Zomeractie smeer jezelf veilig!

Je kunt helaas geen zonnebrand meer aanvragen. We zijn namelijk door de voorraad heen.


Aan alle deelnemers van de zomeractie 2023:

Bedankt voor het aanvragen van een gratis flesje Stratt+ zonnebrand. Door een overweldigend aantal aanvragen zijn we sneller door de voorraad heen dan verwacht.

Hierdoor kunnen we helaas niet iedereen een flesje sturen.

We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is. Daarom hebben we geprobeerd om iedereen die geen flesje ontvangt persoonlijk te bereiken, maar dit is niet in alle gevallen gelukt. Met jouw aanvraag maakte je nog wel kans op 2 gratis kaartjes voor de Spido Haventour ter waarde van € 64,95 p.p.

--------------

N.B. Na afloop van deze zomeractie (op vrijdag 23 juni 2023) zijn alle ingezonden gegevens automatisch gewist.

We have a winner!

Inmiddels is de winnaar van de actie bekend: Pascal uit Zuidland!

Van harte gefeliciteerd met jouw kaartjes voor de Spido Haventour!

Met vriendelijke groet,

Het Stratt+ team

Geniet van de zomer ☀️

Of je deze zomer nu lekker het strand opzoekt, naar buiten gaat of aan een technische klus werkt: het is belangrijk om jezelf te beschermen tegen de zon

Daarom helpen wij jou goed op weg met een gratis flesje factor 30-zonnebrand van 60 ml! Zo geniet jij zorgeloos van de zomerzon. 

KWF-Logo-RGB-Stratt+

Elke keer als jij zonnebrandcrème opdoet, bescherm je jezelf tegen mogelijke huidschade. Wist je dat KWF fondsen inzamelt voor onderzoek naar betere behandelingen voor alle soorten kanker, waaronder huidkanker? 

Jij kan ook helpen. Overweeg een donatie aan KWF, want elke gift maakt een verschil. Samen creëren we een zonnige toekomst voor iedereen!

Actievoorwaarden:

  1. Max. 1 flesje per adres
  2. Een adres in Nederland
  3. Wees er snel bij, want op = op!
Sunblock Stratt+ SPF 30 Def

+ maak kans op een gratis Spido-haventour!

Meld jij je aan voor een gratis flesje zonnebrand, dan maak je automatisch kans op 2 kaartjes voor een dagtocht met Spido op de Tweede Maasvlakte ter waarde van €64,95 p.p.! 

Tijdens deze tocht ontdek je de haven van de toekomst, geniet je van een uitgebreid lunchbuffet en breng je een bezoekje aan informatiecentrum Futureland. Dat wordt genieten.

Alleen als je méér zomer wilt