Stratt+ Top5 logo white

Wekelijks nieuwe topvacatures online!

Stratt+ dé werkgever voor technisch professionals in Nederland

1
1

PTW Coordinator (vaste dienst) | Industrie

Klaar voor een sleutelrol in veiligheid? Voor een toonaangevende organisatie in de industrie zoeken we een Permit-to-Work (PTW) Coordinator die toezicht houdt op operationele en onderhoudswerkzaamheden. Je beoordeelt werkvergunningen, voert veiligheidsrondes uit en zorgt voor naleving van wet- en regelgeving. Als aanspreekpunt voor contractors, en als adviseur voor werknemers, speel je een cruciale rol in het verbeteren van werkprocessen en het verhogen van de veiligheidsstandaarden. Het gaat hier om een functie in vaste dienst bij onze opdrachtgever. Is dit iets voor jou en wil je graag meer weten? Neem dan nu contact met ons op!

Deel
Deel
2
2

Technisch Medewerker | Chemie

Heb jij interesse in een nieuwe uitdaging in de techniek? Voor een groot bedrijf in de chemie sector zijn we per direct op zoek naar een Technisch Administratief Medewerker. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren en het up-to-date houden van technische documentatie en het ondersteunen van projectteams met administratieve taken. Je werkt samen met diverse afdelingen om ervoor te zorgen dat alle gegevens accuraat en toegankelijk zijn. Enthousiast geworden? Reageer dan vandaag nog!

Deel
Deel
3
3

Technisch Manager | Energie

Een vooraanstaande opdrachtgever in de energiesector is op zoek naar een Technisch Manager met daadkracht. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het leiden van infrastructurele projecten met betrekking tot hoogspanningsinstallaties. De ideale kandidaat heeft goede kennis van hoogspanningstechniek en ervaring in het managen van complexe technische projecten. Ben jij een manager met de juiste expertise en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over deze gave functie!

Deel
Deel
4
4

Werkvoorbereider Maintenance | Industrie

Ben jij een veelzijdige Werkvoorbereider die zorgdraagt voor nauwkeurige planning van onderhoud. En heb jij daarnaast een scherp oog voor kwaliteit, efficiëntie en kosten? Voor een toonaangevende organisatie in de petrochemie zoeken we een Werkvoorbereider Maintenance. In deze rol bepaal je de juiste scope van werkzaamheden, bereid je deze voor door planning van mens, materiaal en materieel, en zorg je voor de juiste specificaties en offertes. Je gebruikt en onderhoudt het maintenance managementsysteem (SAP) en bereidt zowel grote als kleine onderhoudstops voor. Geïnteresseerd en wil je graag meer weten? Laat van je horen via het onderstaande contactformulier. We komen graag met je in gesprek!

Deel
Deel
5
5

Werkvoorbereider WTB | Petrochemie

Voor een grote asset owner in de petrochemische industrie zoeken we een ervaren Werkvoorbereider WTB die als freelancer (zzp’er) aan de slag gaat. Deze functie vereist expertise in het voorbereiden, plannen en specificeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. De ideale kandidaat heeft uitgebreide ervaring met industriële projecten en het beheren van werkzaamheden volgens strikte veiligheidsnormen. Is deze uitdaging iets voor jou? Reageer dan vandaag nog. We vertellen je graag meer over dit ambitieuze project.

Deel
Deel

Staat jouw droomjob er deze week niet tussen? Geen zorgen, we hebben diverse andere mooie functies voor jou beschikbaar!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Koole logo wit
Damen logo wit
Equans logo wit

Kom eenvoudig in contact

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.

Word jij de nieuwe 

Stratt+ vacature top 5

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!