Young Technisch Professionals - Logo techniek - Stratt+ 01

Klaar voor de volgende stap?

Wij helpen jou doorgroeien in de techniek!

Stratters werken bij:

Heb jij je eerste stappen in de techniek gezet? En ben je klaar om jouw loopbaan naar het volgende niveau te tillen? Wij helpen je op weg met werk bij de beste opdrachtgevers in de techniek. Met onze persoonlijke aanpak bepalen we wat jou echt gelukkig maakt en vinden we voor jou de perfecte match. Zo groei je verder, als persoon en als professional.

Ontmoet onze coaches:

Dina heeft ruime ervaring in het HR-vak en Thom is een van de nieuwste versterkingen binnen ons team. Samen staan ze klaar om jou de beste begeleiding te bieden.

Wie ben jij?

Waarom kies jij voor Stratt+?

Waar kan je aan de slag?

Stratt+ sector icons vBreed white
Wat is een Projectmanager Civiel - Stratt+
Young Professionals in Techniek - Stratt+ 11

In 6 stappen naar jouw nieuwe job

YOUNG PROFESSIONALS
IN DE TECHNIEK

Sluit je eenvoudig aan bij ons netwerk van ruim 100 opdrachtgevers en ga snel aan de slag.

Logo Stratt+_White
Young Technisch Professionals - Logo techniek - Stratt+ 01

Huidige vacatures:

Jr. Voorman WTB

Sta je aan het begin van jouw loopbaan als werktuigbouwkundige? En wil je aan de slag gaan binnen een dynamische technische omgeving? Als Junior Voorman WTB coördineer je mechanische projecten en speel je een cruciale rol bij het realiseren van complexe WTB-oplossingen. Hiervoor werk je samen met verschillende experts. Reageer nu en til jouw WTB-skills naar het volgende niveau!

Jr. Projectmanager

Lijkt het jou interessant om alles te leren over technisch management? Dan is de vacature Jr. Projectmanager de uitdaging voor jou! In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de oplevering van innovatieve projecten bij een bedrijf in de offshore industrie. Jij bewaakt de planning, budgetten en een succesvolle uitvoering. Daarnaast leer je leiding te geven aan technische teams. Meer weten? Kom eenvoudig in contact!

Jr. Reliability Engineer

Wil jij de betrouwbaarheid van technische installaties vergroten? De vacature Junior Reliability Engineer biedt jou deze kans! In deze rol ga je aan de slag bij een bedrijf in voedingsindustrie dat volop in ontwikkeling is. Hier bied jij technische ondersteuning aan de onderhoudsafdeling en ontwikkel je verbetervoorstellen voor gebruikte apparatuur. Iets voor jou? Reageer vandaag nog!

Jr. Engineer WTB

Als Junior Engineer WTB maak je binnen een gedreven team kennis met de uitvoering van diverse soorten WTB-werkzaamheden. Het gaat om innovatief werk bij een vooraanstaand technisch bedrijf in de Tankbouw. Je gaat aan de slag met tekenwerk en stelt engineeringspakketten samen. Daarnaast ontwikkel jij je verder op het gebied van (detail)engineering. Meer weten? Reageer vandaag nog!

Jr. CAD-Tekenaar

Wil jij alles leren over het technisch tekenvak? Als Junior CAD-Tekenaar ga je aan de slag met het maken van technische tekeningen met behulp van CAD-software. Hierbij staat jouw ontwikkeling centraal. Je levert een belangrijke bijdrage aan het maken en het verbeteren van technische tekeningen voor een bedrijf in de chemie. En je leert stap voor stap hoe je zelf tekeningen en ontwerpen kunt maken. Klinkt dat goed? Reageer nu!

Eerst met ons sparren?

Wil jij jouw volgende stap zetten in de techniek? Naast de functies op deze pagina hebben wij nog diverse andere kansen voor young professionals. Stuur ons gerust een open sollicitatie. Dan nemen wij contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

FAQ

We horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Tronox 400 white Stratt+
Equans 400 white - Stratt+

Word jij de nieuwe 

Young professionals

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!