Met Stratt+ vliegen over Nederland

Wat een prachtig weer had onze winnaar van de ballonvaart! Het was al geweldig om aan de grond te blijven om foto’s te maken, kun je nagaan hoe de gasten daarboven in de lucht hebben genoten. Jaarlijks verloot Stratt+ onder alle deelnemers van ons beloningsprogramma een ballonvaart voor twee. Het was een succes met prachtig weer en een mooie setting.

Vanuit ons beloningsprogramma (waarmee we mensen die technisch professionals aan ons voordragen, belonen als het tot een match komt) geven we 1x per jaar een ballonvaart weg. Via het beloningsprogramma kun je tot €900,- verdienen door gebruik te maken van jouw netwerk!

Het werkt simpel, meld je aan en stel kandidaten uit jouw netwerk voor aan ons. Wij kijken of er een match is tussen deze kandidaat en Stratt+, waarna jij bij een plaatsing beloond wordt. Uit alle aanmelders werd Bert Erdkamp getrokken als gelukkige winnaar van de ballonvaart, hij mocht de omgeving Drechtsteden bekijken van maar liefst 300 meter hoogte!

Woensdag 2 september was het zover, de ballonvaart mocht doorgaan. De thermiek was gunstig en het weer was prachtig. Vanuit Haastrecht vertrok de ballon, voer over de Lek, om uiteindelijk te landen in de buurt van Goudriaan. Het was een mooie vlucht vol indrukwekkende uitzichten. Ruim een uur lang heeft de winnaar met een goede vriend genoten van dit onvergetelijke avontuur.

Na de afronding van de vlucht werd met een heus ballonvaart-certificaat de avond passend afgesloten.

Wil jij volgend jaar een ballonvaart maken? Meld je aan voor ons beloningsprogramma en draag technisch professionals uit jouw netwerk voor. Wie weet zit jij dan volgend jaar in die mand, op 300 meter zwevend boven de grond!

Ken jij ervaren technici? Word een ambassadeur en meld je aan: https://www.stratt.nl/beloning/

Word jij de nieuwe 

Met Stratt+ vliegen over Nederland

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!