Elke vrijdag vijf nieuwe vacatures online!

Stratt+ dé werkgever voor technisch specialisten

Je hebt nog:

0

Dagen om te

reageren

1
1

Project Inkoper

In deze functie ga je aan de slag binnen een organisatie in de maritieme sector. Jouw belangrijkste taak is het inkopen en het aanvragen van kwalitatief hoogwaardige materialen en diensten voor projecten. Hierbij houd je natuurlijk rekening met de planning en het beoogde budget. Daarnaast coördineer jij de afdelingen Inkoop en Logistiek op tactisch en operationeel niveau. Je schakelt hiervoor tussen interne en externe partijen en kiest geschikte leveranciers.

2
2

Uitvoerder

Als uitvoerder in de industrie ondersteun je de realisatie van E-installaties. Jij ziet erop toe dat de betrokken onderaannemers de beoogde werkzaamheden in de praktijk brengen. Daarnaast voer je zelf onderhoudswerkzaamheden uit. Bovendien bewaak je zowel de kwaliteit als kwantiteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Voor deze rol is het van belang dat je snel kunt schakelen en goed bent in plannen en organiseren.

3
3

Engineering Manager

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de engineering en technische ondersteuning binnen projecten. In dit kader geef je leiding aan de engineers binnen de organisatie. Verder ontwikkel je handboeken ten behoeve van de engineeringwerkzaamheden en systemen en processen voor het nauwkeurig bijhouden van technische dossiers.

4
4

Werkvoorbereider WTB

Als werkvoorbereider WTB maak jij deel uit van een enthousiast team dat zowel preventieve als correctieve werkzaamheden aan installaties uitvoert. Samen met de projectmanager zie jij toe op de juiste uitvoering van de geplande werkzaamheden. Daarnaast ben je continu bezig met het verbeteren van het onderhoudsproces met behulp van Lean-tools.

5
5

Technical Director

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de implementatie van engineeringstrategieën. Je gaat hiervoor leidinggeven aan de senior managers van verschillende afdelingen, namelijk: Projects, Engineering en Asset Integrity Management. Verder bewaak je de kwaliteit en kosten van de technische en engineeringdiensten en zorg je voor de tijdige levering hiervan.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Word jij de nieuwe 

Stratt+ vacature top 5

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!