Bekroning op een succesvolle samenwerking

Wout Stratt+

Ontmoet Wouter van der Stel! Wout is een Project Engineer uit Numansdorp met een flinke bak aan technische ervaring. Het afgelopen jaar werkte hij al op projectbasis bij Stratt+ en nu bekronen we onze samenwerking met een langdurige verbintenis.

Dankzij zijn ervaring binnen diverse branches is Wout de afgelopen jaren uitgegroeid tot Multidisciplinair Engineer (WTB/E/Civiel). Vorig jaar kwamen we voor het eerst met hem in contact. Een goede kennismaking, want het klikte meteen. Nu werkt hij via Stratt+ bij onze opdrachtgever Saint-Gobain Isover Nederland in Etten-Leur.

De meerwaarde van Wout

Hij is een sociale en pragmatische engineer die zijn collega’s het liefst laat leren door met hen in gesprek te gaan over best practices. Door fouten uit eerdere trajecten te analyseren, weet hij deze in de toekomst te voorkomen. Ook heeft hij goede kennis in huis van tekenprogramma’s als AutoCAD en Inventor.

Hiervoor werkte hij onder andere bij Aluchemie in Rotterdam. Deze fabriek vervaardigde koolstofanoden voor de productie van aluminium. Wout was hier Projectleider/Senior Project Engineer. Hij stuurde de contractors op locatie aan bij het uitvoeren van basic en detail engineering. Verder controleerde hij tekeningen en bouwde hij on-site installaties op bij Aluchemie.

Momenteel is Wout actief als Productieleider bij Isover Nederland, ’s werelds grootste producent van isolatiematerialen voor het binnenklimaat. Het bedrijf ontwikkelt isolatiematerialen voor een comfortabele en duurzame leefomgeving. In Etten-Leur produceren de medewerkers glaswol en glasvlies.

Hier is hij verantwoordelijk voor het uitbreiden van de productlijnen. Dit is een multidisciplinair project en hij werkt dan ook samen met verschillende disciplines: E&I, Automation, Civiel en Engineering. Wij weten zeker dat Wout met zijn jarenlange ervaring geknipt is voor deze rol!

Ook klaar voor een nieuwe technische uitdaging?

Wil jij net als Wout aan de slag gaan voor een toonaangevende organisatie in de techniek of industrie? Neem dan nu contact met ons op!

Fotomomentje: afgelopen woensdag kwam Wout langs op kantoor. Samen met onze HR-Manager Ronald van der Wal tekende hij hier zijn nieuwe contract. Dit was ook gelijk een mooi moment voor een foto met onze accountmanager Olger Rutte, die namens Stratt+ contact heeft met Isover Nederland.

Word jij de nieuwe 

Bekroning op een succesvolle samenwerking

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!