Een avond van verbondenheid: het Stratt+ Kerstevent 2023

Stratt+ Kerst 2023 - COVER2

Eind december kwam het Stratt+ team samen voor het jaarlijkse Kerstevent. Deze editie vond plaats in Hofstede de Paradijshoeve, een historische boerderij in Ridderkerk. Met een landelijke ligging, goede keuken en authentieke gastvrijheid, bleek dit dé setting voor een avond van verbinding en feestelijkheid.

Michael, onze gastheer, opende de avond met een warm welkom en een terugblik op het jaar 2023. Tijdens het walking dinner werden diverse hapjes en drankjes geserveerd. Het moment werd ook benut om onze nieuwe collega / Teamlead Accountmanagement, Linda, voor te stellen. Een mooie gelegenheid voor iedereen om kennis met haar te maken en vice versa. De ontspannen sfeer zorgde voor een gezellige avond waarin we de mogelijkheid hadden om met iedereen bij te praten.

Traditiegetrouw werd aan het einde van de avond een mooi kerstpakket uitgereikt als blijk van waardering voor het harde werk en de toewijding die we gezamenlijk hebben geleverd in 2023. Voor ons was het Kerstevent opnieuw een editie om niet meer te vergeten!

We kijken enthousiast uit naar de ontwikkelingen in 2024, het voortzetten van onze (technische) samenwerkingen, en hoe we ons team nog verder kunnen versterken.

Klaar voor nieuwe uitdagingen?

Wil je ook meebouwen aan Stratt+ en deel uitmaken van ons dreamteam? Neem dan zeker contact met ons op of bekijk de vacaturepagina voor de actuele mogelijkheden. Iedereen een schitterend 2024 toegewenst namens het hele team!

Word jij de nieuwe 

Een avond van verbondenheid: het Stratt+ Kerstevent 2023

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!