Samen groeien bij Stratt+

Naomi Karel Welkom!

Ons team groeit: na een geslaagde stage verwelkomen we Naomi Karel in ons team! Als Recruitment Consultant gaat ze de recruitmentprocessen bij Stratt+ nog verder verbeteren. Naomi is een topper in het opbouwen van relaties en met haar spontaniteit maakt ze de werkvloer een stukje gezelliger. Lees het hele interview en ontdek hoe wij elkaar gaan versterken!

Wat vond je van je stageperiode?

Mijn stageperiode duurde twee onderwijsperiodes. In totaal heb ik ongeveer vijf tot zes maanden stage gelopen bij Stratt+. Ik vond het erg leuk en gezellig. Het team heeft me goed ontvangen en begeleid. En ik werd echt aangemoedigd om mezelf verder te ontwikkelen.

En hoe is je stageopdracht gegaan?

Ik heb het recruitmentproces binnen Stratt+ geanalyseerd en verbeterd. Ik heb gekeken naar het hele proces van sales en recruitment, van aanvraag tot aanlevering, en hoe dit intern verliep. De workflow was niet overzichtelijk. Daarom heb ik hier onderzoek naar gedaan en verbetervoorstellen geschreven. Verder heb ik één keer per week een lijst uitgedraaid van de workflow om op basis daarvan een to-do-lijst bij te kunnen houden. Nu implementeer ik deze lijst zodat de workflow soepeler verloopt.

Wat ga je in de toekomst bij Stratt+ doen?

Tijdens mijn stage is me gevraagd om bij Stratt+ te blijven. Ik ga aan de slag als recruiter en het is de bedoeling dat ik vanuit die functie doorgroei. Doel is dat ik een 360 graden-functie ga bekleden met een focus op recruitment. Ik volg een deeltijdstudie en bij Stratt+ ga ik daarnaast voor 32 uur per week aan de slag.

Wat ik voornamelijk ga doen? Kandidaten zoeken, aanvragen doen bij klanten en natuurlijk aan de klant leveren. Ook ga ik cv’s opstellen en onze kandidaten ondersteunen bij het vinden van de juiste technische uitdaging.

Met welke eigenschappen ga jij het Stratt+-team versterken?

Ik ben assertief en proactief. Dit komt van pas in mijn werk en hierdoor kan ik ook goed switchen tussen het werk voor Stratt+ en mijn deeltijdstudie. Daarnaast ben ik leergierig, enthousiast en kan ik goed communiceren met klanten. En ik denk dat ik voor een stukje extra energie en gezelligheid in het team zorg.

We weten dat je sportief bent (een winnaar!). Wat heeft sport jou gebracht?

Ik beschik zeker over een winnaarsmentaliteit. Ik hockey al ongeveer tien jaar en dat vind ik erg leuk om te doen. Daarvoor heb ik topsport beoefend, in de vorm van kunstschaatsen. Ik heb door het hele land geschaatst en meegedaan aan NK’s. Ook had ik de optie om internationaal te gaan schaatsen. Helaas moest ik hier op mijn twaalfde mee stoppen door blessures.

Door het sporten heb ik veel discipline gekweekt en een goede mentaliteit. Dat zie ik ook terug in mijn werk. Ik wil dingen graag goed doen en natuurlijk winnen! En sport heeft me geleerd om zowel individueel als in een team te werken.

Wat vind jij het leukst aan je werk?

Het contact met klanten, kandidaten en collega’s. Eigenlijk gewoon het contact met anderen. Daarnaast is geen dag bij Stratt+ hetzelfde en dat vind ik fijn. Lekker elke dag wat anders doen, maar wel altijd zorgen dat de communicatie goed blijft met iedereen om me heen. Dat geeft me energie.

Wat is het grappigste dat je hebt meegemaakt bij Stratt+?

Ik heb een keer een foutje in het Engels gemaakt en daar word ik tot op de dag van vandaag nog aan herinnerd, haha. Ik was aan het bellen, maar de connectie was nogal slecht en degene aan de andere kant van de lijn viel steeds weg. Toen zei ik: “You’re falling away”.

Welke tips zou je nieuwe stagiairs bij Stratt+ willen meegeven?

Wees assertief en open naar anderen, bijvoorbeeld om nieuwe dingen te leren. Zet je voor de volle honderd procent in voor je stage en wees zeker niet bang om anderen om hulp te vragen. Het team bij Stratt+ is namelijk hartstikke collegiaal en iedereen helpt je graag!

We horen graag van je!

Vond je dit een leuk interview? Volg ons dan op onze socialmediakanalen voor meer interessante content. Ben je op zoek naar een nieuwe technische uitdaging? Neem gerust contact met ons op om te zien wat we voor je kunnen betekenen.

Word jij de nieuwe 

Samen groeien bij Stratt+

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!