Periodiek, vijf technici in de spotlight

Stratt+ dé werkgever voor technisch professionals

topvunf

Bel gerust als je vragen hebt!

Olger Rutte
Accountmanager
+31 (0)610 534 170
o.rutte@stratt.nl

1
1

Werkvoorbereider Piping

Deze technisch professional heeft ruim tien jaar ervaring binnen de techniek. In 2011 is hij gestart als Pijpfitter en in deze functie heeft hij voor diverse technisch opdrachtgevers gewerkt. Omdat hij altijd al de wens had om zich verder te ontwikkelen, heeft hij vervolgens een opleiding Werkvoorbereiding gevolgd. In 2019 heeft hij hiervoor zijn diploma behaald.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
2
2

Business Improvement Manager

This candidate is an experienced Manager and Consultant for improving business processes. He has a background in both mechanical engineering and business administration. In addition, he has a master’s degree in Management of Change.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
3
3

Tactisch Inkoper

Deze ervaren kandidaat is ruim 24 jaar werkzaam als Technical Purchaser, waarvan de laatste dertien jaar als Senior Projectinkoper/Lead Buyer. Hij is dan ook zeer bekwaam in de inkoop. In deze twee functies is hij onder meer (hoofd)verantwoordelijk (geweest) voor de centrale inkoopafdeling en tactische jaarcontracten met leveranciers en heeft hij grote risicovolle projecten aangestuurd.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
4
4

Supervisor Maintenance

Deze zeer bekwame technicus heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied vanleidingen, roterendeapparatuur, constructies, (stroom)installaties, E&I en onderhoud. Door zijn ervaring is hij uitstekend inzetbaar in de rol van werkvoorbereidermechanical/piping.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
5
5

Projectmanager

Deze kandidaat is een uitstekende manager met een Global Executive Master of Business Administration. Hij beschikt daarnaast over diploma’s in technische bedrijfskunde, bedrijfseconomie en bedrijfskundige informatie.

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel