Logo Stratt+_White

Werken in de haven

Maak elke dag impact met jouw technische werk

Tronox 400 white Stratt+
Equans 400 white - Stratt+
Stratt+ Logo LyondellBasell 400x150 white

Haven = emotie

Stratt+ sector icons vBlok white

Wil jij technisch werk doen met karakter? Hou je van dynamiek en ga je het liefst aan de slag in een innovatieve omgeving? Kies dan voor een uitdaging in de haven!

Als hoger opgeleide technisch professional draag je bij aan belangrijke veranderingen en help je de toekomst van de slimme haven vorm te geven.

Wie ben jij?

Waarom kies jij voor Stratt+?

Waar kun je aan de slag?

Port of Rotterdam - Stratt+ Links

Port of Rotterdam

Port of Zeeland - Stratt+ Links

North Sea Port

Port of Moerdijk

In 6 stappen naar werken in de haven

Havenvacatures

Projectmanager WTB

Ben jij een gedreven Projectmanager Werktuigbouwkunde met ervaring in de offshore industrie? Voor een internationaal bedrijf in de dynamische werkomgeving van de Rotterdamse haven zoeken wij een projectmanager die uitdagende offshore projecten kan leiden. Jij bent verantwoordelijk voor het coördineren van technische werktuigbouwkundige installaties en zorgt ervoor dat onze projecten op tijd, binnen budget en volgens de hoogste kwaliteitsnormen worden opgeleverd. Samen met je team draag je bij aan innovatieve oplossingen in een van de meest uitdagende maritieme regio’s ter wereld. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer nu en versterk dit team!

Werkvoorbereider WTB

Heb jij een scherp oog voor detail en ervaring met werktuigbouwkundige installaties? In de bruisende chemische sector van de Haven van Moerdijk zoeken wij een Werkvoorbereider WTB. Jij bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en voorbereiding van onderhouds- en installatie werkzaamheden binnen deze chemische fabriek. Je zorgt ervoor dat alle technische projecten soepel verlopen door nauwkeurig materiaal en resources te beheren en effectief te communiceren met het team en leveranciers. Ben je klaar om deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf in de chemie? Solliciteer nu en draag bij aan het succes in een dynamische havenomgeving!

Planner

Ben jij een georganiseerde en efficiënte planner met ervaring in de energie-industrie? In de strategisch gelegen haven van Zeeland (North Sea Port) zoeken wij een planner om energieprojecten vlekkeloos te coördineren. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van planningen voor onderhoud, operaties en projectuitvoering. Je werkt nauw samen met verschillende teams om ervoor te zorgen dat alle activiteiten soepel verlopen en deadlines worden gehaald. Je draagt bij aan de energievoorziening in een van de meest cruciale regio's van Nederland. Klaar om een centrale rol te spelen in onze dynamische omgeving? Reageer nu, we vertellen je graag meer details.

Engineer E&I

Ben jij een ervaren Engineer in Elektrotechniek & Instrumentatie (E&I) met een passie voor duurzaamheid en efficiëntie? Voor dit productiebedrijf van (bouw)grondstoffen in een van de haven- en industriegebieden van Noord-Brabant (West) zoeken wij een gedreven E&I Engineer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en verduurzamen van de huidige productieprocessen. Je ontwikkelt en implementeert innovatieve oplossingen om de energie-efficiëntie te verbeteren en milieu-impact te minimaliseren. Werk samen met deze organisatie aan een toekomst waarin technologie en duurzaamheid hand in hand gaan. Klaar voor een uitdaging? Reageer nu en maak het verschil!

Operationeel Inkoper

Ben jij een proactieve en resultaatgerichte inkoper met ervaring in de chemische sector? Voor dit dynamische team in de haven van Rotterdam zoeken wij een Operationeel Inkoper. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de inkoop van grondstoffen, materialen en diensten die essentieel zijn voor de chemische productieprocessen van dit bedrijf. Je werkt nauw samen met leveranciers en interne teams om tijdige levering en optimale kosten te waarborgen. Met jouw kennis van de markt en sterke onderhandelingsvaardigheden draag je bij aan de efficiëntie en duurzaamheid van de inkoopstrategie. Klaar voor een uitdagende functie in een bruisende industriële omgeving? Reageer vandaag!

Eerst met ons sparren?

Sta jij open voor een nieuwe techniekuitdaging in de haven, maar zijn de vacatures op deze pagina niet wat je zoekt? Geen probleem, wij hebben nog volop andere kansen voor technici die in de haven aan de slag willen. Stuur ons even een berichtje en dan nemen we contact met je op om alle opties te bespreken. Tot snel!

Veelgestelde vragen

We horen graag van je!

Alles weten over een havenvacature? Kom dan met ons in contact. Ook als jouw droombaan er niet tussen staat, maken we graag kennis met je. We hebben namelijk nog diverse andere carrièremogelijkheden in de techniek.

"*" geeft vereiste velden aan

* Bij het indienen van dit formulier stem je in met het bewaren van je gegevens.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Tronox 400 white Stratt+
Verwater 400 white - Stratt+
Equans 400 white - Stratt+

Word jij de nieuwe 

Werken in de haven

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!