Ontdek elke vrijdag 5 nieuwe
vacatures in de industrie

Stratt+ dé werkgever voor technici in de industrie

Schermafbeelding-2019-02-06-om-11.36.55.png

Je hebt nog:

0

Dagen om te

reageren

1
1

Projectleider E/I

Voor een vaste aanstelling zijn wij op zoek naar een Projectleider E/IJe komt te werken in een chemieconcern, waar je als projectleider de voorbereidingen treft voor Capex– en onderhoudsprojecten met een waarde tot 2 mioDenk hierbij aan het opstellen en ontwikkelen van ideeën. Deze bespreek je met de managers, collega’s en engineersBen jij een young potential en wil jij jouw kwaliteiten verder ontwikkelen binnen deze functie? Neem dan contact op 

 

2
2

Projectmanager WTB

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het organiseren en realiseren van multidisciplinaire projecten voor de bouw van waterbehandelingsinstallaties. Onder jouw leiding wordt de kwaliteit, veiligheid en planning gewaarborgd. Samen met interne en externe disciplines zorg jij voor afstemming en stuur je je eigen team op een stimulerende wijze aan. 

3
3

Teamlead Electrical Engineering

In deze functie heb jij de leiding over een klein/mid-size electrical engineeringsteam van 4 tot 8 personen tijdens de uitvoering van het project. Je gaat deel uitmaken van de multidisciplinaire engineeringsafdeling van een maritieme organisatie. Jij coacht jouw team om volgens interne standaarden te werken. Voor deze rol heb je ervaring met werken aan gereguleerde producten en houd je altijd rekening met de kwaliteit van de werkzaamheden en het budget. 

4
4

Werkvoorbereider Rotating

Jij gaat ervoor zorgen dat de onderhoudswerkzaamheden en projecten bij verschillende klanten zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Je bent de onmisbare schakel tussen binnen en buiten. Een succesvolle oplevering van de projecten aan de klant valt of staat namelijk met een goede begroting en voorbereiding, een strakke planning en een duidelijke administratie. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn en je bent verantwoordelijk voor het vertalen van complexe en omvangrijke klantaanvragen naar kostprijscalculaties en projectplannen. 

5
5

Engineer WTB

Binnen deze functie werk jij samen met een andere Engineer en ben je verantwoordelijk voor (onderhouds)projecten. Binnen dit kleine team heeft ieder zijn verantwoordelijkheden, die van jou richten zich voornamelijk op pompen en equipment. Jij bent de schakel tussen de interne terminal en verschillende externe partijen. Ook heb jij leidinggevende vaardigheden, waarmee je contractors aanstuurt en ook gelijk begeleidt op de werkplek.  

Een greep uit onze opdrachtgevers