Gecertificeerd! Belangrijke normen in the pocket

Stratt+ ISO-VCU certificering overhandigd door EBN 1200

Een prachtige mijlpaal voor Stratt+: we zijn namelijk opnieuw voor drie jaar gecertificeerd voor de normen ISO 9001-2015 en VCU 2011/05.

Wesley Kemp (midden op de foto) bezocht ons namens certificeringsbureau EBN en overhandigde de twee certificaten. Dit na twee intensieve audits door Willem Roeleveld. Tijdens deze audits sprak Willem met onze collega’s. Hij toetste of wij op correcte wijze met de in de normen gestelde eisen omgaan.

De norm ISO 9001-2015 heeft betrekking op kwaliteitsmanagementsystemen en is wereldwijd erkend. Hiermee laten wij zien dat we als organisatie voldoen aan klanteisen, dat we relevante wet- en regelgeving voor onze diensten naleven en – niet onbelangrijk – dat we de eisen naleven die we aan onszelf stellen.

Met het VCU 2011/05-certificaat tonen we aan dat wij basiskennis hebben van veiligheid, gezondheid en milieu. Dit betekent dat wij de kennis en kunde in huis hebben om onze gedetacheerde kandidaten veilig, gezond en milieubewust te laten werken.

Naast EBN willen we al onze teamleden bedanken. Mede doordat iedereen zijn huiswerk goed heeft gedaan, waren de audits een succes!

Meer weten over onze certificeringen?

Wil je weten hoe wij voor veiligheid en kwaliteit zorgen in ons werk? Neem eenvoudig contact op.

Word jij de nieuwe 

Gecertificeerd! Belangrijke normen in the pocket

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!