Maak kennis met de medewerkers van de toekomst!

Stratt+ zet zich al jaren in voor young professionals. Zo zijn er dit jaar maar liefst zes gevulde stageplekken en zijn er verschillende studenten die een bijbaan hebben. Bij Stratt+ staat de combinatie van studeren en werk centraal. Zoals hieronder te lezen is, hebben de stagiairs verschillende taken en functies. De stagiairs gaan aan de slag op de volgende afdelingen: Online Marketing, Commercie, Human Recource Management en Procesoptimalisatie. We stellen ze even voor.

Van Haïti naar Stratt+

Rebecca Hoogendoorn is een vastberaden business studente en is 23 jaar oud. Ze komt uit Haïti en kwam naar Nederland om haar bachelor- en master-diploma’s te behalen. Ze woonde over de hele wereld met haar ouders. Haar profiel is zeer internationaal. Deze week is ze begonnen met haar stage bij Stratt+ en ze zal haar afstuderen en dus haar scriptie bij Stratt+ gaan realiseren. Ze vertelde ons het volgende: “Ik hoop tijdens mijn stage mijn Nederlands te verbeteren, Stratt+ te helpen in hun groeistrategie en nieuwe connecties te leggen.” Wij kijken zeer uit naar de uitkomsten van haar scriptie en een fijne samenwerking.

Marketing is mijn passie

Bart Krosse is een derdejaarsstudent Ondernemerschap & Retail Management aan de Haagse Hogeschool. Hij zal het aankomende halve jaar het Stratt+-team versterken op de marketingafdeling. We stelden Bart de vraag welke eerste indruk hij had van Stratt+. Zijn antwoord luidde als volgt: “De eerste week bij Stratt+ is heel goed aangepakt. We kregen een goede introductie over het gehele bedrijf en er werd goed de tijd voor ons genomen. Hierdoor krijg je direct het gevoel dat je als stagiair serieus genomen wordt. Dit draagt in mijn ogen bij aan het nog beter ontwikkelen van mijzelf.” Ook stelden wij Bart de vraag welke werkzaamheden hij aankomende stageperiode gaat verrichten. “Ik ga vier dagen per week meewerken op de marketingafdeling. Hier zal ik samen met mede-stagiair Julian verantwoordelijk zijn voor het maken en plaatsen van content. Vanuit mijn opleiding ga ik ook een ondernemende opdracht uitvoeren binnen Stratt+. Dit zal een project zijn, dat ik van het begin tot eind zal draaien. Hier ga ik samen met mijn begeleider de aankomende periode invulling aan geven.”

Sales en Marketing, hand in hand

Julian Nenk volgt de studie Commerciële Economie, richting Sportmarketing & Management. Hij komt het commercie- en marketingteam versterken. Zijn afstudeeropdracht is dan ook om de brug te slaan tussen de afdelingen Marketing en Sales. Wij vroegen hem wat de eerste indruk was van Stratt+. “Het viel mij direct op dat de werksfeer erg goed is, dat geeft ook een fijn gevoel om als nieuwe stagiair binnen te komen. Uit het sollicitatiegesprek met Ronald, de HR Manager, kwam naar voren dat er veel te behalen is door de samenwerking tussen Marketing en Sales te optimaliseren. Ik hoop, nee, ik ga deze samenwerking verbeteren in de aankomende 20 weken!”

De werkzaamheden die Julian gaat verrichten zullen te maken hebben met sales én marketing. Julian licht dat als volgt toe: “Sales en Marketing zijn allebei afdelingen, die ik interessant vind. Daarom vind ik het extra leuk dat ik deze twee mag combineren en optimaliseren in dit laatste halfjaar van mijn studie.”

Human Resource Management

Jarno Kom is nu bezig aan zijn derde jaar van de opleiding Human Resource Management. Hier liggen zijn interesses laat hij weten. Wat Jarno ook aangeeft, is dat hij de introweek zeer positief heeft ervaren en klaar is om de volgende stap te zetten. “Verder is Stratt+ een bedrijf, dat open staat voor ontwikkeling”, zegt hij. Toen hem werd gevraagd wat zijn eerste indruk was van Stratt+ was zijn antwoord: “Het is een heel collegiaal bedrijf. Verder merkte ik op dat het een warm team is met een hechte band onderling. Ik ben nu echt begonnen met mijn stage en ik ben bezig met de kwaliteitssystemen. Verder zal ik nog gaan meewerken aan diverse projecten binnen zowel HRM als Commercie.”Ook werd er aan Jarno gevraagd wat zijn doelen zijn. “Mijn doelen voor deze stage zijn het vergroten van mijn kennis binnen het vakgebied. Verder is mijn doel ook om van meerwaarde te zijn voor het team en open te overleggen en hierdoor mijn communicatievaardigheden te verbeteren”.

Het proces van Nigel

Nigel den Hartog is een vierdejaars Bedrijfskunde-student aan de Hogeschool Rotterdam. Hij is 23 jaar oud en woonachtig in Ridderkerk.  In de aankomende periode zal hij het team van Stratt+ versterken op de Recruitment/Sales-afdeling. Daarnaast zal hij zich focussen voor zijn afstudeeropdracht op procesoptimalisatie. Hoe heeft hij zijn eerste week ervaren? “Ik mistte vanwege schoolactiviteiten de helft van de introweek. Ondanks dat ik maar 2,5 dag aanwezig was, vond ik het zeer interessant en merk ik dat het een fijne werkomgeving is met een fijn team. Ze namen de week erna uitgebreid tijd om mijn gemiste dagen in te halen. Zo ben ik toch compleet klaargestoomd voor de volgende werkweek.” Vervolgens is de vraag gesteld over de doelen die Nigel voor zichzelf heeft opgesteld voor de komende periode. Hierop antwoorde hij: “De doelen die ik heb voor mijn afstudeerstage zijn: ontwikkelen op gebied van business, processen in kaart brengen, analyseren en assertiever worden op de werkvloer.”

Een oude bekende

Als laatste: Tim Los. Tim is ook begonnen aan zijn afstudeerstage bij Stratt+. Hij is student Commerciële Economie aan de Hogeschool van Rotterdam. Stratt+ is niet nieuw voor Tim. Hij is al ruim 2 jaar medewerker op de afdeling Commercie. “Ik kijk uit naar de komende periode, waarin ik door middel van mijn onderzoek een bijdrage kan leveren aan de Salesafdeling van Stratt+.”

Tim stond erop om ook het volgende te melden (en aangezien dit blog het podium is voor onze stagiairs geven wij daar uiteraard gehoor aan): “Als ik niet aan het werk ben, luister ik graag muziek, ga ik lekker uiteten en voetbal ik. Dit doe ik bij de beste club van Zwijndrecht, VVGZ.”


Ben jij op zoek naar een stage of een volgende stap in je carrière bij een organisatie die young professionals serieus neemt? Stratt+ is altijd op zoek naar young professionals, die het verschil willen maken. Stuur een e-mail naar welkom@stratt.nl. Spreken wij elkaar snel?

Word jij de nieuwe 

Maak kennis met de medewerkers van de toekomst!

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!