Groeien als persoon én als team

DAR afscheid Stratt+ 1200

Na een geslaagde periode bij Stratt+ begint Dalia Al-Rawaf aan een nieuw avontuur. Samen blikken we terug op haar werk en hoe ze zichzelf bij ons heeft ontwikkeld. Dalia, enorm bedankt voor jouw inzet en heel veel succes in de toekomst!

Hoe kijk je terug op de afgelopen periode?

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Stratt+. Er heerst een prettige werksfeer en er was altijd ruimte voor een grapje. In mijn tijd bij Stratt+ heb ik veel leuke en spontane mensen ontmoet, zowel binnen als buiten de organisatie.

Wat heb je precies gedaan?

Geen dag was hetzelfde. Het ene moment werkte ik mee binnen de afdeling Recruitment, het andere moment hielp ik mijn collega van de Financiële Administratie. Ik heb voornamelijk administratieve taken verricht. Denk aan facturatie en dossiers aanleggen. Tegelijk heb ik de afdeling Recruitment ondersteund door cv’s te optimaliseren en met (potentiële) kandidaten te bellen.

Wat vond je interessant aan het werk?

Voor mijn tijd bij Stratt+ heb ik maatschappelijk werk gedaan. Hier werkte ik met volwassenen die onder de Wet maatschappelijke ondersteuning vallen. Ik hielp hen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen en deel te nemen aan de maatschappij. Het werk bij Stratt+ was toch heel anders, vooral door het verschil in maatschappelijke en commerciële activiteiten.

Ik vond het heel leerzaam om te zien hoe het eraan toegaat binnen een commerciële organisatie als Stratt+. Daardoor ben ik echt uit mijn comfortzone gekomen. Dat en de afwisseling in het werk vond ik erg belangrijk om mezelf verder te kunnen ontwikkelen en door te groeien als persoon.

Hoe ben je gegroeid?

Een van de dingen die ik bij Stratt+ heb geleerd is om in teamverband te werken. Ook heb ik meer geleerd over communiceren. Zo weet ik nu hoe ik het beste contacten kan onderhouden met kandidaten tijdens het wervingsproces.

Wat ga je nu doen?

Vanaf september begin ik bij een welzijnsorganisatie die samenwerkt met de gemeente Rotterdam. Ik ga aan de slag binnen het wijkteam van DOCK Rotterdam. Hier begeleid en ondersteun ik volwassenen met sociale problemen.

Ook jezelf verder ontwikkelen?

Bij Stratt+ hebben we regelmatig plaats voor bijbaners. Ben jij student en wil jij graag groeien in een professionele werkomgeving en daarmee je cv versterken? Neem dan contact met ons op!

Word jij de nieuwe 

Groeien als persoon én als team

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!