Ontdek elke vrijdag 5 nieuwe vacatures in de industrieStratt+ dé werkgever voor technici in de industrie

 
 

Image

Je hebt nog:

0

dagen om te
reageren
 
1

Hardware Engineer


Momenteel hebben wij een vacature voor een hardware engineer open staan. In deze uitdagende functie ben je werkzaam in multidisciplinair team op de R&D-afdeling waar je bezig bent met de ontwikkeling en het testen van digitale en analoge elektronica. Zie jij jezelf werken in een internationaal team met veel uitdaging? Neem dan contact met ons op, dan maken we een afspraak om een kop koffie te drinken meer +

 Zuid-Holland

 HBO/WO

 
1

1

Revit ModelleurAls Revit Modelleur stel jij modellen op van gebouwgebonden installaties voor installateurs en fabrikanten. Je gaat in gesprek met de opdrachtgever en de projectleider en je vertaalt hun wensen in concrete ontwerpen. Voor deze ontwerpen stel je zelf berekeningen op en bepaal je de vereiste componenten. Ook toets je de ontwerpen op kwaliteit, haalbaarheid en toepasbaarheid. Zie jij een match? Laat het ons weten!

Drenthe
Mbo
Reageer
 
2

2

Projectleider / E&I TechnicusWil jij als Projectleider / Technicus bijdragen aan het Nederlandse energie-netwerk? Je zorgt dat de elektrotechnische installaties optimaal functioneren door het uitvoeren en begeleiden van correctieve en planmatige werkzaamheden. Hier draag je actief bij aan de toekomst van de organisatie door het begeleiden van diverse (revisie)projecten. Zie jij deze uitdaging zitten? We horen graag van je.

Groningen
  Mbo
Reageer
 
3

3

Toezichthouder Bouw & Civiel


Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een grote gemeente? Als Toezichthouder Bouw & Civiel ga je het veld in om bij verschillende projecten het werk van de aannemers te controleren. Met jouw inzicht in de mogelijke risico’s en knelpunten zorg jij dat deze worden voorkomen. Ook zorg je voor de projectadministratie; zo beheer je de dossiers en is de documentatie up-to-date. Past deze rol bij jou? Dan horen we graag van je!

Noord-Holland
  Mbo
Reageer
 
4

4

EMVI Schrijver


In deze uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor het schrijven van winnende tenders en EMVI-plannen om grote infrastructurele projecten binnen te halen. Gedurende het gehele tendertraject sta jij aan het roer. In samenwerking met de tenderteams kom je samen tot creatieve en innovatieve oplossingen die aansluiten op de vraag van de client. Vervolgens vertaal je deze naar concrete plannen. Is dit de uitdaging voor jou?

Noord-Holland
  Hbo
Reageer
 
5

5

Maintenance Engineer


Als Maintenance Engineer draag jij bij aan het optimale functioneren van infrastructurele werken. Vanaf de tenderfase tot en met de oplevering ben jij verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren en optimaliseren van onderhoudsconcepten. Dit doe je op basis van methodieken als RCA’s en FMECA’s, zo weet jij de betrouwbaarheid van de installaties te maximaliseren. Spreekt deze rol je aan? Neem dan contact met ons op.

Reageer

Zuid-Holland
Hbo
 
Een greep uit onze opdrachtgevers

Image
Image
Image
Image
Image
Image