Digitale talkshow over WERK!

Digitale talkshow over WERK!

Woensdag 27 mei om 9.00 uur zendt Industrielinqs een digitale talkshow uit over het onderwerp WERK! en Stratt+ zit aan de digitale tafel.In deze talkshow wordt gesproken over de druk op de technische arbeidsmarkt en hoe deze in de tijd van corona is toegenomen. Wat zijn de gevolgen van de huidige situatie op verschillende partijen als contractors, owners en detacheringsbureaus? Wat gebeurt er als straks uitgestelde onderhoudsstops en andere uitgestelde projecten in korte tijd moeten worden ingehaald?

Met een aantal vertegenwoordigers uit de markt en vanuit diverse invalshoeken, zoals plant- en HR-management, wordt onder begeleiding van Wim Raaijen, hoofdredacteur Industrielinqs, het gesprek gevoerd.

John Schonewille zal de uitdagingen bespreken die detacheringsbureaus staan te wachten. Deze konden tot kort geleden met veel moeite personeel vinden door de hoge vraag naar technisch personeel. Hoe gaan deze met de hogere druk om als straks de industrie weer op gang komt?

Via een vragenlijst kun je aangeven wat er bij jou speelt. De resultaten worden gebruikt in de digitale talkshow. Invullen duurt slechts 2 minuten: https://bit.ly/2WHABjl

Word jij de nieuwe 

Digitale talkshow over WERK!

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!