Ontdek elke vrijdag 5 nieuwe
vacatures in de industrie

Stratt+ dé werkgever voor technici in de industrie

Schermafbeelding-2019-02-06-om-11.36.55.png

Je hebt nog:

0

Dagen om te

reageren

1
1

Vergunningverlener

Momenteel zijn we voor een opdrachtgever op zoek naar een Vergunningsverlener. Je komt te werken op de afdeling Grondgebied. Binnen deze rol toets je de bouwaanvragen en controleer je of ze aan de geldende voorschriften voldoen. Hierover heb je contact met aanvragers en andere adviseurs. Daarnaast verzorg je de verslaglegging van de resultaten die voortkomen uit de geautomatiseerde systemen.

2
2

Maintenance Engineer

Als Maintenance Engineer leid je projecten m.b.t. het opzetten van onderhoudsconcepten en systemen. Verder lever je de projectresultaten aan bij de opdrachtgever en implementeer je dit in het systeem. Een stukje administratie en rapportage hoort hier ook bij. Zo verwerk je gegevens en voer je controles uit. Analytisch- en probleemoplossend vermogen behoren tot jouw competentieprofiel.

3
3

Medewerker Ruimtelijke Ordening

Wij zijn op zoek naar een Medewerker RO die projectbegeleiding van kleinschalige bouwprojecten gaat oppakken. Daarnaast zal je de ontwikkeling van gebieden voor agrarische bedrijven of recreatieondernemingen begeleiden. Je draagt zorg voor de afhandeling van diverse verzoeken en begeleid je afwijkings- en bestemmingsplanprocedures. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 12 collega’s.

4
4

Tekenaar

Binnen deze rol zorg je ervoor dat de tekeningen gereed zijn en worden overgedragen voor productie. Hierin werk je samen met projectleiders, engineers en andere stakeholders om het maximale resultaat te behalen. Verder ben je verantwoordelijk voor het archiveren van documentaties volgens de geldende normen. Goede coördinerende en communicatieve vaardigheden zijn essentieel in deze rol.

5
5

Assistent Inkoper

In deze rol zorg jij ervoor dat alle informatie van de lopende orders up-to-date is. Verder werk je de database van leveranciers en materialen dagelijks bij. Ook ondersteunende werkzaamheden m.b.t. strategische en tactische inkoop behoren tot jouw takenpakket. Deze opdrachtgever biedt goede opleidingsmogelijkheden zoals opleidingen en trainingen.

Een greep uit onze opdrachtgevers