Beschikbare technisch professionals

Periodiek vijf technici in de spotlight

topvunf

Olger Rutte
Accountmanager
+31 (0)610 534 170
o.rutte@stratt.nl

1
1

Werkvoorbereider

Deze veelzijdige technicus heeft na het behalen van zijn mts-diploma WTB diverse functies uitgeoefend. Zo is hij werkzaam geweest als Tekenaar, Calculator en Projectmanager. Vervolgens heeft hij lange tijd als Werkvoorbereider, Teamleider en Plaatsvervangend Projectleider gewerkt.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
2
2

Project Engineer

Deze Project Engineer heeft ruime ervaring met multidisciplinaire projecten. Hij bezit hbo-diploma’s in Milieukunde en Chemische Technologie en heeft dan ook ruime technische kennis in huis. Hij heeft al voor diverse vooraanstaande bedrijven gewerkt. Hier was hij verantwoordelijk voor het coördineren van WTB-werkzaamheden.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
3
3

Supervisor

Deze kandidaat is een technicus in hart en nieren. Hij heeft in zijn loopbaan als Supervisor binnen de constructie- en staalbranche gewerkt en is betrokken geweest bij diverse turnarounds. Hij is zeer bekwaam in het aansturen van collega’s (tot 45 fte), zoals voormannen en constructiewerkers. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het bewaken van de projectvoortgang en het controleren van uitgevoerde werkzaamheden.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
4
4

Voorman

Deze kandidaat is een zeer bekwame Voorman met ruime ervaring binnen de discipline Piping & Mechanical. Hij heeft ervaring met het begeleiden en het controleren van de werkzaamheden van (onder)aannemers en het toezien op de veilige en efficiënte uitvoering hiervan. Wanneer de voortgang van projecten in gevaar dreigt te komen, treedt hij adequaat op.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
5
5

Middelbaar Veiligheidskundige

Deze ervaren Veiligheidskundige heeft in zijn loopbaan voor uiteenlopende opdrachtgevers gewerkt. Hij is onder meer actief geweest als Yard Safety Officer, Safety Coördinator en Safety Officer. In deze rollen heeft hij veiligheidsinstructies en -trainingen gegeven. Hij is leergierig en heeft passie voor zijn vak. 

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel