Koester de flexibele schil

De huidige situatie rondom het coronavirus vraagt veel van ons allen. Op diverse fronten zetten we de zeilen bij en worden aanpassingen in werkzaamheden en projecten doorgevoerd om zo goed mogelijk om te gaan met de omstandigheden.

Wij zijn actief in sectoren waar het werk niet zondermeer stopgezet of uitgesteld kan worden. Denk hierbij aan nieuwbouw, onderhoud en shutdowns van industriële installaties. Wat wij bemerken, is wat Job Woudt in zijn artikel ‘Vijf tips die de kapitein door de coronastorm kunnen loodsen’ in het Financiële Dagblad van 17 maart jl. benoemt: “Bedrijven zullen hun flexibele schil weer gaan koesteren. Dat was door de krapte op de arbeidsmarkt namelijk steeds minder het geval.”

Door voor projecten tijdelijke specialisten in te huren, kunt u er namelijk voor zorgdragen, dat projecten minder risico lopen om vertraging op te lopen. Bij ons staan mensen centraal. Dat geldt zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze technici. Wij proberen zo goed mogelijk de match te maken tussen opdrachtgever en flexibele medewerker.

Loopt u tegen (mogelijke) uitdagingen aan en wilt u hierop anticiperen ten behoeve van de veiligheid en voortgang van de projecten, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn per telefoon, e-mail en WhatsApp bereikbaar en denken en zoeken met u mee naar de best mogelijke oplossing voor uw situatie.

Word jij de nieuwe 

Koester de flexibele schil

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!