Stratt+ Top5 logo white

Wekelijks nieuwe topvacatures online!

Stratt+ dé werkgever voor technisch professionals in Nederland

1
1

Werkvoorbereider Piping

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige Werkvoorbereider Piping voor een toonaangevend project binnen de industrie in Zuid-Holland. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en voorbereiden van onderhouds- en projectwerkzaamheden aan pijpleidingsystemen. Dit doe je met een scherpe focus op efficiëntie en technische nauwkeurigheid. Heb je (freelance) ervaring in een vergelijkbare rol en ben je geïnteresseerd? Stuur ons een berichtje. We vertellen je graag meer!

Deel
Deel
2
2

QC Specialist - E&I

Voor een vooraanstaand bedrijf in de technische sector zijn we op zoek naar een QC – E&I specialist (Quality Control  – Elektrotechniek & Instrumentatie). In deze rol ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van elektrotechnische en instrumentatie werkzaamheden aan industriële installaties. Je voert inspecties uit, rapporteert bevindingen en werkt nauw samen met het projectteam om te zorgen dat alle werkzaamheden voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Is dit iets voor jou (als zzp’er)? Reageer dan nu!

Deel
Deel
3
3

Administratief Medewerker Techniek

Zoek je als (zelfstandig) professional een nieuwe uitdaging en ben je ervaren in technische administratie? Lees dan zeker verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een Technisch Administratief Medewerker met expertise in ERP-systemen. In deze rol focus je op het efficiënt uitvoeren van administratieve processen voor diverse afdelingen. Hierbij zijn zelfstandigheid en nauwkeurigheid van groot belang. Ben jij de persoon die we zoeken? Kom eenvoudig met ons in contact via het onderstaande formulier en kom meer te weten. Tot snel!

Deel
Deel
4
4

Documentcontroller

Voor een bekende speler in de industrie zijn we op zoek naar een Documentcontroller in Zuid-Holland. Je houdt je bezig met het beheer en de organisatie van projectdocumentatie, zorgt voor actuele documenten en ondersteunt de projectteams in hun documentatiebehoeften. Ben je georganiseerd, heb je ervaring met documentbeheer en zoek je een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten. We vertellen je namelijk graag alle details over deze job en kijken of je in aanmerking komt. Tot snel!

Deel
Deel
5
5

Electrical Engineer

We zoeken een Electrical Engineer voor een opdrachtgever in de chemische sector. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, onderbouwen en uitvoeren van E&I-projecten binnen de chemische installaties. Daarnaast ben je bezig met het naleven van standaarden en procedures, en het leiden van projectteams. Dit doe je om de projectdoelstellingen te halen binnen de gestelde deadlines en budgetten. Je speelt ook een cruciale rol in het verbeteren van projectprocessen en de communicatie met interne teams. Lijkt dit jou een gave uitdaging? Kom eenvoudig in contact via het onderstaande formulier en we vertellen je alle details!

Deel
Deel

Staat jouw droomjob er deze week niet tussen? Geen zorgen, we hebben diverse andere mooie functies voor jou beschikbaar!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Koole logo wit
Damen logo wit
Equans logo wit

Kom eenvoudig in contact

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.

Word jij de nieuwe 

Stratt+ vacature top 5

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!