Logo Stratt+_White

Werken in de haven

Maak elke dag impact met jouw technische werk

Tronox 400 white Stratt+
Equans 400 white - Stratt+

Haven = emotie

Stratt+ sector icons vBlok white

Wil jij technisch werk doen met karakter? Hou je van dynamiek en ga je het liefst aan de slag in een innovatieve omgeving? Kies dan voor een uitdaging in de haven!

Als hoger opgeleide technisch professional draag je bij aan belangrijke veranderingen en help je de toekomst van de slimme haven vorm te geven.

Wie ben jij?

Waarom kies jij voor Stratt+?

Waar kun je aan de slag?

Port of Rotterdam - Stratt+ Links

Port of Rotterdam

Port of Zeeland - Stratt+ Links

North Sea Port

Port of Moerdijk

In 6 stappen naar werken in de haven

Havenvacatures

Sr. Projectleider

Wil jij meewerken aan een innovatief project in de haven van Rotterdam? Dat kan als Sr. Projectleider bij een grote speler in de chemie! In deze rol maak je een verschil door een uitdagend project op het gebied van duurzaamheid in goede banen te leiden. Je zorgt dat aan alle projectvoorwaarden wordt voldaan en dat de oplevering op tijd en binnen het budget plaatsvindt. Hiervoor werk je samen met een team van gedreven technisch professionals. Lijkt dit je wel wat en wil je graag meer weten over deze job? Laat dan van je horen. We vertellen je graag alle details.

Supervisor E&I

Voor een ambitieus project van 6-9 maanden in de haven van Moerdijk zoeken we een ervaren Supervisor. In deze rol is het van belang dat jij jouw kennis en expertise gaat delen met gemotiveerde 'junior' technici. Als Supervisor E&I bewaak je daarnaast de projectuitvoering en zie je erop toe dat het werk veilig en efficiënt verloopt. Verder zorg je voor afstemming tussen alle disciplines die aan de projecten meewerken. Ben jij de gedreven professional die wij zoeken en wil je graag meer weten? Kom dan eenvoudig in contact via het onderstaande formulier.

Process Engineer E&I

Ben jij een ambitieuze Process Engineer die meer uit zijn/haar carrière wil halen? Dan is deze uitdagende positie wellicht iets voor jou. Als Process Engineer E&I bij dit bedrijf in de voedingsindustrie heb je een cruciale verantwoordelijkheid. Je draagt bij aan het waarborgen van betrouwbare, veilige en efficiënt werkende productielocaties. Indien nodig los je complexe problemen op en werk je nauw samen met multidisciplinaire teams. Je beoordeelt ook of potentiële projecten praktisch uitvoerbaar zijn. Wil je meer informatie over deze rol en de bijbehorende vergoedingen? Neem dan contact met ons op.

Inkoper / Materials Planner

Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste Inkoper / Materials Planner om het inkoopproces te sturen en optimaliseren binnen een bedrijf in de grondstoffenindustrie. In deze sleutelrol ben jij de drijvende kracht achter het organiseren van tenders, het onderhandelen en beheren van (raam) overeenkomsten, en werk je nauw samen met diverse afdelingen. Jouw bijdrage is van essentieel belang voor het maximaliseren van ons bedrijfsresultaat en het minimaliseren van strategische kwetsbaarheden. Is deze uitdagende rol in Rotterdam iets voor jou? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Sr. Projectmanager CAPEX

Wil jij uitdagende projecten managen binnen een organisatie in de (petro)chemie? En heb je (bij voorkeur) enkele jaren ervaring als Projectmanager binnen een BRZO-organisatie? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Als Projectmanager CAPEX pak je gelijktijdig verschillende projecten op met wisselende scopes (van een paar ton tot enkele miljoenen). Je managet een multidisciplinair projectteam van zowel eigen personeel als contractors. Jullie doel is om de projecten tijdig en binnen budget op te leveren. Interesse en wil je meer weten over deze rol? Reageer dan vandaag nog.

Eerst met ons sparren?

Sta jij open voor een nieuwe techniekuitdaging in de haven, maar zijn de vacatures op deze pagina niet wat je zoekt? Geen probleem, wij hebben nog volop andere kansen voor technici die in de haven aan de slag willen. Stuur ons even een berichtje en dan nemen we contact met je op om alle opties te bespreken. Tot snel!

Veelgestelde vragen

We horen graag van je!

Alles weten over een havenvacature? Kom dan met ons in contact. Ook als jouw droombaan er niet tussen staat, maken we graag kennis met je. We hebben namelijk nog diverse andere carrièremogelijkheden in de techniek.

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Tronox 400 white Stratt+
Verwater 400 white - Stratt+
Equans 400 white - Stratt+

Word jij de nieuwe 

Werken in de haven

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!