Mensen staan bij ons centraal


Wil je meer over ons weten?

Bekijk ons team

Dat geldt zowel voor u als klant als onze eigen technici.
Een deel van hen is bij ons in vaste dienst. We hebben daar bewust voor gekozen omdat zij als kennisdragers belangrijk zijn voor onze organisatie.

Gedrevenheid en oprechte aandacht is wat onze mensen gemeen hebben met elkaar, buiten hun vanzelfsprekende focus op techniek en industrie. Iedereen is betrokken bij wat hij of zij doet. Dát vinden wij kwaliteit.

Als u een vraag bij ons neerlegt bekijken we in welke combinatie van kennis en menskracht we een maatgerichte oplossing kunnen bieden. We richten ons op de passende kwaliteit. Mocht door een specifiek specialisme of schaarste een alternatief voorhanden zijn, dan overleggen we met u. We willen namelijk geen concessies doen aan de gewenste kwaliteit.

Die kwaliteit houden we hoog door telkens weer gecertificeerd te zijn en opleiding en relevante ervaring als een continu proces te zien.

Ooit zijn we begonnen met Ruimtelijk Management (advies, projecten, processen) en werkten we veel voor de overheid, zowel in de operatie als in management en bestuur.
Hier komt onze 3-cultuur vandaan: advies – projectmanagement – capaciteit.

De industriële activiteiten zijn gestart in 1976. Onder de naam Delta Consult, dat nadien overgegaan is naar de Zweedse multinational SKF. Sinds 2011 maken deze activiteiten onderdeel uit van Stratt+.

De naam Stratt+ staat voor Strategisch en Tactisch met een Meerwaarde (de +). We zijn gedreven om een duidelijke meerwaarde te leveren, helderheid in het project te brengen, en volledig en zorgvuldig maatwerk te leveren.

Bekijk alle downloads

Onze 3-cultuur:

+ Advies
+ Projectmanagement
+ Capaciteit

Wanneer je als klant toch nog vragen, opmerkingen of klachten hebt horen wij dat graag van je, hier worden we allemaal beter van. We zijn graag open, betrouwbaar en menselijk.

Neem contact op

En de kameleon?

Die staat voor ons aanpassingsvermogen om in diverse branches te werken. Kijk naar z’n details: diverse industriële branches zijn vertegenwoordigd in dit unieke beeldmerk.


 
 
Wil je verder praten?
Neem contact op

CONTACT

Heb je vragen over Stratt+, werken bij Stratt+ of één van onze vacatures, laat dan een bericht achter of bel 078 – 6120320. We horen graag van je. Alvast dank.

 • Hoofdkantoor
  H.A. Lorentzstraat 1-A
  3331 EE Zwijndrecht
  T. 078 – 6 120 320
  F. 078 – 6 120 240
  E. welkom@stratt.nl

 • Vestiging Noord Nederland
  Sterrenkamp 1
  7811 HA Emmen

 • Vestiging Zeeland
  Amundsenweg 29
  4462 GP Goes


 • Postadres
  Postbus 265
  3340 AG H-I-AMBACHTLAAT EEN BERICHT ACHTER