Stratt+ Top5 logo white

Elke week nieuwe topvacatures online!

Stratt+ dé werkgever voor technisch professionals in Nederland

1
1

Maintenance Engineer

Lijkt een boeiende rol in de maritieme sector jou wat? Dan is deze vacature Maintenance Engineer wellicht iets voor jou! We zoeken een gedreven professional met ervaring in onderhoudsbeheer en maritieme operaties. Daarnaast heb je uitstekende probleemoplossende vaardigheden en kun je goed zelfstandig werken. Als Maintenance Engineer draag je bij aan de veiligheid en efficiëntie van de projecten. Bovendien draag je bij aan innovatieve onderhoudsconcepten. Iets voor jou? Reageer dan nu!

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
2
2

Project Engineer

Op zoek naar een dynamische rol op het gebied van technisch projectmanagement? Wij zijn op zoek naar een Project Engineer voor een grote speler in de maritieme sector. In deze rol werk je nauw samen met de Manager Engineering en Projectmanager om projecten soepel te laten verlopen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het verzamelen van cruciale projectinformatie. Daarnaast stel je werkpakketten samen op basis van de informatiebehoefte. Verder maak je gedetailleerde planningen en leveringsschema’s ten behoeve van technische documentatie. Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
3
3

Coördinator Veiligheid

Voor een opdrachtgever uit de publieke sector zoeken wij een gedreven Coördinator Veiligheid. In deze functie zorg jij mede voor de veilige uitvoering van werkzaamheden en projecten. Je bent dan ook enthousiast over thema’s als veiligheid en gezondheid. Bovendien krijg je energie van samenwerken en houd jij je graag bezig met meerdere projecten tegelijk. Daarnaast deins je er niet voor terug om de projectteams te adviseren op het gebied van arbeidsveiligheid. Is dit de uitdaging voor jou? Neem dan contact op!

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
4
4

HR Officer

Ben jij een energieke, ervaren en mensgerichte HR Officer? En wil jij bij een organisatie werken die volop in ontwikkeling is? Lees dan snel verder! Als HR Officer draag je proactief bij aan de verdere professionalsering van de HR-afdeling. Je implementeert het HR-beleid en zorgt dat dit meegroeit met de organisatie. Daarnaast heb je tal van andere boeiende taken: je verzorgt de onboarding en evaluatiegesprekken en voorziet collega’s van de juiste trainingen. Daarnaast houd jij je bezig met recruitment, het salarishuis en secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse? Solliciteer direct!

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
5
5

Technical Buyer

Ben jij een ervaren inkoopprofessional die helemaal klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een Senior Technical Buyer voor een grote speler in de chemie. In deze functie verzorg je de inkoop van goederen en diensten binnen de organisatie. Daarnaast manage je contracten en prestaties van leveranciers. Hierbij zorg je dat de goederen en diensten zich tijdig op de juiste plaats bevinden, in de goede hoeveelheid en tegen een scherpe prijs. Ook zorg je dat de leveranciers continu goede service en kwaliteit leveren. Past deze uitdagende rol bij jou? Solliciteer dan nu!

Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel
Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel

Staat jouw droomjob er deze week niet tussen? Geen zorgen, we hebben diverse andere mooie functies voor jou beschikbaar!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Koole logo wit
Damen logo wit
Equans logo wit

Kom eenvoudig in contact

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.