Technisch Administratief Medewerker

Product Projectdetachering
t.b.v. SAP-systeem
Opdrachtgever AkzoNobel Industry Chemicals
Functie/opdracht echnisch
administratief
medewerkster
Locatie Botlek Rotterdam
Aanleiding

De bindende factor op het bedrijvenpark van Akzo Nobel Botlek is chloor. Het chloor wordt geproduceerd in het Membraan Electrolyse Bedrijf (MEB) van Akzo Nobel Industries. Het chloor wordt per pijpleiding geleverd aan afnemers op het bedrijventerrein en daarbuiten. Zij verwerken het tot allerlei tussen- en eindproducten.


Opdracht

Voor de functie Technisch Administratief medewerkster is een ruime kennis van chemische fabrieken en computersystemen vereist. De Technisch Administratief Medewerkster die Stratt+ heeft geleverd heeft al 30 jaar ervaring in de petrochemie, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Het SAP-systeem wordt tijdens dit project veel gebruikt. Het werk moet met dit systeem worden verricht in samenwerking met Maintenance engineers en werkvoorbereiders.


Werkzaamheden

In het SAP-systeem worden per Maintenance-item taaklijsten in een periodiek systeem verwerkt. Dit vormt een scope voor de komende jaren. Het SAPsysteem gaat hierbij een leidende rol spelen. Het geheel is bedoeld voor periodiek onderhoud aan de installatie, maar kan ook van waarde zijn tijdens shutdowns en turnarounds door de jaren heen.

De Technisch Administratief medewerkster heeft tijdens dit project werkzaamheden als het invulling geven aan het PO-plan in het SAP-systeem, periodiek onderhoud aan takenlijsten uitwerken en samenstellen, maar ook informatie uit het SAPordersysteem en PI&D tekeningen implementeren.


Resultaat

Het project zal ongeveer 2 tot 3 jaar gaan duren. Tot nu toe is een ieder al tevreden over het behaalde resultaat en de samenwerking tot dusver.


CONTACT

Heb je vragen over Stratt+, werken bij Stratt+ of één van onze vacatures, laat dan een bericht achter of bel 078 – 6120320. We horen graag van je. Alvast dank.

 • Hoofdkantoor
  H.A. Lorentzstraat 1-A
  3331 EE Zwijndrecht
  T. 078 – 6 120 320
  F. 078 – 6 120 240
  E. welkom@stratt.nl

 • Vestiging Noord Nederland
  Hooggoorns 14
  7812 AM Emmen

 • Vestiging Zeeland
  Amundsenweg 29
  4462 GP Goes


 • Postadres
  Postbus 265
  3340 AG H-I-AMBACHTLAAT EEN BERICHT ACHTER

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.