Strategisch, tactisch en de + als meerwaarde

Mensen staan bij ons centraal

Stratt+ levert al meer dan 45 jaar technisch professionals, projectmanagement en advies aan het bedrijfsleven en de overheid. Dit doen we op basis van detachering en W&S in het midden- en hogere segment.

We zijn actief in diverse technische sectoren en bij Defensie en andere overheidsinstanties. Voor elke projectfase creëren wij de ultieme match tussen onze opdrachtgevers en technisch professionals. Van de voorbereiding en haalbaarheid tot en met de oplevering, het beheer en het onderhoud van projecten. Onze specialisatie is het invullen van technisch managementposities.

Waar zijn we actief?

Onze projecten bevinden zich door heel Nederland, maar ook daarbuiten. Een relatief groot deel vindt plaats in de regio’s Zuid-Holland (Port of Rotterdam en Moerdijk), Zeeland, Noord-Brabant en Antwerpen. Door de gunstige economische omstandigheden zijn veel van onze klanten in deze regio’s gevestigd.

Onze visie

Onze kernwaarden zijn een intrinsiek onderdeel van alle mensen binnen ons bedrijf. Hiermee geven we vorm aan onze missie, het verbinden van vraag en aanbod op de technische arbeidsmarkt. In alles wat we doen, streven we ernaar om deze waarden terug te laten komen. Maak kennis met onze waarden: meerwaarde, karakter, dreamteam, kansen en ontwikkeling.

Stratt+ waarden

De naam Stratt+

De naam Stratt+ is al vele jaren bekend in de markt. Toch zullen velen ons hebben leren kennen als Delta Consult of SKF Asset Management. In 2011 hebben wij de divisie van deze Zweedse multinational overgenomen en geïntegreerd in Stratt+.

Stratt+ is een combinatie van ‘strategie’ en ‘tactiek’. De ‘+’ staat voor de meerwaarde die wij onze klanten en professionals bieden. Deze zit hem in de extra stap die wij elke dag zetten. Wij komen onze beloftes na en gaan altijd voor de ultieme match. Hiervoor neemt ons betrokken team graag de tijd om jou echt te leren kennen.

Onderdeel van Copus Group

Sinds 2022 is Stratt+ onderdeel van Copus Group, een HR-specialist die zowel actief is in België, Duitsland als Nederland. Copus Group verzamelt specialisten in project sourcing, HR-consultancy en uitzendwerk, waaronder Bennet, Smart Solutions en Vivaldis, en biedt klanten toegevoegde waarde door diepgaande kennis van specifieke niches.

De groep telt momenteel meer dan 112 kantoren, heeft ruim 400 vaste medewerkers in dienst en biedt werk aan meer dan 5000 mensen. Copus Group is eigendom van private equity-partners Buysse & Partners en Dovesco.

Meer over ons weten?

Partners

Logo CopusGroup 400 Stratt+
Logo Bennet 400 Stratt+
Logo Smart Solutions 400x150px Stratt+
Logo Rijksoverheid 400 Stratt+
Logo Industrielinqs 400 Stratt+

En de kameleon?

Die staat voor ons aanpassingsvermogen, waardoor wij in staat zijn om binnen diverse technische branches te werken. Kijk maar eens naar zijn details: diverse industriële elementen zijn in dit unieke beeldmerk vertegenwoordigd.

We komen graag met jou in gesprek

Word jij de nieuwe 

Over Ons

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!