Periodiek, vijf nieuwe
techneuten in de spotlight

Stratt+ dé werkgever voor technici in de industrie

topvunf-1.png

Bel mij gerust als je vragen of opmerkingen hebt, ik help je graag verder!

Olger Rutte
Teamlead Accountmanagement
+31 (0)610 534 170
o.rutte@stratt.nl

1
1

Teamleider Engineering

Als Engineeringspecialist heeft hij kwaliteitsverbeteringen van werkprocessen van verkoop tot inbedrijfstelling doorgevoerd. Hij past werkprocessen waar nodig aan en optimaliseert het proces door Systems Engineering voor de hele afdeling in te voeren. Daarnaast heeft hij ervaring met het toepassen en opstellen van FME(C)A en RCM. Hij heeft ervaring met het adviseren van engineers op het gebied van classificatie en internationale & nationale regelgeving (IEC, NEN, IEEE).

2
2

HSE Supervisor

Van origine is hij een process operator, echter kwam hij erachter dat hij meer passie heeft voor veiligheid. Vanuit zijn periode bij een grote chemische fabriek heeft hij te maken gehad met diverse operationele taken, zoals het lopen voor veiligheidsrondes, toolbox-meetings geven en het ondersteunen van de permit operator.

3
3

Maintenance Coördinator

He is a very experienced multidisciplinary manager with over 35 years of experience in E&I, rotating equipment, constructing, (power) installations and maintenance. He has worldwide experience in Marine Chemical Tankers, Tank Terminals and Power Stations. He is used to working independently at remote locations whilst managing a team of multi-cultural engineers and technicians (up to 74 technicians). Furthermore, he is competent to implement and administrate the completion priorities and documentation for the start-up sequences of projects.

4
4

Strategisch Inkoper

Een inkoper met meer dan 20 jaar ervaring. Hij heeft ervaring in o.a. de civiele, (petro)chemische, bouw en mechanische sector. Hier heeft hij gewerkt aan het realiseren van kostenreducties en de optimalisatie van de inkoopstrategieën. Zo heeft hij kostenreducties van 600k oplopend tot 2,3 miljoen euro weten te realiseren. Hij beschikt over diverse diploma’s, zoals Chemische Technologie, NEVI(-applicaties) en post-hbo-modules voor Int. Procurement.

5
5

QA/QC Inspecteur & Werkvoorbereider

Een breed inzetbare QA/QC Inspecteur die tevens ervaring heeft als werkvoorbereider en uitvoerder. Is begonnen als scheepsdieselmonteur waarbij hij veel technische kennis heeft opgedaan. Daarna is hij als NDO-coördinator de QC-wereld ingerold en heeft hij diverse malen werkvoorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Bij zijn diverse stops heeft hij ervaring opgedaan met kwaliteitsborgsystemen, zoals RBI (Risk Based Analyses) in onderhoudsomgevingen. Daarnaast heeft hij een afgeronde cursus NDO.