#KoningStratt

KoningStratt Koningsdag 2020 Stratt+

Koningsdag 2020 wordt dit jaar anders gevierd dan voorgaande jaren. Daarmee hoeft dit niet minder feestelijk te zijn! We vroegen via onze social media kanalen hoe een ieder Koningsdag thuis zou vieren.

De kameleon is al jaren ons symbool en staat voor het meeveranderen met de omgeving en situatie. Nu we Koningsdag anders vieren dan gebruikelijk stemt hij zich feilloos af op die nieuwe situatie en viert dit keer het feestje inhouse.

Hoe heb jij Koningsdag 2020 gevierd? Aan onze oproep ‘Maak een foto van hoe jij feestelijk Koningsdag 2020 thuis viert en deel je foto met ons.’ werd gehoor gegeven.

Koningsdag 2020 was, niet heel verrassend, een thuis-, tuin- of klusdag. We kregen foto’s van oranje gebakjes, oranjebitter en andere feestelijke drankjes, lenteboeketten, tuin-, straatfoto’s en landschapsfoto’s van lokale wandelingen. En een foto uit de zorg, waarin de zorgmedewerkers met beschermingsmiddelen ook op Koningsdag doorgaan. Zorghelden: bedankt voor jullie inzet en harde werken!

Wat ons opviel? Dat we er met z’n allen vooral een gezellige dag van maakten en genoten van het mooie weer. Prachtig, dat we flexibel zijn en meeveranderen met de situatie. Een mooi staaltje ‘Samen staan we sterk en samen komen we hier doorheen’.

Uit de inzendingen hebben we 5 winnaars gekozen. Zij zijn ondertussen op de hoogte gebracht en hebben een hippe wijnkoeler met led-verlichting die van kleur kan veranderen ontvangen. Hiermee kunnen zij feestelijke momenten van een subliem sfeertje voorzien!

Aan iedereen die heeft meegedaan: bedankt voor je inzending!

Word jij de nieuwe 

#KoningStratt

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!