Periodiek, vijf nieuwe
techneuten in de spotlight

Stratt+ dé werkgever voor technici in de industrie

topvunf-1.png

Bel mij gerust als je vragen of opmerkingen hebt, ik help je graag verder!

Olger Rutte
Teamlead Accountmanagement
+31 (0)610 534 170
o.rutte@stratt.nl

1
1

Maintenance manager

This candidate is experienced in solving organizational and technical issues in a manufacturing environment in the FMCG. In addition, he is skilled in leading operational and support departments in improving overall factory performance (machine efficiency, product quality and organizational optimization). He is experienced in Lean Manufacturing and Kaizen philosophy implementation

2
2

Projectmanager / -coördinator

Deze gedreven kandidaat heeft ruim tien jaar ervaring als projectmanager en weet daardoor precies wat er speelt op de werkvloer en wat er nodig is voor de uitvoering van grote projecten. Hij is verantwoordelijk geweest voor de algehele projectleiding binnen diverse CAPEX-projecten. Daarnaast is hij onder andere bekend met het bewaken van projectbudgetten en milestone-planningen.

3
3

Supervisor Maintenance

Deze kandidaat is een flexibele en ervaren techneut die in zijn carrière al diverse (aansturende) functies heeft bekleed. Hij heeft onder meer werkzaamheden binnen het productieproces verricht waaronder circa twaalf jaar binnen de Pharma. Naast zijn werkzaamheden op kantoor, heeft hij veel tijd op de werkvloer doorgebracht, wat hij ook als zeer prettig ervaart.

4
4

Maintenance Engineer

Deze engineer heeft ruime ervaring op het gebied van Maintenance en Reliability. Hij heeft een Bachelor of Business Administration en een Master Management and Innovation afgerond. Bovendien heeft hij diverse cursussen gevolgd waaronder Lean Six Sigma en Asset Management om zijn kennis op het gebied van Maintenance en Reliability te verbreden.

5
5

Sr. Projectmanager / Plantmanager

This candidate is an ambitious General & Operations Director with experience in companies that produce mechanical and industrial equipment for customers in the (petro)chemical, process, water and power industry. He has experience with P&L responsibility and preparing and executing the strategic and operational business plans. In addition, he likes to build a highperformance organization and culture through good leadership and teamwork. He has specific experience with larger organizational change programs (restructuring) and business improvements.