Beschikbare technisch professionals

Periodiek, vijf technici in de spotlight.

topvunf

Olger Rutte
Accountmanager
+31 (0)610 534 170
o.rutte@stratt.nl

1
1

Quality Engineer

This candidate is a very talented and motivated Engineer. She is currently working on a pilot plant (CO2 Abatement Solid Sorbent Technology) for BMC in collaboration with Shell. She graduated in Biological Engineering and Integrated Management Systems (Quality, Environment and Safety). As a result, she has the right knowledge to bring projects to a successful conclusion.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
2
2

Process Engineer

Deze technicus is zeer ervaren. Hij is in zijn loopbaan onder meer actief geweest in de industrie, food & beverage-sector (productie/verpakking) en op het gebied van asfaltverwerking, resomeren, E&I en besturingsautomatisering. Het gaat hierbij om opdrachten met een budget van € 100 K tot 21 MM. 

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
3
3

Technician WTB

Deze kandidaat is een zeer enthousiaste en gemotiveerde Allround Onderhoudsmonteur met ruime ervaring in zijn vakgebied. Hij is in zijn loopbaan actief geweest binnen de chemie, food-, productie- en olie & gassector. Als Onderhoudsmonteur heeft hij onder meer met pijpleidingen, pompen, tracing en appendages gewerkt.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
4
4

Project Engineer

Deze kandidaat is een ervaren Project Engineer/Projectleider met een hbo-diploma in Mechanical Engineering. Hij heeft in zijn loopbaan diverse projecten begeleid binnen de productie- en foodomgeving, van de initiatie tot en met de implementatie.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
5
5

Tekenaar E&I

Deze kandidaat is een uitstekende Engineer en CAD-Tekenaar E&I. In zijn loopbaan heeft hij bij diverse bedrijven ervaring opgedaan. Hierdoor is hij bekwaam in het ontwerpen en het tekenen van zowel industriële, infra- als gebouwgebonden installaties. Denk hierbij aan ééndraadschema’s, licht-, kracht- en zwakstroominstallaties, bekabelingsbenodigdheden en compressor buildings.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel