De European Industry & Energy Summit 2022 komt eraan!

EIESummit 2022 - Stratt+

Op 29 en 30 november organiseert Industrielinqs de European Industry & Energy Summit op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen.

Tijdens deze top wisselen relevante spelers uit de Europese procesindustrie en energiesector ideeën uit over oplossingen voor klimaatverandering. Deze sectoren zijn deels verantwoordelijk voor klimaatverandering, maar kunnen tegelijk een belangrijke bijdrage leveren aan het oplossen van dit probleem.

Met de European Industry & Energy Summit wil Industrielinqs alle belangrijke partijen en expertise uit Europa samenbrengen. Het doel hierachter is om ideeën, technologie, plannen en projecten voor het oplossen van klimaatverandering te stimuleren.

Er komen onderwerpen aan bod als emissievrije waterstof, chemcycling, energie-efficiëntie, elektrificatie, CO2-afvang, gebruik en opslag (CCUS) en biobased ketens. Dit zijn allemaal technologieën die kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

We kunnen diverse partijen op de top verwachten, onder meer uit de procesindustrie, (petro)chemie, food en farma en zwarte industrie. Ook richt het event zich onder meer op leveranciers uit de procesindustrie, detacheringsbureaus, aannemers, NGO’s en OEM’s.

Meer weten? Bekijk dan het hele programma van de European Industry & Energy Summit.

Kom in contact!

Wil jij zelf aan de slag met een duurzame uitdaging? Wij hebben diverse opdrachten beschikbaar voor technisch professionals. Neem eenvoudig contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bron: Industrielinqs  

Word jij de nieuwe 

De European Industry & Energy Summit 2022 komt eraan!

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!