Even voorstellen: onze nieuwe stagiairs+

Stratt+ stagiaires voorjaar 2022

Stratt+ biedt het hele jaar door plek aan stagiairs. Dit keer verwelkomen we vier nieuwe studenten, allemaal van de Hogeschool Rotterdam. Zij beginnen met veel enthousiasme aan hun stage bij Stratt+. Waarom? Bij Stratt+ staat de combinatie werken en studeren centraal. Wij geven studenten de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen én hun eigen kennis toe te passen. Bijvoorbeeld om interne processen te verbeteren. Zo maken onze stagiairs echt een verschil!

Gezellige en informele sfeer

Rik Matser komt uit Hendrik-Ido-Ambacht. Hij stapt dus zo op de fiets voor zijn stage bij Stratt+! Rik volgt de opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens zijn stage werkt hij mee op de afdeling Recruitment en voert hij zelf ook nog een cultuuronderzoek uit. Op woensdagen gaat hij naar school.

Over zijn stagedoel vertelt Rik: “Mijn doel is om mijn kennis binnen de technische sector te verbreden en inzicht te krijgen in de dagelijkse gang van zaken binnen een detacheringsbureau.” Rik begint met veel enthousiasme aan zijn stage bij Stratt+: “Het is erg fijn om eindelijk weer de deur uit te mogen en niet de hele week online lessen te hoeven volgen in verband met corona. Alle collega’s bij Stratt+ zijn erg vriendelijk en behulpzaam, er hangt een gezellige en informele sfeer. Ik heb erg veel zin in mijn stage!”

Recruitmentprocessen analyseren en verbeteren

Naomi Karel uit Dordrecht is studente aan de Hogeschool Rotterdam. Ze volgt de associate degree-opleiding Management. In haar vrije tijd speelt ze hockey en houdt ze ervan om gezellig met vrienden te borrelen.

Naomi is in februari met haar meewerkstage begonnen bij Stratt+. Dat houdt in dat ze op maandagen en dinsdagen aanwezig is bij Stratt+ en op woensdagen en donderdagen naar school gaat. Tijdens haar stage draait ze mee binnen de afdeling Commercie, maar ondersteunt ze ook Recruitment. Ze gaat namelijk een analyse- en verbeterplan opstellen voor de recruitment-processen binnen Stratt+.

Over haar stagedoelen vertelt ze: “Mijn doel is om mijn kennis en ervaring binnen het vakgebied te ontwikkelen en toe te passen, zowel tijdens mijn studie als in het werkveld. Mijn andere doel is om de afdeling Recruitment te ondersteunen en de processen op de afdeling te leren begrijpen.” Uit ons gesprek met Naomi blijkt wel dat ze veel zin heeft in haar stage: “Na mijn kennismakingsgesprek met Dina en Ronald had ik meteen een superpositieve indruk. Ik merkte dat zij zeker open staan voor ontwikkelingen van stagiairs en met mij mee willen denken, en dat er een fijne collegiale sfeer hangt.”

Het gedragskompas

Jelle Witjens komt, net als Naomi, uit Dordrecht en woont hier ook. Hij studeert Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam. Jelle houdt veel van sport. Zo speelt hij bij voetbalclub Groote Lindt en sport hij bij Basic Fit. Buiten school, sport en stage om houdt hij ervan om de gezelligheid op te zoeken.

Jelle zit nu in het derde jaar van zijn opleiding en gaat daarvoor als student aan de slag bij Stratt+. Zijn stage duurt veertien weken en in deze periode gaat hij het gedragskompas binnen Stratt+ implementeren. Dit is een tool die helpt om richting te geven aan het gedrag en de manier van werken binnen organisaties. Hij vertelt: “Het gedragskompas moet eraan bijdragen dat iedereen binnen de organisatie de Stratt+-cultuur ademt.” Met welke competenties gaat Jelle het verschil maken tijdens zijn stage? “Ik ben sociaal sterk, kan goed zelfstandig werken en denk kritisch.”

Persoonlijke ontwikkeling en nieuwe uitdagingen

Berkay Altiok studeert International Business & Management aan de Hogeschool Rotterdam. Hij houdt wel van een uitdaging en heeft die gevonden in de vorm van een stage bij Stratt+. Berkay zit momenteel in de afstudeerfase van zijn studie. Tijdens zijn stage onderzoekt hij hoe Stratt+ meer internationale leads en naamsbekendheid kan genereren. Daarnaast versterkt hij het marketingteam en gaat hij zo zijn marketing-skills verbeteren.

Voor Berkay vormt de stage bij Stratt+ een mooie uitdaging: “De markt waar Stratt+ in opereert, is totaal onbekend voor me. Hierdoor ben ik extra gemotiveerd om mijn onderzoek te gaan verrichten. Net als in mijn persoonlijke leven ga ik graag een uitdaging aan, met als doel het beste uit mezelf te halen.” Over zijn stagedoelen vertelt hij: “Mijn doel is om aan het einde van mijn stageperiode een advies uit te brengen voor de internationale uitbreiding van Stratt+ en dit advies ook te gaan implementeren. Verder wil ik graag mijn netwerk uitbreiden, dit zal van pas komen voor mijn professionele carrière. Ik kijk er zeer naar uit!”

Kom ook stage lopen bij Stratt+!

Enthousiast geworden door de verhalen van onze stagiairs? Stratt+ heeft altijd ruimte voor young professionals. Ben jij ook op zoek naar een stage of bijbaan waarbij je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen? Stuur ons dan gerust een berichtje. We horen graag van je!

Word jij de nieuwe 

Even voorstellen: onze nieuwe stagiairs+

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!