Grote onderhoudsstop bij Shell in Rotterdam

Stratt+ Shell Pernis Onderhoudsstop 01jpg

Shell start met een uitgebreide onderhoudsstop op het Shell Energy & Chemicals Park in Rotterdam. Gedurende deze stop zullen verschillende installaties grondig onder handen worden genomen. Het project zal naar verwachting medio april 2024 worden afgerond.

In samenwerking met diverse aannemers zal Shell circa 2500 extra (technisch) professionals op de locatie inzetten. Het inspecteren, reinigen en vervangen van diverse installaties en onderdelen staan onder andere op de agenda.

Tijdens deze werkzaamheden zal er gebruik worden gemaakt van fakkels om de fabrieken op een veilige manier buiten bedrijf te stellen. Aan omwonenden laat Shell weten dat er alles aan wordt gedaan om de overlast zo veel mogelijk te voorkomen.

Het Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam in Pernis herbergt ongeveer zestig verschillende fabrieken op een terrein van zo’n 550 hectare. Dit zijn olieverwerkende- en chemische fabrieken. Momenteel wordt er een grote biobrandstoffenfabriek gebouwd, waar duurzame vliegtuigbrandstof en hernieuwbare diesel uit afval (zoals frituurvet en plantenresten) zal worden geproduceerd.

Ook meewerken aan onderhoudsstops?

Ben jij een ervaren technisch professional en wil je ook graag meewerken aan grote projecten in de industrie? Laat dan van je horen! Als technisch bureau bieden wij verschillende mogelijkheden bij bedrijven en overheidsinstellingen door heel Nederland. Kom eenvoudig met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Bron: Industrielinqs
Fotocredits: Shell (Ernst Bode)

Word jij de nieuwe 

Grote onderhoudsstop bij Shell in Rotterdam

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!