Ontdek elke vrijdag vijf nieuwe
(technische) vacatures

Stratt+ dé werkgever voor technici in de industrie

Schermafbeelding-2019-02-06-om-11.36.55.png

Je hebt nog:

0

Dagen om te

reageren

1
1

Kwaliteitsmedewerker

Voor een organisatie in het centrum van Rotterdam zoeken we een kwaliteitsmedewerker. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bewaken van ISO-certificeringen en het HSEQ-beleid en kwaliteitsmanagementsysteem. Je hebt passie voor kwaliteitsprocessen en de drive om je collega’s bij deze processen te betrekken. Voor deze functie vragen we zeven tot tien jaar ervaring in gezondheids-, veiligheids-, milieu- en kwaliteitsfuncties binnen de chemie.

2
2

Lead Mechanical Engineer

Bij deze organisatie binnen de chemie ondersteun je samen met jouw team het uitvoeringsteam bij het dagelijks onderhoud. In deze dynamische functie manage en implementeer je preventieve onderhoudsplannen en spare parts-strategieën. Het betreft een vaste aanstelling voor iemand met vijf tot acht jaar ervaring met onderhoud binnen een productieomgeving.

3
3

Reliability Engineer

Als Reliability Engineer binnen de chemie houd je je bezig met het verbeteren van de langetermijnprestaties van alle assets op de plant. Om de plant verder te optimaliseren, ontwikkel je een jaarplan voor alle onderhoudsactiviteiten, waaronder TA’s en line stops. Je bent pragmatisch en organisatorisch ingesteld. Daarnaast heb je kennis van EAM-systemen, Excel en Reliability Engineering Tools. Het betreft een vaste aanstelling.

4
4

Recruiter

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces. Met jouw positieve en gedreven instelling zorg je dat alles tot in de puntjes geregeld is: van het in de markt zetten van een vacature tot de juiste invulling hiervan. Je hebt kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sociale media. Deze kennis zet je in ten behoeve van de employer branding strategie van de organisatie. Voor deze functie zoeken we iemand met vijf tot acht jaar ervaring als recruiter in een industrieel-technische omgeving.

5
5

Maintenance Coördinator EMRA

In deze functie binnen de olie- en gassector zorg je voor een zo optimaal mogelijke naleving van het veiligheidsbeleid binnen een organisatie. Dit doe je door middel van gedragsobservaties, LMRA’s en TRA’s. Je werkt mee aan MoC’s en wordt ingezet als werkverantwoordelijke tijdens revisies. Je hebt vijf tot acht jaar werkervaring met elektro-, meet- en regel- en procesautomatisering van grote procesinstallaties.

Een greep uit onze opdrachtgevers