We zijn altijd op zoek naar gedreven vakmensen, die snappen waar de + voor staat en die graag een uitdagende carrière binnen de industrie willen.


Werk je graag in teamverband? Heb jij affiniteit met techniek? Ben je bekend in sectoren zoals Olie & Gas, (Petro)chemie, Maritiem of Luchtvaart? Is geen enkele technische uitdaging jou te groot?

Stratt+ biedt jou de uitgelezen kans om in verschillende sectoren en met verschillende projecten aan de slag te gaan. Meld je dus aan als uitvoerder, voorman, werkvoorbereider, projectmanager, engineer, werktuigbouwkundige of supervisor.

De + staat bij ons voor meerwaarde, iets dat we in elk project willen leveren voor onze klant naast het gewenste maatwerk. Denk jij de vakman te zijn om elke keer dat stapje extra te geven en buiten de klant ook jezelf een goed gevoel te geven?

Op zoek naar vacatures?

Stratt+ made me believe in my strength and in my qualities, reaching new peaks in my career.

Vadim Biryukov
Project Manager
Zoek vacature

We zijn altijd op zoek naar gedreven vakmensen, die snappen waar de + voor staat en die graag een uitdagende carrière binnen de industrie willen.


CONTACT

Heb je vragen over Stratt+, werken bij Stratt+ of één van onze vacatures, laat dan een bericht achter of bel 078 – 6120320. We horen graag van je. Alvast dank.

 • Hoofdkantoor
  H.A. Lorentzstraat 1-A
  3331 EE Zwijndrecht
  T. 078 – 6 120 320
  F. 078 – 6 120 240
  E. welkom@stratt.nl

 • Vestiging Noord Nederland
  Hooggoorns 14
  7812 AM EMMEN

 • Vestiging Zeeland
  Amundsenweg 29
  4462 GP Goes


 • Postadres
  Postbus 265
  3340 AG H-I-AMBACHTLAAT EEN BERICHT ACHTER

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.