Freelancen in de techniek begint bij

Logo Stratt+ Black_Small

Alleen de beste zzp-opdrachten van technisch Nederland

Werken aan de mooiste projecten

Zoek jij goede zzp-opdrachten in de techniek? Als zzp’er hoef jij je bij Stratt+ niet bezig te houden met acquisitie, maar draag je wel bij aan de mooiste projecten. Of je nu starter bent of een doorgewinterde freelancer: wij zorgen dat alles voor jou goed geregeld is. Zo kun jij je helemaal focussen op waar je van houdt: het uitvoeren van jouw technische vak.

De belangrijkste voordelen

Geen acquisitie

Snel aan de slag

Langdurige projecten

In 6 stappen naar jouw volgende zzp-opdracht

Welke zzp'ers zoeken wij?

Wat heb je nodig?

Wat bieden wij?

TECHNISCH ZZP'ERS

Sluit je eenvoudig aan bij ons netwerk van ruim 100 opdrachtgevers in de techniek en ga snel aan de slag

Logo Stratt+ Black_Small

Alleen dé beste zzp-opdrachten

Projectmanager | ZZP

Ben jij een communicatief sterke Projectmanager? En heb je ruime ervaring met zowel leidinggeven als het beheren van projectportfolio’s? Dan is dit de zzp-uitdaging die je zoekt! Als Projectmanager CAPEX zorg je voor de efficiënte uitvoering van diverse uitdagende kapitaalprojecten. Daarnaast beheer je het kapitaalportfolio binnen de organisatie.

Veiligheidskundige HVK | ZZP

Als freelance Hogere Veiligheidskundige sta jij garant voor een veilige en gezonde werkomgeving. Dit wil je natuurlijk doen binnen een bedrijf dat goed bij jou past. Met onze betrokken aanpak zoeken we de beste zzp-opdracht voor jou. Zo hoef jij je alleen nog te focussen op jouw expertise: het ontwikkelen, toepassen en borgen van het veiligheidsbeleid.

Werkvoorbereider Rotating | ZZP

Ben jij een ervaren Werkvoorbereider met als expertise rotating equipment? En wil je aan de slag gaan met afwisselende rotatingprojecten? Dat kan als freelance Werkvoorbereider Rotating. Mede dankzij jou blijft rotating equipment efficiënt en betrouwbaar werken. Je legt een solide basis voor de projecten en zorgt dat aan alle randvoorwaarden is voldaan.

Engineer WTB | ZZP

Ben jij een energieke technicus en heb je zin in een zzp-opdracht vol variatie? Als Engineer WTB houd jij je bezig met (detail)engineering en alle bijbehorende taken. Op basis van informatie uit het veld stel je engineeringspakketten samen en maak je tekeningen voor de uitvoering. Daarnaast stel je offertes op. Je werkt samen in een gedreven team.

Project Administrator | ZZP

Voor deze vacature zoeken wij een organisatorisch sterke Project Administrator. Als zzp Project Administrator werk je nauw samen met een team van enthousiaste collega’s, waaronder projectleiders en engineers. Jij coördineert projecten, houdt de documentatie bij en ondersteunt je collega’s tijdens onder meer turnarounds en CAPEX-projecten.

Eerst met ons sparren?

Sta jij open voor een nieuwe zzp-opdracht in de techniek? Naast de opdrachten op deze pagina hebben wij diverse andere mogelijkheden voor technisch zzp’ers. Stuur eenvoudig een open sollicitatie. Dan nemen wij contact met jou op om alle opties te bespreken.

FAQ

We horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Koole logo wit
Equans logo wit