Deltavisie 2020 gaat door, ben jij erbij?

Ook dit jaar vindt Deltavisie 2020 plaats. Ten opzichte van voorgaande jaren in een enigszins gewijzigde vorm. Er kunnen i.v.m. de coronamaatregelen minder bezoekers aanwezig zijn dan voorheen. Je hoeft het echter niet te missen, als jij het programma wilt bekijken. Er is een oplossing: dit jaar zijn er ook digitale tickets verkrijgbaar.  

Deltavisie is dé brug tussen de moderne samenleving en de industrie. Tijdens Deltavisie 2020 komen er diverse vraagstukken aan bod én zal de Plant Manager of the Year 2020 uitgeroepen worden. 

Industrie en samenleving worden vaak gezien als twee aparte werelden met daartussen een hek. Dat terwijl ze juist niet zonder elkaar kunnen om de grote uitdagingen op het gebied van klimaat, veiligheid en economische ontwikkeling aan te pakken. Zo heeft de industrie betrokken en goed opgeleide mensen nodig om te werken aan de energie- en grondstoffentransitie. De industrie wil iedere dag samen met andere partners innovatieve oplossingen ontwikkelen, zoals nieuwe medicijnen, lichtere auto’s en betere isolatie. Daarom is het van groot belang om in contact met elkaar te blijven, met elkaar te discussiëren, elkaar te inspireren en ook samen nieuwe richtingen uit te zetten. Deltavisie 2020 zet daarom op 3 september de poort tussen samenleving en industrie wagenwijd open.  

Programma 

Deltavisie staat in het teken van de combinatie van de industrie en de samenleving. Op het evenement zullen interviews met experts gehouden worden, talkshows gehost worden met gasten, columns gepresenteerd worden, zal er gedebatteerd worden over diverse kwesties en zal last but not least  de Plant Manager of the Year 2020 bekend gemaakt worden. 

Plant Manager of the Year 2020 

Zoals elk jaar wordt op Deltavisie de Plant Manager of the Year bekend gemaakt. Dit jaar zijn de vier finalisten als volgt: Lennard Luijt (NAM), Mirjam Verhoeff (DSM), Ann Geens (Ducor) en Harry Talen (Engie). De finalisten zullen op Deltavisie 2020 allen een pitch geven om het publiek te overtuigen, later op het event zal de winnaar bekend worden gemaakt.  

Ben jij erbij? 

Vanwege de actuele coronamaatregelen is aanwezig zijn bij Deltavisie 2020 exclusiever dan voorgaande jaren. Er zijn zowel fysiek als digitaal beperkte plaatsen beschikbaar. Wil jij dit jaar Deltavisie 2020 toch bijwonen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Stratt+ geeft dit jaar namelijk 5 tickets weg voor online deelname ter waarde van €29,- per ticket! Hoe maak je kans? Mail naar welkom@stratt.nl waarom jij dit jaar deel wilt nemen aan dit geweldige event. Uit de inzenders trekken wij 5 gelukkigen en wie weet ben jij er bij dit jaar! 

Denk en debatteer je met Deltavisie mee? 

Word jij de nieuwe 

Deltavisie 2020 gaat door, ben jij erbij?

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!