Ontdek elke vrijdag 5 nieuwe
vacatures in de industrie

Stratt+ dé werkgever voor technici in de industrie

Schermafbeelding-2019-02-06-om-11.36.55.png

Je hebt nog:

0

Dagen om te

reageren

1
1

Technisch Medewerker ATEX

In deze functie krijg je informatie aangeleverd vanuit de afdelingen die aan een project werken. Op basis daarvan bepaal je de status van het project en eventuele aanwezige risico’s. Het gaat bijvoorbeeld om een mechanische inventarisatie ten behoeve van de ATEX-veiligheid. Daarnaast heb je kennis van o.a. kleppen, pompen en putten. Kortom, alle equipment die op een tankterminal voorkomt.

2
2

Productiemanager

Voor een goede relatie zijn wij op zoek naar een Productie Manager. Jij bent de sturende kracht binnen de productie afdeling. Hierbij heb je de dagelijkse leiding m.b.t. de werkverdeling, planning en het bewaken van de kwaliteitsdoelstellingen. Verder ben jij de interne contactpersoon voor zowel de voortgang van het project als voor de medewerkers.

3
3

Projectmanager EMEA

Binnen deze rol ga jij kapitaalprojecten voorbereiden en uitvoeren door middel van veiligheidsanalyses en gedetailleerde ontwerpen. Dit ga je doen aan de hand van door de opdrachtgever gestelde normen en wetgeving. Daarnaast zorg je voor het onderhouden en optimaliseren van projectdocumentatiesystemen en databases. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt ervaring met AutoCad.

4
4

Productie Technoloog

Als Productie Technoloog coördineer en bewaak je de overschrijdende activiteiten op het gebied van veiligheid, techniek en technologie. Ook kom je zelf met verbetermogelijkheden m.b.t. het productieproces. Verder ben je proactief en beschik je over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden.

5
5

Projectleider Renovatie woningbouw

Ben jij dé projectleider die samen met zijn team zorgt voor een goede oplevering van renovatie- en onderhoudsprojecten? Binnen deze rol ben je betrokken bij het gehele proces: van het idee tot aan de as-built. Verder vind je het interessant om verantwoordelijk te zijn voor een portefeuille van meerdere projecten. Ben je benieuwd wat elke functie specifiek inhoudt? Neem dan direct contact met ons op!

Een greep uit onze opdrachtgevers