Dé specialist in maatwerk en techniek

Wat we doen voor opdrachtgevers?

Stratt+ verbindt vraag en aanbod op de technische arbeidsmarkt, zowel voor het bedrijfsleven als (het technische deel van) de overheid. Onze specialisatie is het werven, het selecteren en het detacheren van hoogopgeleide technici.

Naast uw vaste kern hebt u behoefte aan flexibele capaciteit: betrouwbare, technisch geschoolde en ervaren professionals die u (tijdelijk) ondersteunen bij projecten. Kortom: technisch specialisten die plug-and-play inzetbaar zijn. Wij matchen voor u die uitvoerder, technisch adviseur of plantmanager die uw projecten tot een succes maakt.

Door onze jarenlange ervaring (sinds 1976) begrijpen wij wat er bij technische projecten komt kijken. Daardoor weten we juist die mensen aan uw project te binden die aansluiten bij uw cultuur en werkwijze.

Onze ervaring op de technische arbeidsmarkt is breed. Of u nu een plantowner, contractor, advies- of ingenieursbureau of juist een overheids(gelieerde) organisatie bent: wij zijn uw partner. We leveren capaciteit binnen de volgende sectoren:

+ Olie en gas
+ (Petro)chemie
+ Food & farma
+ Power & utilities
+ Offshore/maritiem
+ Overheid

+ Civiele techniek
+ Tankbouw
+ Luchtvaart
+ Infratechniek
+ Planologie
+ Vastgoed

Klantcases:

We werken vanuit twee divisies:

INDUSTRIE

Processen verbeteren ten behoeve van nieuwbouw, onderhoud en shutdowns van industriële installaties.

DEFENSIE

Ondersteunen van zowel de militaire als civiele luchtvaart bij vliegtuig- en helikopteronderhoud.

Heeft u een capaciteitsvraagstuk?