Het iAsk Techniekfestival 2024 in de RDM Onderzeebootloods

iAsk Techniekfestival - Stratt+ 1200

Tijdens het iAsk Techniekfestival transformeerde de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam tot een bruisende hub van technologische innovatie en samenwerking. Uiteraard waren wij er ook bij!

Het evenement, georganiseerd door iTanks, bood de ideale gelegenheid om innovators, partners, beleidsmakers en toekomstige collega’s te ontmoeten. Met een dagprogramma vol activiteiten zoals het iAsk Pitchontbijt, keynotes, interactieve workshops en een innovatie-expo, was er volop te leren en hoefde geen enkele deelnemer zich te vervelen.

Het iAsk Techniekfestival richt zich niet op één specifieke sector, maar benadrukt de kracht van cross-sectorale kennisdeling, van offshore tot groene waterstof. Dit maakt het festival aantrekkelijk voor iedereen: bedrijven, kennisinstituten, overheden, innovatieplatforms en (young) technisch professionals. Het is de perfecte plek om inspiratie op te doen en te netwerken.

Namens Stratt+ waren Mandy, Patricia en Laura aanwezig. Hoogtepunten van de dag waren het iAsk Pitchontbijt, hosted by SPIE, de keynotes van Marc Kooij (SPIE), het interview met Jouke Goslinga (Port of Rotterdam) en pitches van innovatieve bedrijven zoals Fluitec.

De standhouders op het iAsk Techniekfestival:

Maatschappelijke thema’s

Twee organisaties sprongen er voor ons echt uit: Stichting B for You en Stichting Allemaal Digitaal. Stichting B for You helpt de jeugd met mentorprogramma’s om hun talenten te ontwikkelen en hun plek in de maatschappij te vinden.

Stichting Allemaal Digitaal, gestart tijdens de coronapandemie, werkt onvermoeibaar om digitale toegang voor iedereen te waarborgen in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. Het is ontzettend mooi dat deze organisaties zich inzetten voor maatschappelijke thema’s; daarom benoemen we ze graag apart.

Zijn we elkaar net misgelopen?

Ben jij, net als wij, geïnteresseerd in de toekomst van techniek en wil je de mogelijkheden verkennen die de diverse organisaties in de sector bieden, maar zijn we elkaar net misgelopen op het festival? Dat is jammer, maar geen probleem, want met elkaar in contact komen kan uiteraard alsnog. Tot snel!

Bron: iTanks

Word jij de nieuwe 

Het iAsk Techniekfestival 2024 in de RDM Onderzeebootloods

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!