Ontdek elke vrijdag 5 nieuwe
vacatures in de industrie

Stratt+ dé werkgever voor technici in de industrie

Schermafbeelding-2019-02-06-om-11.36.55.png

Je hebt nog:

0

Dagen om te

reageren

1
1

Engineer E&I

Voor een mooie organisatie in de industrie zoeken we een all-round Engineer E&I die met een breed takenpakket aan de slag gaat. Je houdt je bezig met het opstellen van maintenance modificaties en het doen van verbetervoorstellen die je vervolgens vertaalt naar concrete verbeter- en onderhoudsprojecten. Je zult de projecten ook leiden als projectmanager waarin je de onderaannemers aanstuurt en streeft naar optimalisatie. Sta jij open voor deze veelzijdige uitdaging? Neem snel contact op!

2
2

Technician E&I

Haal jij energie uit het onderhouden en optimaliseren van grote technische installaties? Dan is de vacature Technician E&I echt wat voor jou. Je bent verantwoordelijk voor het elektrotechnisch onderhoud van de installaties, het vinden en verhelpen van storingen. Tenslotte houd jij je ook bezig met werkvoorbereiding en planning van de werkzaamheden. Interesse? Dan horen we graag van je!

3
3

Civiel Adviseur

Als Civiel Adviseur ga jij je aan de slag binnen het technische wegenteam. Je adviseert op basis van je specifiek inhoudelijke kennis en ziet toe op de toepassing van de gestelde eisen op het gebied van ontwerp, effecten en techniek. Verder stel je kostenramingen op en beoordeel je renovatie- en onderhoudsvoorstellen op o.a. kwaliteit en haalbaarheid. Tenslotte draag je passende oplossingen voor gesignaleerde risico’s en afwijkingen. Is dit de job voor jou?

4
4

Proces Safety Engineer

Als Proces Safety Engineer ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en borgen van systemen voor de procesveiligheid. Je stelt een SHEQ-beleid op en vertaalt externe ontwikkelingen naar concrete punten voor de organisatie. Tevens lever je een actieve bijdrage om aan de hand van prestatiemonitoring continue verbetering van de procesveiligheid te realiseren. Ben jij de specialist op het gebied van procesveiligheid die wij zoeken? Laat het ons weten.

5
5

Uitvoerder

In het noorden van ons land zijn we op zoek naar diverse Uitvoerders voor een grote onderhoudsstop. Het betreft een project bij een organisatie uit de petrochemische sector die start in week 12 met een doorlooptijd van 10 weken. Jouw rol staat in het teken van het aansturen van de onderaannemers en het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid gedurende het project. Heb jij ervaring met dergelijk projecten en ben jij beschikbaar in deze periode? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Word jij de nieuwe 

Stratt+ vacature top 5

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!