Onze bedrijfsidentiteit

Onze missie, kernwaarden en BHAG zijn de drijvende kracht achter ons dagelijkse werk. Samen vormen ze de bedrijfsidentiteit van Stratt+. Ontdek hieronder waar wij voor staan.

Missie, kernwaarden en BHAG

Stratt+ heeft een heldere missie waar we elke dag aan werken: het verbinden van vraag en aanbod op de technische arbeidsmarkt. Een ambitieus doel, dat vraagt om de juiste mensen en werkwijze. Gelukkig hebben we die in huis!

Met onze vijf kernwaarden geven wij vorm aan deze missie. Deze waarden zijn een intrinsiek onderdeel van al onze medewerkers en komen terug in alles wat we doen. We noemen ze: meerwaarde (+), karakter, dreamteam, kansen en ontwikkeling. Hieronder lichten we ze graag aan je toe.

Ook op de lange termijn hebben we ambitieuze doelen. Deze hebben we samengevat in onze BHAG of Big Hairy Audacious Goal. De BHAG van Stratt+ is: “Wij veranderen de visie op bureaus”. Een groot en gedurfd doel. Maar juist daarom motiveert het ons. Want durf, dat is waar Stratt+ voor staat.

Stratt+ BHAG op kantoor

Persoonlijkheid

Stratt+ is betrouwbaar, flexibel en vooruitstrevend. Wij zijn loyaal naar onze mensen en houden ervan om anderen te laten slagen. Daarvoor is open en eerlijke communicatie key. Daarom vertellen we je precies wat je nodig hebt, niet wat je wilt horen.

We zijn onafhankelijk en verrassend. Met ons charisma en lef dagen we graag de grote jongens uit. We gaan altijd vol gas en zijn niet bang om onze mening te geven. Op die manier blijven we standvastig en bereiken we onze doelen. Soms verliezen we een slag, maar dan komen we sterker en beter terug.

Human Happiness

Mensen écht blij maken, dat geeft ons energie. Dat betekent dat we onze technici de juiste plek bieden. En dat we hen helpen met de volgende stap in hun technische loopbaan. Zo worden ze echt gelukkig.

Aan de andere kant staan onze klanten, technisch opdrachtgevers. Bij ons kunnen ze rekenen op de juiste mensen, die tot in de puntjes gemotiveerd zijn om van hun volgende stap een succes te maken.

Zo creëren wij Human Happiness.

Kernwaarden in beeld

Wil je meer weten over onze vijf kernwaarden? Hieronder zie je elke kernwaarde in beeld en ontdek je hoe wij impact maken in de techniek.

Stratt+ kernwaarden