Periodiek, vijf nieuwe
techneuten in de spotlight

Stratt+ dé werkgever voor technici in de industrie

topvunf-1.png

Bel mij gerust als je vragen of opmerkingen hebt, ik help je graag verder!

Olger Rutte
Teamlead Accountmanagement
+31 (0)610 534 170
o.rutte@stratt.nl

1
1

Sr. Technician / Supervisor E&I

Deze kandidaat is een zeer bekwame supervisor met ervaring binnen diverse sectoren, waaronder olie en gas, maritiem, tankbouw en utiliteit. Dankzij deze veelzijdige achtergrond beschikt hij over multidisciplinaire kennis, bijvoorbeeld op het gebied van elektrotechniek, mechaniek en instrumentatie.

2
2

Uitvoerder WTB

Deze kandidaat is een gedreven voorman en uitvoerder. Hij heeft in zijn loopbaan binnen diverse branches gewerkt, waaronder de offshore-, maritieme en olie & gassector. Door zijn ervaringen als (1e) fitter heeft hij een goede kijk ontwikkeld op de te verrichten werkzaamheden binnen projecten. Hierdoor is hij goed in staat om de kwaliteit van werkzaamheden te waarborgen en treedt hij adequaat op in het geval van onvoorziene gebeurtenissen. Daarnaast houdt hij altijd een scherp oog op de planning, om te zorgen dat projecten binnen de beoogde tijd worden afgerond.

3
3

Projectleider

Deze kandidaat is een ervaren en gemotiveerde manager met uitstekende communicatieve en leidinggevende vaardigheden. Hij heeft een achtergrond in de elektrotechniek en van daaruit ruime ervaring met multidisciplinaire projecten (regulier onderhoud en nieuwbouw) in de industrie, maar ook met pre-commissioning, TA’s en shutdowns. Binnen projecten is hij verantwoordelijk voor de technische, personele en financiële aansturing van werkzaamheden. Dit doet hij in zijn huidige functie bijvoorbeeld ook voor de gehele organisatie on-site, waarbij hij onder andere verantwoordelijk is voor engineering, werkvoorbereiding, uitvoering, omzet en klantcontact.

4
4

Automation engineer

Deze Safety Process Engineer is gespecialiseerd in de discipline Elektrotechniek en Instrumentatie. Gedurende zijn loopbaan heeft hij ervaring opgedaan op grote chemische plants bij gerenommeerde bedrijven. Naast zijn hbo-opleiding Elektrotechniek heeft hij aanvullende cursussen op het gebied van ATEX, SIF en SIL afgerond. Daarnaast heeft hij brede kennis op het gebied van procesbesturingssystemen zoals DCS. Momenteel is hij bezig met het behalen van zijn MSc Controlesystemen.

5
5

Manager Projects & Engineering

This professional is an experienced project manager with over 35 years of experience in various industries, including chemicals, petrochemicals, offshore, and manufacturing. He has experience in project management for multi-million euro equipment, such as brownfield projects in the chemical and steelmaking industries and offshore packages. He holds a master’s degree in Mechanical Engineering and is eager to learn more through courses.