Wij veranderen de visie op bureaus

Mensen staan bij ons centraal

Stratt+ levert al sinds 1976 technisch professionals, projectmanagement en advies aan het bedrijfsleven en de overheid. Dit doen we op basis van detachering en W&S in het midden- en hogere segment.

We zijn actief in diverse technische sectoren en bij Defensie en andere overheidsinstanties. Voor elke projectfase creëren wij de ultieme match tussen onze opdrachtgevers en technisch professionals. Van de voorbereiding en haalbaarheid tot en met de oplevering, het beheer en het onderhoud van projecten. Onze specialisatie is het invullen van technisch managementposities.

Waar zijn we actief?

Onze projecten bevinden zich door heel Nederland, maar ook daarbuiten. Een relatief groot deel vindt plaats in de regio’s Zuid-Holland (Port of Rotterdam), Zeeland (North Sea Port), Noord-Brabant (Port of Moerdijk) en in Antwerpen (Port of Antwerp-Bruges) via onze Belgische partner Bennet Engineering.

Certificeringen

Stratt+ is gecertificeerd voor de normen ISO 9001-2015 en VCU 2011/05. Het ISO 9001-2015-certificaat laat zien dat we voldoen aan klanteisen en de eisen die we aan onszelf stellen, plus dat we de relevante wet- en regelgeving voor onze diensten naleven.

Het VCU 2011/05-certificaat bewijst dat wij basiskennis hebben van veiligheid, gezondheid en milieu. Zodoende kunnen we onze gedetacheerde kandidaten veilig, gezond en milieubewust laten werken.

Kernwaarden

Wij werken vanuit een vijftal kernwaarden. Deze vormen een intrinsiek onderdeel van alle mensen binnen ons bedrijf. Hiermee geven we vorm aan onze missie, het verbinden van vraag en aanbod op de technische arbeidsmarkt. In alles wat we doen, streven we ernaar om deze waarden terug te laten komen. Ontdek wat onze kernwaarden en bedrijfsidentiteit inhouden.

Neem een kijkje in onze wereld

De naam Stratt+

De naam Stratt+ is al vele jaren bekend in de markt. Toch zullen velen ons hebben leren kennen als Delta Consult of SKF Asset Management. In 2011 hebben wij de divisie van deze Zweedse multinational overgenomen en geïntegreerd in Stratt+.

Stratt+ is een combinatie van ‘strategie’ en ‘tactiek’. De ‘+’ staat voor de meerwaarde die wij onze klanten en professionals bieden. Deze zit hem in de extra stap die wij elke dag zetten. Wij komen onze beloftes na en gaan altijd voor de ultieme match. Hiervoor neemt ons betrokken team graag de tijd om jou echt te leren kennen.

Samen creëren we de plus

In onze brandvideo vertellen technici Faisel en Lenny over hun samenwerking met Stratt+. Zij staan voor de ‘plus’ in Stratt+, oftewel de meerwaarde die wij samen creëren in de techniek.

Onderdeel van Copus Group

Sinds 2022 is Stratt+ onderdeel van Copus Group, een HR-specialist die zowel actief is in België, Duitsland als Nederland. Copus Group verzamelt specialisten in project sourcing, HR-consultancy en uitzendwerk, waaronder Bennet, Smart Solutions en Vivaldis, en biedt klanten toegevoegde waarde door diepgaande kennis van specifieke niches.

De groep telt momenteel meer dan 110 kantoren, heeft ruim 400 vaste medewerkers in dienst en biedt werk aan meer dan 5000 mensen. Copus Group is eigendom van private equity-partners Buysse & Partners en Dovesco.

Meer over ons weten?

Partners

Logo CopusGroup 400 Stratt+
Logo Bennet 400 Stratt+
Logo Smart Solutions 400x150px Stratt+
Logo Enginaer - Stratt+ 400x150px
Logo Industrielinqs 400 Stratt+
Logo Rijksoverheid 400 Stratt+

En de kameleon?

Die staat voor ons aanpassingsvermogen, waardoor wij in staat zijn om binnen diverse technische branches te werken. Kijk maar eens naar zijn details: diverse industriële elementen zijn in dit unieke beeldmerk vertegenwoordigd.

We komen graag met jou in gesprek

Word jij de nieuwe 

Over Ons

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!