RUIMTELIJK

Stratt+ Ruimtelijk ondersteunt de overheid en het bedrijfsleven met het begeleiden van projecten en processen in de ruimtelijke ordening. Dit doen wij al meer dan 10 jaar door het leveren van capaciteit, het begeleiden van projecten en door te adviseren.

Capaciteit

Voor zowel projecten als tijdelijke capaciteitsvragen heeft Stratt+ de geschikte professionals in dienst. Wij bieden maatwerk voor structurele vraagstukken.

Projectmanagement

Van renovatieprojecten tot complete infrastructurele transformaties, wij nemen uw projectmanagement geheel of gedeeltelijk voor onze rekening.

Advies

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke ordening. Hierdoor zijn wij in staat betrouwbaar advies te leveren.

Beeldmerk Ruimtelijk (1)

“Gebieden vitaler maken, dat is wat wij al sinds het begin van dit millennium doen.”

Stratt+ CEO John Schonewille

Waarom kiest u voor ons?

Stratt+ Ruimtelijk is een betrokken partner voor uw projecten. Wij denken met u mee en leveren concrete oplossingen. U vindt deze mentaliteit terug bij al onze medewerkers. Zij zijn proactieve teamspelers die naadloos opgaan in uw organisatie.

Case studies

Wij werken samen met diverse organisaties door heel Nederland. Hieronder benoemen we drie projecten waar wij trots op zijn.

Woningbouwproject

Voor het woningbouwproject de Heeswijkse Kampen in Cuijk zijn 1600 woningen gebouwd. Stratt+ heeft gezorgd voor de projectleiding en de aansturing van de processen en externe projectgroepen. De geleverde diensten betroffen:

+ Projectcoördinatie
+ Communicatiemanagement
+ Aansturing bestemmingsplan

Bedrijventerrein

Samen met BOM (Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij) en de gemeente Boxtel hebben wij het bedrijventerrein van Ladonk-Vorst geherstructureerd en het parkmanagement opgezet. De geleverde diensten betroffen:

+ Projectmanagement
+ Opzetten parkmanagement
+ Leveren van capaciteit

Gebiedsontwikkeling

Voor de ontwikkeling van het centrumplan van Leiderdorp hebben wij het projectmanagement gecoördineerd en zijn wij verantwoordelijk geweest voor het plaatsen van technische professionals. De geleverde diensten betroffen:

+ Opstellen projectplan 
+ Haalbaarheidsstudie
+ Locatieonderzoek

Voor wie zijn wij actief?

Plants/ Owners

Overheid

Contractors

Ingenieursbureaus

Plants/ Owners

Overheid

Contractors

Ingenieurs-bureaus

Filosofie

Om doelen op een pragmatische wijze te kunnen realiseren dienen alle stappen op voorhand helder te zijn. De route naar het einddoel kan echter tijdens het proces afwijken en daarom is het belangrijk om flexibel te blijven. Flexibiliteit staat bij ons centraal in elk ruimtelijk project.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Kom met ons in gesprek

Onze collega Eline komt graag met u in gesprek om mee te denken over uw vraagstukken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen enkel project is hetzelfde. Voor elke klant leveren wij maatwerk in ruimtelijk management.

Ruimtelijk
Eline Veltman
+31 (0)612 888 084
e.veltman@stratt.nl

Word jij de nieuwe 

Ruimtelijk

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!