A truly international business experience bij Stratt+

25 internationale studenten van de Rotterdam Business School waren woensdag 3 april te gast op ons hoofdkantoor in Zwijndrecht. De studenten kregen een week de tijd om Stratt+ te analyseren en een visie los te laten op de toekomst van het bedrijf tijdens de Business Pressure Cooker.

Het is een perfect voorbeeld van het zogenoemde ‘’applied sciences’’. De Rotterdam Business School en het bedrijfsleven zorgen er gezamenlijk voor dat de studenten niet alleen in de boeken zitten, maar echt uitgedaagd worden om praktijkgerichte oplossingen te bedenken. Aan het eind van de dag werden de adviezen gepresenteerd aan het management van Stratt+.

“Het is mooi om te zien dat het bedrijfsleven en de young potentials elkaar uitdagen om innovatief te denken tijdens de Business Pressure Cooker’’ John Schonewille directeur bij Stratt+

Terugkijkend was het voor iedereen een leerzame dag. De studenten kwamen met innovatieve concepten voor Stratt+. Daarnaast leerde het management van Stratt+ de studenten om creativiteit te combineren met een realistische blik op de toekomst.

Wij vinden het belangrijk om de verbinding te zoeken met het onderwijs, om studenten zo goed mogelijk klaar te stomen voor het bedrijfsleven en de toekomst. We wensen de studenten veel succes in het afronden van hun studie en in hun verdere loopbaan. Onze deur staat in ieder geval voor ze open!

De studenten werden stevig aan de tand gevoeld
De teams presenteren hun uitkomsten
Jury in beraad

Word jij de nieuwe 

A truly international business experience bij Stratt+

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!