Een vliegende start

Twan Starter Stratt+ 1200

Onze collega Twan Moret is succesvol begonnen aan een nieuwe technische baan bij GKN Fokker Aerospace. Gefeliciteerd, Twan!

Tweede avontuur

Bij GKN Fokker Aerospace vervult Twan de rol van Manufacturing Engineer. Dit doet hij in vaste dienst en dat is mooi, want bij Fokker zit Twan helemaal op zijn plek. Hij krijgt dan ook veel energie van zijn nieuwe werk.

Onze collega’s Naomi en Sebastian gingen bij hem op de koffie om gezellig even bij te praten en te kijken hoe het gaat. Natuurlijk namen ze ook een lekkere Stratt+ taart mee om Twans nieuwe functie feestelijk te vieren.

Eerder was Twan al acht jaar bij Fokker in dienst als Werkvoorbereider. Nu is hij dus terug voor een tweede avontuur, ditmaal als Manufacturing Engineer. Zijn ruime ervaring binnen het vakgebied zal in deze nieuwe rol zeker van pas komen.

Een van ’s werelds grootste luchtvaartleveranciers

GKN Fokker is onderdeel van GKN Aerospace, een van ’s werelds grootste luchtvaartleveranciers. In Nederland heeft Fokker 3200 medewerkers verspreid over zeven vestigingen.

Op de Nederlandse locaties produceert men technologisch geavanceerde vliegtuigsystemen, -onderdelen en geïntegreerde producten en diensten voor onder meer luchtvaartmaatschappijen.

De geschiedenis van GKN Fokker gaat ruim honderd jaar terug. Hierdoor is het bedrijf geëvolueerd naar een full-service provider binnen de luchtvaart. Met haar diensten ondersteunt ze tweeduizend verschillende soorten vliegtuigen, waaronder Airbus en Boeing.

Ook in vliegende vaart van start gaan?

Ben jij klaar voor een nieuwe technische uitdaging, bijvoorbeeld in de luchtvaart? Neem dan nu contact op!

Word jij de nieuwe 

Een vliegende start

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!