Mensen staan bij ons centraal


Wil je meer over ons weten?

Bekijk ons team

Stratt+ levert al meer dan 40 jaar technische capaciteit, projectmanagement en advies op maat binnen de industrie, luchtvaart en aan de (semi)overheid. Wij bieden een compleet dienstenpakket voor de diverse projectfasen, van haalbaarheidsstudie tot de optimalisatie van technische installaties. Bij Stratt+ staan mensen centraal. Dat geldt zowel voor u als opdrachtgever als voor onze eigen technici.

Waar zijn wij actief?

Veel van onze projecten vinden plaats in de regio Rotterdam, het Botlekgebied, de Maasvlakte, Moerdijk, Zeeland en Antwerpen. Door de gunstige ligging voor internationaal transport zijn hier diverse organisaties gevestigd, waaronder Nouryon, ExxonMobil, Engie en Rijkswaterstaat. Naast ons hoofdkantoor in Zwijndrecht en onze vestiging in Goes, hebben wij recentelijk een derde kantoor geopend in Emmen. Hierdoor zijn wij in staat om nog beter maatwerk te leveren aan bedrijven in de regio Noord-Nederland.

De naam Stratt+

Door de jaren heen heeft Stratt+ diverse namen gehad. Velen zullen ons (wellicht) beter kennen onder de naam SKF of van het in Zeeland gevestigde Delta Consult. In 2011 zijn wij officieel overgegaan naar de naam Stratt+. Dit is een combinatie van Strategisch en Tactisch met de + als meerwaarde. Deze meerwaarde zit in het gedreven team dat zich elke dag inzet om maatwerk te leveren voor opdrachtgevers door de gehele Benelux.

Het team

Diensten

+ Capaciteit
+ Projectmanagement
+ Advies


Divisies

+ Industrial Management
+ Aerospace Management
+ Ruimtelijk Management

Lees meer
Image

En de kameleon?

Die staat voor ons aanpassingsvermogen om in diverse branches te werken. Kijk naar z’n details: diverse industriële elementen zijn vertegenwoordigd in dit unieke beeldmerk.


Image
 
 
Wil je verder praten?
Neem contact op

CONTACT

Heb je vragen over Stratt+ of over één van onze vacatures, neem dan contact met ons op. We horen graag van je.

 • Hoofdkantoor
  H.A. Lorentzstraat 1-A
  3331 EE Zwijndrecht
  T. 078 – 6 120 320
  F. 078 – 6 120 240
  E. welkom@stratt.nl

 • Vestiging Noord Nederland
  Hooggoorns 14
  7812 AM Emmen

 • Vestiging Zeeland
  Amundsenweg 29
  4462 GP Goes


 • Postadres
  Postbus 265
  3340 AG H-I-AmbachtLAAT EEN BERICHT ACHTER

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.