Beloningsprogramma in de praktijk

Banner ERP in praktijk

Voor jou als technicus is je netwerk van groot belang. Dit geldt ook voor ons. Daarom belonen wij ambassadeurs die ons netwerk helpen groeien via ons beloningsprogramma. Lester van der Staal vertelt hoe hij zijn collega Gino Schuerman via dit programma aan een nieuwe uitdaging heeft geholpen.

De missende link

Technicus Lester van der Staal werkt al sinds 2014 samen met Stratt+. Op het REN-project van Shell Moerdijk was hij verantwoordelijk voor het zwaar beschadigde deel van deze fabriek. Hiervoor had hij goede uitvoerders nodig en zo kwam hij in contact met onze collega Laura Schemkes. In de jaren daarna hebben zij altijd goed contact gehouden. Laura was dan ook degene die hem vertelde over het ambassadeurschap van Stratt+.

Buiten dit programma om dacht Lester altijd al met ons mee. Door zijn werk leerde hij vaak nieuwe mensen kennen, waaronder technici die een nieuwe uitdaging zochten. Daarom legde Laura een specifieke vraag voor een opdracht bij Rijkswaterstaat aan hem voor. Niet lang daarna bracht hij ons in contact met zijn collega Gino Schuerman.

Lester en Gino ontmoetten elkaar bij J. de Jonge in Antwerpen, waar zij in dezelfde periode werkten. Hier bouwden ze een goede band op. Toen ze met elkaar over hun toekomstplannen spraken, ging er bij Lester een belletje rinkelen en heeft hij Gino verteld over Stratt+.

Wij namen vervolgens contact op met Gino. Niet lang daarna was de zaak rond en ging hij via ons aan de slag bij Rijkswaterstaat.

Perfecte match

Bij Rijkswaterstaat is Gino momenteel actief als Adviseur Techniek Werktuigbouwkunde op de Oosterscheldekering. In deze rol adviseert hij een technisch team bij de uitvoering van (renovatie)werkzaamheden aan de kering.

Techniek lag hem altijd al goed: hij koos niet alleen voor een technische studie en loopbaan, maar is er ook in zijn vrije tijd graag mee bezig. Gino heeft het dan ook enorm naar zijn zin in zijn huidige functie: “Ik los graag technische problemen op waar anderen al zijn gestopt!” Met deze instelling is Gino de perfecte match voor dit project van Rijkswaterstaat.

Loyaliteit kent geen tijd

Gino is vooral te spreken over onze werkwijze en manier van communiceren: “Ik vind het belangrijk dat als iemand op een functie solliciteert, diegene ook bericht krijgt over wat er gaande is en waarom het solliciteren wel of niet is gelukt. Veel recruiters laten niets horen, maar Stratt+ dus wel.”

Ook Lester is blij met onze samenwerking. Hij vindt Stratt+ een mooi no-nonsense bedrijf en kan zich goed vinden in onze proactieve aanpak. Omdat Laura hem in 2014 goed heeft geholpen, helpt hij ons graag. “Loyaliteit kent geen tijd, zullen we maar zeggen. Mijn beloning is twee blije partijen, de kandidaat en jullie.” Beter kunnen wij het niet verwoorden!

Ken jij ook iemand voor ons beloningsprogramma?

Ken jij nog technisch professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging? Breng ze met ons in contact! Als zij via ons starten, ontvang jij een beloning. Meer weten? Kijk op www.stratt.nl/beloning.

Word jij de nieuwe 

Beloningsprogramma in de praktijk

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!