Ontdek elke vrijdag 5 nieuwe vacatures in de industrieStratt+ dé werkgever voor technici in de industrie

 
 

Image

Je hebt nog:

0

dagen om te
reageren
 
1

Hardware Engineer


Momenteel hebben wij een vacature voor een hardware engineer open staan. In deze uitdagende functie ben je werkzaam in multidisciplinair team op de R&D-afdeling waar je bezig bent met de ontwikkeling en het testen van digitale en analoge elektronica. Zie jij jezelf werken in een internationaal team met veel uitdaging? Neem dan contact met ons op, dan maken we een afspraak om een kop koffie te drinken meer +

 Zuid-Holland

 HBO/WO

 
1

1

Lead Engineer E&IAAls Lead Engineer E&IA draag jij bij aan de realisatie van indrukwekkende vaartuigen bij een zeer gerenommeerde scheepswerf. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van alle werkzaamheden binnen jouw discipline. Je stelt gedetailleerde planningen voor de uitvoering op en bewaakt deze. Je stuurt je team aan en zorgt dat zij hun werk vlekkeloos kunnen uitvoeren. Je kijkt vooruit, zodat je eventuele problemen weet te voorkomen. Verder ben jij het aanspreekpunt voor de autoriteiten, eigenaars en onderaannemers. Zie jij deze uitdagende job zitten? Neem contact op!

Drechtsteden
  Hbo
Reageer
 
2

2

Werkvoorbereider WTBZorg jij ervoor dat de operatie bij een op-en-overslagbedrijf op rolletjes verloopt door het opzetten, implementeren en realiseren van preventieve onderhoudsplannen? Je brengt de vereiste werkzaamheden in kaart en vertaalt deze naar o.a. tekeningen en concrete werkpakketten. Aan de hand van de onderhoudsplannen bepaal je het vereiste budget en zorg je dat deze niet wordt overschreden. Verder zorg jij voor het opstellen van specificaties en het aanvragen van offertes. Spreekt deze veelzijdige rol je aan? Bel of mail ons!

Rotterdam
  Mbo
Reageer
 
3

3

Adviseur Omgeving


Als Adviseur Omgeving ken jij de omgeving als geen ander en bent dé intermediair tussen de omgeving en de opdrachtgever. Jij gaat voor een overheidsinstantie bijdragen aan diverse vervangings- en renovatieprojecten. Binnen deze projecten zijn diverse partijen betrokken. Je verzamelt de benodigde gegevens en informeert de betrokken partijen om de ontwikkelingen te realiseren. Past deze uitdaging bij jou? Dan horen we graag van je.

Landelijk
  Hbo
Reageer
 
4

4

E&I Technicus


Wil jij als E&I Technicus bijdragen aan het Nederlandse energienetwerk? Je zorgt dat de elektrotechnische installaties optimaal functioneren door het uitvoeren en begeleiden van correctieve en planmatige werkzaamheden. Je bent deels verantwoordelijk voor het begeleiden van diverse projecten. Je inspecteert zelf de installaties en stelt planningen op voor de voorbereiding, uitvoering en de nazorg. Je draagt actief bij aan de toekomst van de organisatie door het optimaliseren van het onderhoudsproces en het implementeren van digitalisering en predictive maintenance. Zie jij deze uitdaging zitten? We horen graag van je.

Landelijk
  Mbo
Reageer
 
5

5

Werkvoorbereider E&I


Gezocht: een hands-on Werkvoorbereider! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding binnen de E&I-discipline. Je gaat zelf het veld in om de werkzaamheden te inventariseren en vertaalt deze naar gedetailleerde werkpakketten. Vervolgens bepaal jij het vereiste materieel, brengt de kosten in kaart en stelt de planningen op. Tijdens de uitvoering bewaak jij het budget en de deadlines en zorg je dat de werkzaamheden volgens afspraak worden uitgevoerd. Past deze rol bij jou? Dan horen we graag van je.

Reageer

Groningen
Mbo
 
Een greep uit onze opdrachtgevers

Image
Image
Image
Image
Image
Image