Strategisch, Tactisch en de + als meerwaarde

MENSEN STAAN BIJ ONS CENTRAAL

Stratt+ levert al meer dan 45 jaar professionals, projectmanagement en advies aan het bedrijfsleven en de overheid. We zijn actief in diverse industriële segmenten, bij defensie en andere overheidsinstanties, onder meer voor de inrichting en het beheer op ruimtelijk vlak.

Wij bieden kennis en capaciteit in het midden- en hoger segment voor diverse projectfasen: van haalbaarheid/realisatie tot en met oplevering/beheer/onderhoud.
Bij Stratt+ staan mensen centraal. Dat geldt zowel voor u als opdrachtgever als voor onze (veelal technische) medewerkers.

WAAR ZIJN WIJ ACTIEF?

Onze projecten bevinden zich door heel Nederland, maar ook daarbuiten. Een relatief groot deel van onze projecten vindt plaats in de regio’s Rotterdam/Botlek/Maasvlakte, Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Nederland en Antwerpen.
Door de gunstige omstandigheden voor internationale business zijn veel van onze klanten in deze regio’s gevestigd.

Naast ons hoofdkantoor in de Rotterdamse regio (Zwijndrecht) hebben we vestigingen in Zeeland en Noord-Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om nog beter maatwerk te leveren aan bedrijven in de betreffende regio’s.

DE NAAM STRATT+

De naam Stratt+ is vele jaren bekend in de markt. Toch zullen velen ons wellicht ooit hebben leren kennen onder de naam Delta Consult of SKF Asset Management. In 2011 hebben wij deze divisie van deze Zweedse multinational overgenomen en geïntegreerd in Stratt+.

De naam “Stratt+“ is een combinatie van “Strategie” en “Tactiek”, met de “+” voor de meerwaarde die wij onze klanten en medewerkers willen leveren. Deze meerwaarde zit in het gedreven team dat zich elke dag inzet en onze businessformule om maatwerk te leveren voor opdrachtgevers.

Wil je meer over ons weten?

Partners

En de kameleon?

Die staat voor ons aanpassingsvermogen om in diverse branches te werken. Kijk naar z’n details: diverse industriële elementen zijn vertegenwoordigd in dit unieke beeldmerk.

Wij komen graag met jou in contact

Word jij de nieuwe 

Over Ons

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!