Periodiek, vijf technici in de spotlight

Stratt+ dé werkgever voor technisch specialisten

topvunf

Bel gerust als je vragen hebt, ik help je graag verder!

Olger Rutte
Teamlead Accountmanagement
+31 (0)610 534 170
o.rutte@stratt.nl

1
1

Kwaliteitsinspecteur

Deze kandidaat is een allround lasser en kwaliteitsinspecteur die inmiddels ruim negen jaar in Nederland woont. Hij is in het bezit van een technisch diploma op mbo-4-niveau in de richting van engineering. Hij kan zich duidelijk verstaanbaar maken in het Nederlands en heeft de nodige kennis van technische begrippen en ervaring met het lezen van technische tekeningen. Communiceren in het Nederlands is voor hem dan ook geen enkel probleem.

2
2

Productiemanager

Dit een productiemanager, met +/- 30 jaar ervaring waarvan hij het overgrote gedeelte actief is geweest in de maakindustrie. Door zijn ervaring als technician begrijpt hij de spanning tussen onderhoud en productie. Mede hierdoor is hij doorgegroeid naar een rol als manager productie. Naast een gedegen werkervaring beschikt onze kandidaat over diverse opleidingen waaronder een bachelor technische bedrijfskunde en mts-procestechniek.

3
3

Cost/Proposal Engineer

Deze kandidate is een ambitieuze technica met een hts-diploma Werktuigbouw (richting productietechniek). Ze werkt graag aan complexe technische vraagstukken. In het verleden is ze onder meer actief geweest als cost engineer/estimator, projectengineer en werkvoorbereider.

4
4

Maintenance Supervisor

Deze kandidaat is een zeer bekwame technicus met ruim dertig jaar ervaring binnen de industrie. Hij is in het bezit van een lts-diploma Fijnmechanische Techniek en een hbo-diploma Onderhoudskunde en Management. Bovendien heeft hij verschillende (technische) cursussen gevolgd, bijvoorbeeld op het gebied van lassen en hijsen. Hij is zijn carrière begonnen als machinebankwerker en monteur en heeft van daaruit diverse andere technische functies vervuld. Zo was hij onder meer actief als storings- en onderhoudsmonteur en service coördinator.

5
5

Manager TD

Deze ervaren kandidaat heeft in zijn loopbaan diverse technische rollen uitgeoefend. Hij is onder meer actief geweest als manager service, een functie die hij drie keer heeft vervuld. Hierbij was hij verantwoordelijk voor de complete serviceafdeling en/of technische dienst van verschillende organisaties. Hij is zijn carrière echter begonnen als monteur, waarbij hij ongeveer vijftien jaar lang verantwoordelijk was voor het onderhoud aan diverse machines en industriële weegschalen.