Freelancen in de techniek begint bij

Logo Stratt+ Black_Small

Alleen de beste zzp-opdrachten van technisch Nederland

Werken aan de mooiste projecten

Zoek jij goede zzp-opdrachten in de techniek? Als zzp’er hoef jij je bij Stratt+ niet bezig te houden met acquisitie, maar draag je wel bij aan de mooiste projecten. Of je nu starter bent of een doorgewinterde freelancer: wij zorgen dat alles voor jou goed geregeld is. Zo kun jij je helemaal focussen op waar je van houdt: het uitvoeren van jouw technische vak.

De belangrijkste voordelen

Geen acquisitie

Snel aan de slag

Langdurige projecten

In 6 stappen naar jouw volgende zzp-opdracht

Welke zzp'ers zoeken wij?

Wat heb je nodig?

Wat bieden wij?

TECHNISCH ZZP'ERS

Sluit je eenvoudig aan bij ons netwerk van ruim 100 opdrachtgevers in de techniek en ga snel aan de slag

Logo Stratt+ Black_Small

Alleen dé beste zzp-opdrachten

Werkvoorbereider WTB | ZZP

Een zelfstandige en gemotiveerde Werkvoorbereider: zo kunnen we jou zeker omschrijven. Als zzp Werkvoorbereider ga je bij ons aan de slag voor grote spelers in de industrie. Jij bent de onmisbare schakel tussen het project, de uitvoering en de technische dienst. Je stelt werkpakketten op en zorgt dat alle benodigde middelen zich op de juiste plek bevinden.

HVK | ZZP

Als freelance Hogere Veiligheidskundige sta jij garant voor een veilige en gezonde werkomgeving. Dit wil je natuurlijk doen binnen een bedrijf dat goed bij jou past. Met onze betrokken aanpak zoeken we de beste zzp-opdracht voor jou. Zo hoef jij je alleen nog te focussen op jouw expertise: het ontwikkelen, toepassen en borgen van het veiligheidsbeleid.

Projectmanager | ZZP

Ben jij een freelance Projectmanager? En wil je graag langdurige technische projecten managen? Dan is dit de zzp-uitdaging die je zoekt! Als Projectmanager motiveer je jouw teamleden continu om het beste uit zichzelf te halen. Ook bewaak je de planning en budgetten. Uiteraard borg jij continu de kwaliteit van het project.

Engineer WTB | ZZP

Ben jij een energieke technicus en heb je zin in een zzp-opdracht vol variatie? Als Engineer WTB vertaal je klantwensen naar duidelijke en werkbare ontwerpen voor een innovatief project. Hiervoor verzorg je onder meer (detail)engineering en werkinstructies. Ook help je mee om technische problemen op te lossen. Je werkt samen in een gedreven team.

Maintenance Engineer | ZZP

Als freelance Maintenance Engineer heb je een duidelijke taak: zorgen dat apparatuur en installaties foutloos blijven werken. Dit ga je doen voor prominente technische bedrijven. Een grote verantwoordelijkheid, maar daar hou jij wel van. Je maakt onderhoudsplannen en bepaalt budgetten. Daarnaast houd jij je bezig met technische modificaties en analyses.

Eerst met ons sparren?

Sta jij open voor een nieuwe zzp-opdracht in de techniek? Naast de opdrachten op deze pagina hebben wij diverse andere mogelijkheden voor technisch zzp’ers. Stuur eenvoudig een open sollicitatie. Dan nemen wij contact met jou op om alle opties te bespreken.

FAQ

We horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Koole logo wit
Equans logo wit