Freelancen in de techniek begint bij

Logo Stratt+ Black_Small

Alleen de beste zzp-opdrachten van technisch Nederland

Werken aan de mooiste projecten

Zoek jij goede zzp-opdrachten in de techniek? Als zzp’er hoef jij je bij Stratt+ niet bezig te houden met acquisitie, maar draag je wel bij aan de mooiste projecten. Of je nu starter bent of een doorgewinterde freelancer: wij zorgen dat alles voor jou goed geregeld is. Zo kun jij je helemaal focussen op waar je van houdt: het uitvoeren van jouw technische vak.

De belangrijkste voordelen

Geen acquisitie

Snel aan de slag

Langdurige projecten

In 6 stappen naar jouw volgende zzp-opdracht

Welke zzp'ers zoeken wij?

Wat heb je nodig?

Wat bieden wij?

TECHNISCH ZZP'ERS

Sluit je eenvoudig aan bij ons netwerk van ruim 100 opdrachtgevers in de techniek en ga snel aan de slag

Logo Stratt+ Black_Small

Alleen dé beste zzp-opdrachten

QC-Coördinator | ZZP

We zoeken een Quality Control Coördinator, discipline: E&I, voor een langdurig project in Zuid-Holland. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van elektrotechnische en instrumentatie werkzaamheden aan diverse installaties. Je voert inspecties uit, rapporteert de bevindingen en werkt nauw samen met het projectteam om te zorgen dat alle werkzaamheden voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Is dit iets voor jou? Laat het ons dan weten via het onderstaande formulier. We vertellen je graag meer!

Supervisor Commissioning | ZZP

Ben jij een zelfstandige en ervaren Supervisor Commissioning met een passie voor de dynamische wereld van Liquefied Natural Gas? Voor een toonaangevend project in de LNG-sector zoeken wij een zzp'er die een cruciale rol kan spelen in de ontwikkeling en realisatie van multidisciplinaire projecten. In deze functie opereer je zelfstandig, met een nadrukkelijke focus op zowel kwaliteit als efficiëntie. Jouw expertise is essentieel voor het succes van de technische projecten. Wil je meer weten over deze job? Laat dan van je horen via het contactformulier. Tot snel!

Hoofd Technische Dienst | ZZP

Zoek jij als zelfstandig professional een nieuwe uitdaging en ben jij een ervaren met diverse taken rondom de technische dienst? Voor een grote speler in de food-industrie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde (zzp)-professional. In deze leidinggevende rol ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de technische dienst. Daarnaast zorg je voor de continuïteit en betrouwbaarheid van het machinepark en de productie-installaties. Je ontwikkelt onderhoudsstrategieën, plant en coördineert onderhoudsactiviteiten, en zorgt voor de implementatie van verbeterprocessen. Is dit iets voor jou? Kom dan vandaag nog met ons in contact via het contactformulier hieronder.

HR-Adviseur | ZZP

Met spoed gezocht: een enthousiaste en zelfstandige Human Resources-Adviseur voor een vooraanstaand bedrijf in de logistieke sector. In deze dynamische rol ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van het management en de medewerkers op het gebied van personeelszaken. Je draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van het HR-beleid, -procedures en -initiatieven. Dit alles doe je om de nieuwe organisatiedoelstellingen te ondersteunen. Klinkt dit als iets voor jou en wil je graag meer weten? Reageer dan vandaag nog via het contactformulier onderaan de pagina. En wellicht ga jij op korte termijn al aan de slag in Zuid-Holland!

Maintenance Coördinator | ZZP

Ben jij de Maintenance Coördinator die wij zoeken voor een organisatie in de energiebranche? In deze freelance-functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren en het plannen van diverse onderhoudswerkzaamheden bij de asset-owner. Hierbij draag je zorg voor de optimale inzet van middelen en waarborg je de veiligheid en betrouwbaarheid van de industriële installaties. Je werkt nauw samen met technische teams en externe partners om preventief en correctief onderhoud efficiënt uit te voeren. Iets voor jou? Reageer dan vandaag nog via het onderstaande formulier en we vertellen je alle details.

Eerst met ons sparren?

Sta jij open voor een nieuwe zzp-opdracht in de techniek? Naast de opdrachten op deze pagina hebben wij diverse andere mogelijkheden voor technisch zzp’ers. Stuur eenvoudig een berichtje via het onderstaande formulier. Dan nemen wij contact met jou op om alle opties te bespreken.

FAQ

We horen graag van je!

Wil je alles weten over een zzp-opdracht? Kom dan met ons in gesprek. Ook als jouw droomjob er niet tussen staat, maken we graag kennis met je. We hebben namelijk nog diverse andere kansen in de techniek.

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Koole logo wit
Equans logo wit

Word jij de nieuwe 

Zzp techniek

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!