Na een succesvolle stage aan de slag bij Stratt+

Einde stage Rik bij Stratt+

Als student Bedrijfskunde liep Rik Matser de afgelopen maanden stage bij Stratt+. Dit was een succes en nu komt hij als nieuwe collega (naast zijn studie) ons commerciële team versterken!

Zo Rik, we zijn een aantal maanden verder. Hoe heb jij de stageperiode ervaren?

Het was een leerzame periode. Het is me gelukt om meer te weten te komen over de dagelijkse gang van zaken bij een detacheringsbureau. Verder heb ik meer inzicht gekregen in het werken binnen de technische sector.

Wat was je stageopdracht?

Mijn stageopdracht bestond uit twee delen: een cultuuronderzoek uitvoeren en meewerken binnen Stratt+. Door de goede begeleiding vanuit Stratt+ is het me gelukt om beide opdrachten uit te voeren. Hierdoor heb ik mijn stageperiode af kunnen sluiten met een mooi cijfer.

Je bent nu lid van het commerciële team, wat verwacht je hiervan?

Dat ik nog meer ga leren over de technische sector en de manier van werken bij Stratt+. Ik kijk uit naar een leerzame en uitdagende tijd.

Waarom wil je bij Stratt+ blijven?

Stratt+ heeft een fijn team, iedereen helpt elkaar en de sfeer is positief. Daarnaast heb ik in deze maanden al erg veel geleerd en ik verwacht dat ik de komende tijd alleen maar meer zal gaan leren. Ook zie ik Stratt+ groeien als organisatie en dat spreekt me erg aan. Bijkomend voordeel is dat het kantoor van Stratt+ voor mij om de hoek is.

Wil jij jezelf ook verder ontwikkelen door stage te lopen?

Vanaf september 2022 heeft Stratt+ weer verschillende stageplekken beschikbaar. Meer weten? Neem dan contact met ons op. We horen graag van je!

We wensen Rik veel plezier en succes en kijken uit naar een fijne samenwerking!

Word jij de nieuwe 

Na een succesvolle stage aan de slag bij Stratt+

?

Reageer en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de vacature te bespreken!