Technisch Administratief Medewerker

Aanleiding

De bindende factor op het bedrijvenpark van Akzo Nobel Botlek is chloor. Het chloor wordt geproduceerd in het Membraan Electrolyse Bedrijf (MEB) van Akzo Nobel Industries. Het chloor wordt per pijpleiding geleverd aan afnemers op het bedrijventerrein en daarbuiten. Zij verwerken het tot allerlei tussen- en eindproducten.

Opdracht

Voor de functie Technisch Administratief medewerkster is een ruime kennis van chemische fabrieken en computersystemen vereist. De Technisch Administratief Medewerkster die Stratt+ heeft geleverd heeft al 30 jaar ervaring in de petrochemie, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Het SAP-systeem wordt tijdens dit project veel gebruikt. Het werk moet met dit systeem worden verricht in samenwerking met Maintenance engineers en werkvoorbereiders.

Werkzaamheden

In het SAP-systeem worden per Maintenance-item taaklijsten in een periodiek systeem verwerkt. Dit vormt een scope voor de komende jaren. Het SAPsysteem gaat hierbij een leidende rol spelen. Het geheel is bedoeld voor periodiek onderhoud aan de installatie, maar kan ook van waarde zijn tijdens shutdowns en turnarounds door de jaren heen.

De Technisch Administratief medewerkster heeft tijdens dit project werkzaamheden als het invulling geven aan het PO-plan in het SAP-systeem, periodiek onderhoud aan takenlijsten uitwerken en samenstellen, maar ook informatie uit het SAPordersysteem en PI&D tekeningen implementeren.

Resultaat

Het project zal ongeveer 2 tot 3 jaar gaan duren. Tot nu toe is een ieder al tevreden over het behaalde resultaat en de samenwerking tot dusver.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Een greep uit onze opdrachtgevers

Dé werkgever van de industrie

Stratt+ Industrial Management is dé specialist in het voorbereiden en uitvoeren van projecten, maintenance, nieuwbouw en shutdowns in de industrie.

Werken is nog nooit zo leuk geweest.

Stratt+ Industrial Management, is een advies- en projectmanagementbureau voor de industrie en biedt een compleet portfolio met betrekking tot nieuwbouw, onderhoud en optimalisatie van industriële en technische installaties. Dit doen we al sinds 1976. De meerderheid van onze technici bestaat uit vaste medewerkers (sommigen hebben een dienstverband van meer dan 25 jaar), maar ook met projectmatige professionals. Van projectmanager tot engineer, van werkvoorbereider tot planner, van voorman tot monteur binnen de 4 divisies: Industrie, Safety, Aerospace en Technische publicaties.

De + van Stratt+:

+ Je werkt in multifunctionele teams
+ Je krijgt de ruimte om groot te denken
+ Je werkt in een nuchtere omgeving
+ Elke dag is anders
+ Veel doorgroei mogelijkheden
+ Zeer goede arbeidsvoorwaarden
+ Unieke combinatie van consultancy, projectmanagement en capaciteit

Wij werken in de industrie en haar toeleverenaciers

Onder meer in de volgende branches:
+ Olie en gas
+ Chemie en petrochemie
+ Food en pharma
+ Medische industrie
+ Tankbouw/-opslag/-overslag
+ Civiele techniek
+ Luchtvaart

Voor wie is Stratt+ geschikt?

Wij zoeken onder andere de volgende functies:
+ Projectleiders / -coördinators
+ Voormannen
+ Tekenaars
+ Hoofd technische dienst
+ Production Managers
+ Planners
+ Werkvoorbereiders

Word jij de nieuwe 

Technisch administratief medewerkster

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!