Young Technisch Professionals - Logo techniek - Stratt+ 01

Klaar voor de volgende stap?

Wij helpen jou doorgroeien in de techniek!

Stratters werken bij:

Heb jij je eerste stappen in de techniek gezet? En ben je klaar om jouw loopbaan naar het volgende niveau te tillen? Wij helpen je op weg met werk bij de beste opdrachtgevers in de techniek. Met onze persoonlijke aanpak bepalen we wat jou echt gelukkig maakt en vinden we voor jou de perfecte match. Zo groei je verder, als persoon en als professional.

Ontmoet onze coaches:

Dina heeft ruime ervaring in het HR-vak en Thom is een van de nieuwste versterkingen binnen ons team. Samen staan ze klaar om jou de beste begeleiding te bieden.

Wie ben jij?

Waarom kies jij voor Stratt+?

Waar kan je aan de slag?

Stratt+ sector icons vBreed white
Wat is een Projectmanager Civiel - Stratt+
Young Professionals in Techniek - Stratt+ 11

In 6 stappen naar jouw nieuwe job

YOUNG PROFESSIONALS
IN DE TECHNIEK

Sluit je eenvoudig aan bij ons netwerk van ruim 100 opdrachtgevers en ga snel aan de slag.

Logo Stratt+_White
Young Technisch Professionals - Logo techniek - Stratt+ 01

Huidige vacatures:

Jr. Werkvoorbereider E&I

Als Jr. Werkvoorbereider E&I maak je kennis met alle aspecten van het Elektrotechniek & Instrumentatie-vak. Binnen een inspirerende technische omgeving krijg je begeleiding van jouw ervaren collega’s. Je draagt onder meer bij aan het ontwerpen en het berekenen van elektrotechnische installaties. Daarnaast ga je aan de slag met kostencalculaties.

Jr. Projectmanager WTB

Lijkt het jou interessant om alles te leren over technisch management? Dan is de vacature Jr. Projectmanager de uitdaging voor jou! In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de oplevering van innovatieve projecten. Jij bewaakt de planning, budgetten en een succesvolle uitvoering. Daarnaast leer je leiding te geven aan technische teams.

Jr. Supervisor WTB

Wil jij jezelf ontwikkelen tot Supervisor WTB? Als Jr. Supervisor ontwikkel jij je leiderschapskills bij een technische opdrachtgever die echt bij jou past. Hier voer je samen met een team van enthousiaste technici uitdagende WTB-projecten uit. Binnen deze projecten ben je medeverantwoordelijk voor budgetbeheer en de naleving van de wet- en regelgeving.

Jr. Engineer WTB

Als Junior Engineer WTB maak je binnen een gedreven team kennis met de uitvoering van diverse soorten WTB-werkzaamheden. Het gaat om innovatief werk bij een vooraanstaand technisch bedrijf. Je gaat aan de slag met tekenwerk en stelt engineeringspakketten samen. Daarnaast ontwikkel jij je verder op het gebied van (detail)engineering.

Jr. Maintenance Engineer

Ben jij een ambitieuze young professional en wil jij jezelf ontwikkelen tot Maintenance Engineer? Dan is deze vacature wat je zoekt! Binnen een prominente organisatie leer je wat ervoor nodig is om apparatuur en installaties foutloos te laten werken. Daarnaast draag je bij aan het maken van onderhoudsplannen en technische modificaties en analyses.

Eerst met ons sparren?

Wil jij jouw volgende stap zetten in de techniek? Naast de functies op deze pagina hebben wij nog diverse andere kansen voor young professionals. Stuur ons gerust een open sollicitatie. Dan nemen wij contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

FAQ

We horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.

Een greep uit onze opdrachtgevers