40-jarig jubileum Stratt+

Stratt+ bestaat in 2017 40 jaar en dat moest natuurlijk uitgebreid gevierd worden! Onze activiteiten worden sinds 1976 verricht, toentertijd onder de noemer Delta Consult. In 2003 werden deze activiteiten onderdeel van SKF AMS waarna dit in 2011 overging naar onze huidige bedrijfsnaam Stratt+. Het feest heeft 28 september jl. succesvol plaatsgevonden.

Het feest vond plaats in het Maasgebouw (De Kuip) en de genodigden bestaande uit klanten, medewerkers en overige relaties stroomden rond 17:00 binnen. Het evenement ging van start met een toespraak gehouden door directeur John Schonewille, waarin hij een ieder van harte welkom heette, gevolgd door een korte speech van de wethouder van Zwijndrecht. Vervolgens werd er onder genot van live muziek én een walking dinner genoten van diverse hapjes en drankjes.

Halverwege de avond vond er – onder leiding van Feyenoord-legendes Peter Houtman en Bennie Wijnstekers – een vermakelijke quiz plaats, waarbij antwoord kon worden gegeven door het laten zien van een gele of rode kaart. De uiteindelijke winnaar werd beloond met de aanvoerdersband van niemand minder dan Dirk Kuijt! Het evenement werd afgesloten met een rondleiding door De Kuip, waarbij onder andere de prijzenkast, het veld en de kleedkamer van de tegenstander van dichtbij bekeken konden worden.

Zie onderstaande galerij ter sfeerindicatie.

Word jij de nieuwe 

40-jarig jubileum Stratt+

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!