De nieuwe aanwinsten van Stratt+

Stagiaires sep 2021

Sinds jaar en dag zet Stratt+ zich in voor talenten en young professionals. En dat is dit jaar niet anders. Zo biedt Stratt+ stageplekken op het gebied van marketing, sales en recruitment die zijn afgestemd op de opleiding en wensen van studenten. Binnen deze stages staat de combinatie van leren en praktijkervaring centraal. Per september heeft het team van Stratt+ weer twee nieuwe stagiairs mogen verwelkomen: Jurmy en Haita. Zij zullen verschillende opdrachten gaan uitvoeren binnen de afdelingen van Stratt+ en hiermee waardevolle praktijkervaring opdoen.

Van een jaar thuisonderwijs naar een fulltime stage

Jurmy Bajnath volgt de studie Commerciële Economie: Global Marketing & Sales. Hij komt dit jaar het marketingteam van Stratt+ versterken en wil tijdens zijn stage met alle aspecten van marketing kennismaken. Wij hebben aan Jurmy gevraagd wat zijn eerste indruk van Stratt+ is. “Ik ben blij dat ik niet meer thuis hoef te zitten en eindelijk weer de deur uit kan. Ik voel me erg welkom bij Stratt+. Er hangt een fijne werksfeer, iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik heb er erg veel zin in!’’

Jurmy’s stagedoel is om het marketingteam zo effectief mogelijk te ondersteunen. Ook wil hij ervaring opdoen met alle aspecten van marketing binnen Stratt+.

Onderzoek en advies staan centraal

Haita Vinisi volgt de opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en is deze maand bij Stratt+ begonnen aan haar afstudeeropdracht. De komende maanden zal zij onderzoek doen naar de output van de KPI’s binnen Stratt+ en hoe daarin verbetering kan worden aangebracht. Naast haar afstudeeropdracht zal ze aan de slag gaan op de afdeling recruitment om zo de recruitmentprocessen beter te leren begrijpen.

Wij hebben aan Haita gevraagd hoe zij de eerste dagen bij Stratt+ heeft ervaren. “Het team van Stratt+ is erg open en vriendelijk. Iedereen staat klaar om je te helpen en je wegwijs te maken. Het is ook fijn dat de managers en directeuren openstaan voor vragen en het ook echt op prijs stellen wanneer je ze een vraag stelt. Ik ben blij dat ik bij Stratt+ onderzoek mag doen en ik kijk uit naar de komende periode.”

Haita wil tijdens haar afstudeerperiode de kennis die ze de afgelopen jaren binnen haar opleiding heeft opgedaan in de praktijk toe gaan passen. Op deze manier wil ze het bedrijfsleven beter leren kennen, als onderzoeker én adviseur. Haita’s doel is om aan het einde van haar stage een advies uit te brengen over de KPI’s binnen Stratt+. Dit advies wil zij vervolgens meteen implementeren om (hopelijk) de prestaties van Stratt+ te verbeteren.

Kom ook bij ons stagelopen!

Stratt+ is altijd op zoek naar nieuwe stagiair(e)s. Ben jij op zoek naar een leerzame plek, waar je talenten serieus worden genomen en je echte kansen krijgt? Stuur gerust een e-mail naar Dina, dat kan via dit formulier. Wij komen graag met je in contact!

Word jij de nieuwe 

De nieuwe aanwinsten van Stratt+

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!