonewille

 

Waarom kiest u voor ons?

Stratt+ Ruimtelijk Management is een betrokken partner voor uw projecten. Wij denken met u mee en leveren concrete oplossingen. U vindt deze mentaliteit terug bij al onze medewerkers. Zij zijn proactieve teamspelers die naadloos opgaan in uw organisatie.

Bekijk onze vacatures
 

Case studies

Wij werken samen met diverse organisaties door heel Nederland. Hieronder benoemen we drie projecten waar wij trots op zijn. 

Voor wie zijn wij actief?

Overheid
55%
Semi-overheid
30%
Private sector
15%
 
 

Filosofie

Om doelen op een pragmatische wijze te kunnen realiseren dienen alle stappen op voorhand helder te zijn. De route naar het einddoel kan echter tijdens het proces afwijken en daarom is het belangrijk om flexibel te blijven. Flexibiliteit staat bij ons centraal in elk ruimtelijk project.

 

Een greep uit onze opdrachtgevers

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Kom met ons in gesprek

Onze collega Eline komt graag met u in gesprek om mee te denken over uw ruimtelijke vraagstukken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen enkel project is hetzelfde. Voor elke klant leveren wij maatwerk in ruimtelijk management.