Periodiek, vijf technici in de spotlight

Stratt+ dé werkgever voor technisch professionals

topvunf

Bel gerust als je vragen hebt!

Olger Rutte
Accountmanager
+31 (0)610 534 170
o.rutte@stratt.nl

1
1

Senior Buyer

Deze kandidaat is een professionele inkoper met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van sourcing en contractmanagement. Door zijn werk bij verschillende gerenommeerde bedrijven is hij vertrouwd met de inkoop van verschillende soorten technische producten. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met het onderhandelen over en het vastleggen van raamovereenkomsten. In verschillende inkooprollen heeft hij leidinggegeven aan andere inkopers.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
2
2

Maintenance Manager

This candidate is an experienced manager who has worked for a chemical organisation and waste management company. Here he was responsible for various improvement projects. He stands for improvement and optimization. He has experience in analyzing and where possible improving maintenance processes within organisations. He always ensures that projects are carried out in accordance with applicable laws and regulations.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
3
3

Engineer E&I

Dit is een ambitieuze E&I Engineer met ervaring op het gebied van projectmanagement. Hij is de laatste jaren werkzaam geweest bij diverse gerenommeerde bedrijven waar hij diverse functies heeft bekleed, waaronder als maintenance engineer. In deze rollen is hij met name verantwoordelijk geweest voor het ontwerpen, adviseren, initiëren en voorbereiden van projecten in zowel binnen- als buitenland. 

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
4
4

Werkvoorbereider / QC

Deze gedreven technicus heeft jarenlange ervaring op het gebied van werkvoorbereiding, supervisie en QC binnen de industrie. Hij heeft zich in zijn loopbaan veelvuldig beziggehouden met onder meer werktuigbouwkundige (onderhouds)projecten. Hierbij ging het onder meer om werkzaamheden aan ketels, fornuizen, leidingwerk, warmtewisselaars, warmte- en pompstations en stadsverwarming. Als leidinggevende weet hij zijn teams naar een hoger niveau te tillen. Hierbij zorgt hij dat de teamleden centraal staan en de aandacht krijgen die ze verdienen. 

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
5
5

Projectmanager

This candidate is a highly professional Project Manager with over six years of experience in the field. He has a degree in Process Technology and has further expanded his knowledge by following several courses such as VCA (Safety Certificate for Contractors) and Catalyst Loading Systems. He has led several CAPEX projects with budgets ranging from €10 to 40 million. During these projects he was responsible for planning, quality, and commissioning.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel